Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    Hitmanov 1 2 3 som dohral na Silent Assassin komplet, to bolo peklo....3 hodiny sa plížiť a potom kvoli stotine sekundy opakovať. A nikde nebolo ako sa dá kto dá konkrétne zabiť, to mi príde ako brutálne zjednodušenie.

A vydať len jednu mapku, kde môže hráč opakovať misiu rôznymi sposobmi je úplny opak pôvodného gra Hitmana, kde človek po pár hodinách drsného stealthu konečne splnil misiu ideálnym spôsobom a natešený sa odplížil do bezpečia a hup na další ciel..to bol pocit satisfakcie pokročiť ďalej..nie repetitívne opakovať jedno a to isté dokolečka ako myš v labáku
  • Zbrane nekupujes,ale otevíraji se ti i s ostatnima věcma za plnění ukolu(dostavas body) .
  • iSpirit
    Metal Gear je samozřejmě 100% Stealth série i Splinter Cell můžeš hrát jako TPS, to samé MGS.

Všechny magazíny, všechny žebříčky, všechny statistiky dávají vždy na první místo Stealth her nějaký díl MGS.

Pokud MGS nepatří do trojky, tak potom nic.
  • No jak se to vezme. Ja bych to za loupeživý obchodní model nepovažoval, za doporučených 50€ se dá už teď koupit celá hra, resp. něco jako season pass, a to přece předražené oproti jiným velkým hrám není. A s tím absolutním hodnocením po vydání, to by bylo na delší povídání. Mnohdy si vydavatelé nezaslouží lepší hodnocení, pokud vydají nějakého zmetka, ale jindy se re-review nebo úprava "skóre" dělává (viz např. Polygon) a u těch epizodních věcí by se měla dělat zcela určitě.
  • predne dekujeme honzovi za spoilery jak plnit mise.
    nechápu zač body dole. jestli za to že v menu mate zpusoby jak plnit mise neni nic jednoduššího než aby komunita požadala aby to vypli (treba jen pro profesionalni obtožnost) nebo se na to jednoduše nekoukat.
    mam otazku - je tam vyber a nakupovani zbrani pred misí jako v blood money?
  • mi to pripada presne naopak, uz kvuli loupezivymu obchodnimu modelu kvituju odvahu se snizenou znamkou, hru tu obhajujou jen nekriticti fanboys, kteri by to s chuti hrali, i kdyby nemel cervenou kravatu

hra se hodnoti v den vydani (je to svym zpusobem forma reklamy), nikoliv az ji dodelaj, to by se leckdy hodnotily teprve lonsky hry
  • MickeyMutant
    "Agent Zeman je gentleman"
    - Hitman Peroutka, 1947
  • MGS nikdy nebyl 100% stealth, velká stealth trojka je Splinter Cell, Hitman a Thief.
  • Mám takový pocit, že výsledné hodnocení je spíše důsledkem Honzova subjektivního zklámání z pokračování oblíbené série, než objektivní známka. Když pomineme fakt, že se hodnotí pouze první "epizoda" (což nasere, ale je to i výhoda ve smyslu, že to dá hra dále kontinuálně zlepšovat, pak mi spousta věcí z recenze připadá, jako když si fanda nějaké hry vysní, co všechno by chtěl v dalším díle mít a oni to tam, zmetci, nedali. :)
    Já osobně bych se po první epizodě do hodnocení nepouštěl, subjektivně se mi level design líbí hodně, technické bugy se vyřeší, po zvukové stránce taky fajn, chybí krev a nějaká větši brutalita, prosím do příště přidat! A Honza trošku objektivněji (ať to tu není jen opak vyhypovaných devítek a desítek z minula).
  • jnsCZ
    Ó, svatá hrůzo! To mi nedošlo! *13*
  • Ristoro
    Filmy jsou totální kravina, souhlasím. Bohužel s tím zbytkem už ne, ale hádat se mi nechce, tak se oba vraťme k tomu co nás baví :D.
  • LOL a cpt. Obvious Vy co tu davate :D :D .... ocividne Vas bavia rovnake hry len to ze komunikujete cez nejaky pseudo odkazovy system tak sa tu hrate neviem naco kto ma vacsi p€nis.. mali by ste ist na pivo a verim ze by to nedopadlo tak ako tu :)
  • skripty jsou v 99% dnešních her, jak už jsem psal, nemáš zjevně teroetické znalosti abys mohl vést takovou diskusi

a ano, Thief 4 nebyl špatný, nebyl to zázrak, ale ani špatná hra, pokud s tím máš problém, jdi se vybrečet do kouta, já si narozdíl od tebe za svými názory stojím

jen tak pro zajímavost, co bylo v poslední misi Thiefa I na konci?
  • Možná by to chtělo řešit herní mechanismy, hratelnost a samotný stealth. V tomhle směru jsou první tří díly SC úplně někde jinde než Hitman. Samozřejmě Hitman má dva strašné filmy, ale to je tak vše :D
  • "Všechny díly Thiefa byly povedené" To tě cituji.

Takže i skriptovaný odpad považuješ za povedený dil *15*

Ještě něco napiš, rád ničím dětské sny...
  • a jsme zase u té tvé neschopnosti chápat psaný text
  • Ristoro
    Jedním slovem, ne. Hitman má něco speciálního, soundtrack od Jesper Kyda ke 47čce pasuje jako kladivo na hřebík a dohromady to tvoří neskutečnou atmosféru a tak originální, že to nikde jinde člověk nenajde. Sam Fisher mi přišel vždycky jako takový slabší odvar Jamese Bonda, kdežto 47čka přinesl do herního průmyslu něco nevídaného a dneska už zná oblek, škrtící strunu a Silverballery téměř každý hráč.
  • samozřejmě na jednom vypadlém písmenku může postavit diskuzi jenom chudák. 85% má i ten Double Agent a co jako? Pro mě průměr, mě jsou nějaká čisílka uprdele. Jinak ty považuješ za dobrý díl i nového Thiefa, což jsi jasně napsal, takže považovat za dobrou hru skriptovanou blbost ve stylu CoD může jenom člověk, co nehrál ani jedno Thiefa, takže nevím, proč se vůbec o Thiefovi bavíš, když jsi původní díly nehrál.

Jinak jak začneš tahat do diskuze klikaní, tak jsi naprosto zoufalý :)
  • taky jsem někde četl, že když si olajkuješ vlastní příspěvek, zmenší se ti přirození o 1mm, krom toho že je to směšně ubohé, napíšes nějaký z těch svých nesmyslů a okamžitě +1, lol, to si fakt věříš *1*
  • pokud jsem já v těcho bodech neuspěl, ty jsi dosáhl nové hranice failu, nadávát ostatním, nevědět jak se hra jmenuje a říkat o hře co má meta ranking 85, že je špatná, o chápání textu ani nemluvě, utrhl sis slušnou ostudu oslíku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit