Přejít na výpis diskuzí
Hláškařem v Dragon Age: Inquisition je podle videa o dabingu bijec Iron Bull
23.6.2014 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Ta hudba na začátku a na konci zní božsky...
-
Ve tvém, zdá se, ne. Ale v některých jiných určitě.
Neboj, jsem si jist, že Tvůj vesmír má jiné (takřka) bezchybné hry. -
Zde si dovolím upozornit, že nevíme jak hra bude opravdu za tři měsíce vypadat. Nehodnoťme předem.
Přiznám se, sám patřím mezi ty, které by někdo označil "ovečkami", a kteří předobjednali - ale stejně jako všichni ostatní nemohu vědět, jaká hra doopravdy ve finále bude.
(Mimochodem, identickou radu mám i pro hatery. Nehodnoťme předem, NEVÍME, jaká ta hra bude.) -
takhle to vypadá, když Horned Reaper z Dungeon Keepera a Charr z Guild Wars zplodí po divoké noci potomka
-
Jo to je fakt, je to už takový trend sahající mnohem dál, pokud nepočítám Shar teel v BG 1 tak to začalo Korganem v BG2 a nejvýraznější byl naprosto nezapomenutelný HK47, meatbag! *1* Kdyby v DA3 podobný psychopat nebyl, tak bych si při hraní říkal, že mi tam něco chybí
-
třeba to byla taková ta pecka, co vypadne ptákovi z řiti když sežere třešeň a projde jeho trávící soustavou
-
No bylo to to lepší, z toho mála RPG titulů, která vychází. Bohužel.
-
DA:O byla pecka? Ve kterém vesmíru?
-
Vypadá jak nějaký Dežo Lakatoš...
-
Možná budeš překvapen a hra bude stejná pecka jako DA:O. Nechme se překvapit.
-
Ono to je spíš tím, že DA1 byla zaměřena na jeden cely Stát(nebo co to mají), společníci s tebou cestovali a byli jste taková hrdinská skupina jejich prací bylo ti pomáhat. DA2 je jen ve městě a nikdo nikde necestuje takže mohli jít chlastat do hospody když si je nepotřeboval. Dragon Age 3 má se prý odehrává mezi 2 státy, takže budeš cestovat ještě více. *3*
-
Pevně doufám, že co se postav týče, převezmou tvůrci princip z DA2, která měla asi nejlepší systém společníků ze všech her od Bioware vůbec. Zejména jde o princip, že společníci jsou svébytné osobnosti s vlastními životy, problémy a prací, jenž vám občas podají pomocnou rukou - což byl obrovský pokrok od minula, kdy většina vašeho All-stars týmu chytala roupy na lodi/v táboře, zatímco s vámi do akce šli jen 2-3 z nich.
-
Takže klasický Bioware.
Role psychopatického zabijáka je tedy obsazena.
Ale víte co? I když mám o téhle hře pochybnosti. I když vím že EA lže. I když vím že ta hra bude jen průměrná s výborným Bioaware příběhem.
Tak mi vůbec jejich zažité postavy nevadí. Mám rád jejich romatické blbky stejně tak jako jejich šílence (Wrex byl skutečně dobře napsaná postava).
A Freddie Prinze je výborný dabér.
Btw Prinze ne Princ