Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Metal Gear Solid a Splinter Cell
  • A co jsou ty první dvě?
  • přesně tak. Máš pravdu jako já nahoře...
  • A Call of Duty byla vždy first person střílečka
  • Ristoro
    Tady jde právě o to, že většina firem propaguje NVidii, proto většina her jede lépe na NVidiích. Je to hnusný marketing, ale je to tak.
    PS: Nemluvě o technologii výroby, tam taky není moc co řešit.
  • A neni to zase trochu tim, ze Witchera naopak propaguje nVidia? ;)
  • Hitman byl vždy až ta třetí stealth série.
  • Ground Zeroes kolem 10-12 hodin... Tohle?
  • Ristoro
    To není DXkem, to je tím, že Hitman propaguje AMD, bylo tomu tak i u Absolution. Jinak jede 99% her lépe na NVidiích. Fury karty mi přijdou zacílené na lidi, kteří se v tom moc nevyznají, protože vidí vysoká čísla, VRAM, sběrnice, ale ve finále taková 8GB Fury dostala ve Witcherovi od 4GB GTX970 pořádný kotel.
  • Bozinku na mlynku, proc se rozcilujes, vzdyt tady to hodnoceni nebere nikdo vazne... je to dobry web na prehled o hrach, ale ty srando-recenze jsou jen prostor pro diskuzi, nic vic
  • Ristoro
    Kdyby ta hra byla dělaná podle reálu, tak je nehratelná. Stealthové hry musí mít kompromisy, jde jen o to posouvání hranic, kam až to může dojít, aby to bylo reálnější, ale stále hratelné.
  • Tyhle ty bonusy stejně následně seženeš za nějaké drobné. Pokud o ně tedy stojíš :)
  • LV462
    Chce to AMD kartu. Takový bude pod DX12 trend. Podle testů 380X dává stejný výkon jako 970ka a obyčejná Fury (bez X) drtí jak 980Ti, tak Titana X.
    http://www.pcgameshardware.de/Hitman-Spiel-6333/Specials/DirectX-12-Benchmark-Test-1188758/
  • jeanczarny
    Kdyby jen všechny dlc, ale to, že tam přidali preorder-only bonus mne docela pobavilo...
  • No stim kamaramanem jsem to bral uz jako takovou ukazku vtipne situace, ale aby to desilo lidi na tanecnim parkete uz prece jen divne je ne? A nevytahujte furt to srovnani s realem proboha, dit je to na palici :D To by se hitman musel chovat trosku jinak celkove a ta mince uz by byla jen tresnickou na dortu
  • Ristoro
    To máš pravdu co se optimalizace týče. Jedu sice většinu na high, ale když jsem to "vyhulil" na ultra, čekal bych, že na kartě za 10 táců to pojede na 60fps naprosto bez problémů. Jo, nemohl jsem se mýlit více, 20fps :D. A to ta hra nevypadá tak dobře, aby měla takové požadavky, navíc má pevně dané prostředí, takže se nemusí řešit dynamičnost nasvícení a podobných věcí. Je tam vidět ta uspěchanost, což je škoda.
  • MikeR
    Přesně tak, ano. *1* Jen je škoda, že bez kontextu by to lidi nepochopili.
  • Tilwaen
  • Denuvo - zahraju si až bude komplet hra za 5 euro, což byl např. Hitman Absolution ani ne rok po vydání.
  • MikeR
    Agent Hitman je gentleman.
    -- Miloš Zeman

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit