Přejít na výpis diskuzí
Hláškařem v Dragon Age: Inquisition je podle videa o dabingu bijec Iron Bull
23.6.2014 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Kossithi to sice jsou .. ale raději si říkaj Qunari .. a všichni ostatní když se řekne Qunari si představí ty roháče .. každopádně v DA:O byl jen jeden Qunari a to Sten ... a jak jsem řekl neměl rohy jen kvuli tomu že by se dělala špatně helma
-
To byla reakce na PravyMonty. Omlouvám se.
-
A teď vtipný fakt:
Qunari mohou být i lidé, elfové a trpaslíci.
Původní označení (před Qun, a Koslunem) je Kossith - což pravděpodobně bude také název rasy.
(Vzpomeňte si, v DA2 ke Qun chtěl konvertovat syn vikomta - člověk, a Aveline za vámi přijde s tím, že se před ní tímto způsobem "schovali" nějací elfové.) -
Pravdu díš, na Quinarijcích mě štvou rohy obecně. V DA:O se mi hrozně líbilo, že jsou Quinarijci prostě jen tak nějak větší lidé...a od DA2 mají najednou všichni rohy.
-
Tak určitě že ano. Ale já reagoval čistě na porovnání s ME.
Btw
HK47....upřímně? Asi nejlepší psychopatická postava jakou kdy Bioware stvořil. -
Tady určí pár lidí nějaký trend a zbytek jde slepě za nimi.
-
Taky pravda... Bohužel.
Já jsem si vědom pověsti BioWare na posledních titulech (bodejť by ne, když jsem je sám hrál...), ale čtyři roky vývoje jsou přeci jen čtyři roky vývoje, a já věřím, že za tu dobu mají dobrou šanci vytvořit hru o kvalitě Origins. A i přes fakt, že se to nutně nemusí stát, šanci jim přeci jen dám... A možná se nespálím. -
Sympaťák, je na něm vidět, jak ho to baví, více takových (y)
-
A jak vypadáš ty, ty bíčboji.
-
Blbě jsem si to přečetl *1* děkuji za opravu až budu příště klet, tak si na tebe vzpomenu *1*
-
WTF? .. to že je Bioware pod EA znamená že to bude sr*čk* jo? :D tak to pak jo
-
když se budem držet lore tak Qunarijcům rohy nepřidělali .. Qunarijci je vždycky měli .. to jen Stenovi je sundali protože by byl problém vyřešit mu helmu ... aspoň podle toho co říkali vyvojáři
-
třeba půjdou dát jen malé nenápadné růžky co skoro nebudou vidět
-
Mám pocit, že kolegu neštvou pouze tyto konkrétní rohy, ale rohy obecně.
-
Tak zatím jsme viděli jenom Iron Bulla *4* V character creatoru - pokud budeš hrát za qunari si prý můžeš nastavit jaké chceš rohy *3*
-
Docela se těším, ale stále nemůžu překousnout fakt, že přidělali Quinarijcům rohy.
-
Asi jsi v poslední době nehrál žádnou hru od EA co? Ona ta těžká skepse má svoje odůvodnění.
-
Jaké příspěvky by se ti tedy líbily, ó všemohoucí?
-
Tak to chci vidět :)
Jak to bude zcela přelomové. -
máš u mě + ježíšku, dovedl si to vystihnout a přitom si dokázal nikoho neurazit, to je tady dost unikátní schopnost