Přejít na výpis diskuzí
Hitman – recenze prologu a první epizody
15.3.2016 | Jan Olejník
88 příspěvků
-
6/10? jako vážně Honzo? Je to naštěstí subjektivní známka, takže každý ať si vylévá zlost po svém. Pro mě je "Prolog" vítaným překvapením. Absolution nemůžu vydýchat ani dneska. Srovnávačka s MGS GZ tu je, ale když si vezmu, kolik ta sranda stála, tak pouhé zabíjení za 350kč (Steam verze) ve třech misích mi příjde férové. Problém se servery tu jistě je, ale za celý víkend co jsem Hitmana mastil celkem intenzivně mi to nepadlo ani jednou. NPC má své mouchy, ale upřímně, pokud se člověk snaží hru rozbít, vždycky si najde hůl. V reálu nikdo po kameramanovi ani po lidech neháže mince, když se má chovat nenápadně. :)
-
Teď záleží, jestli to Honza hrál s pomocníkama (jako pCARS - sorry, to se nedá jen tak zapomenout *1* ), protože jak píše Ristoro, četl jsem i jinde, že s vypnutýma pomocnýma nesmyslama pro "hráče" je to (logicky) uplně jiná hra.
A pochvala za to, že konečně někdo napsal "technické problémy", protože 30fps je fakt technický problém :) -
Miloš Zeman, agent Kremlu s povolením popíjet.
-
*1* *1* *1*
Dat si po ránu buřta je dobrá prasárna... *15* -
diky nechci *9*
-
"Existuje něco jednoduššího a zároveň elegantnějšího než černé sako, bílá košile a červená kravata? V jednoduchosti je zkrátka síla."
Ne! -
Hru sem hrál se známkou souhlasím.. hra mohla být ve všech ohledech prostě lepšííí... a trochu víc novinek by taky potěšilo když už je to tolikátej díl v sérii. Prostě technicky neuhlazenej Blood Money což je vtipný jak se ta serie sekla v progresu jen mění grafiku .. která ano, taky není bůhví jaká.
-
A to, že to je hra pro fanoušky série bych bral jako plus. Navíc když si zapnete všechny ty blbosti v HUDu, tak vás ta hra vede za ručičku tak, že to musí projet i váš pes. Naopak vypněte si tyhle věci a dostanete Silent Assassina mixnutého s Blood Money s nejlepšími prvky z Absolution. Vynikající díl, uvidíme, jaké budou další epizody, Showstopper nasadil laťku hodně vysoko.