Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • základ diskuze je nebýt p*ča, chápat psaný text, znát téma problému. Ani v jednom bodě jsi neuspěl *1* Jako psát o čtvrtém díle Thiefa, že je povedený, je velký kus ignorace. *3*
  • PS: hlavně ještě přepiš několikrát každý svůj příspěvek, to je taky známka diskuse na úrovni, evidentně jsi si svými tezemi opravdu jistý *5*
  • základ diskuse na úrovni je umět diskutovat slušně nebýt vulgární na ostatní, to by ses měl naučit ještě k té herní hisorii, jinak budeš vždy všem jen pro smích, tak jako doteď *1*
  • "Pc hráči napálili Double Agentovi 5,7, konzoloví hráči jsou holt ovce no, ale to neni žádná novinka"

Tomu říkáš argument? *15*

Asi žiješ v nějaké jiné realitě. Až začneš chápat psaný text, můžeš začít diskutovat na úrovni, ale do té doby budeš dostávat takové sody jako od mě...
  • zahnal jsem tě do kouta, dokázal že nemáš pravdu a rozbil všechny tvé pokusy o argument, tak ti nezbývá nic jiného než štěkat osobní urážky a vulgarity? číňani pro to mají takový výraz, říká se tomu "ztratit tvář" , já odcházím se širokým úsměvem na oběd *5*
  • myslím, že ty TPS můžeme srovnávat. Thief je samozřejmě trošku něco jiného.
  • spoock
    No, vesměs jsou to dost odlišné stealth hry. Je to jak srovnávat Thiefa s Dishonored.
  • takže Metacritic jo?

MGS 1 - 94%, MGS2 - 96%, MGS3 - 91%, MGS4 - 94%, MGSV - 93%

Splinter Cell - 91%, Pandora Tomorrow 93%, Chaos Theory 94%, Double Agent - 85% a to je už první špatný Splinter Cell.
  • Ps: je to Shadows, ne Shadow jak myslìš ty, jak říkám, jdi se něco naučit o herní historii, ať ze sebe nevědomky neděláš oslíka, dobrá rada *3*
  • Deadly Shadows meta od recenzentů 85, takže jsou to tvé dojmy vs obecný fakt, ne tvé dojmy vs moje, ještě v něčem se chceš shodit? To že jsi lama a nedohrál jsi to je zajímavá, leč dost zbytečná informace
  • Tvůj pohled, ale i menší Pandora Tomorrow nakope všem dílům Hitmana zadnici...
  • Usvědčil jsi jen sám sebe z blbosti. Deadly shadow jsem ani nedohrál, jak byl "skvělý" a poslední díl je pak propadák. Takže dva dobré díly, které jsem dohrál. Pokud to máš jinak, tvůj pohled na věc...
  • spoock
    pro mě byl vždycky ta první stealth, páč mě bavilo víc hrát za zabijáka, MGS je u mě ta druhá, protože její stealth je dost fantaskní (jinak je to moje nejoblíbenější série vůbec), no a Splinter Cell měl dobrý stealth snad jen v Chaos Theory. To byl nejlepší rok, kdy vyšlo Chaos Theory a Hitman Blood Money.
  • Všechny díly Thiefa byly povedené, štve tě hodně, že tě někdo usvědčil z napsaní hlouposti? *1*
  • Možná by to chtělo se naučit chápat psaný text :)
  • LV462
    AMD včera demonstrolovalo na GDC 2016 mainstreamovou kartu Polaris 10 z nové generace, na které jel Hitman v rozlišení 2560 × 1440 v 60 FPS (lock). Takže mainstream nové generace je rychlejší než nynější highend. Máme se na co těšit přátelé.
  • Tak to by chtělo trochu naštudovat herní historii, Thief měl 4 díly
  • co optimalizace :D od olejnika bych cekal podrobny rozbor proto sem ten clanek otervrel :D
  • A kde je Riddick? Prostě beru série, která má více povedených dílů a ne dva :)
  • jeanczarny
    A kde je Thief?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit