Přejít na výpis diskuzí
Hláškařem v Dragon Age: Inquisition je podle videa o dabingu bijec Iron Bull
23.6.2014 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
No ono je to problem po tom, co se spousta lidi spalila pro DA2 a ME3. Vyhledejte si prispevky z te doby. Dobre si pamatuju, jak vyslo demo DA2, ktere kazdemu normalnimu RPG hraci tu hru zhnusilo a presto se tu naslo par indvidiui, co ostatni presvedcovali, ze hra bude vypadat uplne jinak, ze demo neni finalni verze. Take si najdete ty spousty PR kecu co meli Bioware, pardon EA Edmonton, Bioware uz je jen nicnerikajici logo pred vydani ME3 a DA2. A najdete si reakce to i*iota Mika Laidlaw co po vydani DA2 na mesic nekam zalezl a pak se vynoril se slovy ze nechape reakce hracu na jeho genialni hru...
-
Jo, tady se poslední dobou začíná nadávat na hry už při odhalení prvního traileru. Už v té době se jasně ví, že to bude nehratelné, graficky ošklivé a já nevím co ještě. Opravdu velmi chytré *1* Jinak +1 *3*
-
Přiznejme si to. Globálně můžou udělat Dragon Age 3 přelomově, bez chyby a s revoluční hratelností, ale my si tady na Tiscali prostě musíme najít nějakou tu špatnost. Jen protože to dělá Bioware/EA? Ve dvojce zkusili trochu akčnější pojetí, které nesedlo všem, tak proto? Nebo jen prostě nejde nadávat na Zaklínače, to je zdejší modla, tak nám zbývá už jen tento titul. Ukázat všem jak jsem chytrej až na půdu, jak to ani nekoupím, spíš to stáhnu a smažu po prvním aktu... Nezlobte se na mě, mám rád Zaklínače, mám rád i Dragon Age, pro koncového zákazníka, tedy nás - buďme rádi alespoň za to - ale s tím hledáním chyb už jděte laskavě do zádele. (včetně toho filtru na sprostý slova)
-
Právě naopak, my tady máme názor úplně na všechno.
-
Nehral nekdo dvojku na X360? Zajima me styl ovladani, jestli je stejny nebo podobny jako treba v D3, kde je zvladnuty precizne. Pripadne jake dalsi hry ve stylu D3 (nejlepe s "D3 like" coopem, kvuli me drahe polovicce) stoji za to vyzkouset. Dik za pripadnou odpoved.
-
Tohle je velice populární na této stránce. Nadávat na úplně každou hru, ať má série jakoukoliv pověst. Pamatuji si jak se všude jen nadávalo například na AC4 a po recenzi tu všichni najednou otočili, jaká to není pecka. Ovečky bez názoru, toť vše.
-
Nejlépe vypadali podle mě ve 2ce.
-
to jo, třeba takový Jim Raynor, metrosexuál jak vyšitý
-
vzdy kdyz nekdo rekne ze Dragon age je dobry rpg mam chut mlatit hlavou o stul nadruhou stranu je fakt ze za posledni leta moc dobre rpg nevychazeji a tak nezbyva nez se vracet k hram ktery vychazeli v letech 1990-2000 dragon age ma kolik 3-4 povolani ? Baldurs gate 2 jich ma 11 zakladnich a 32 pod povolani + si urcoval bojovej styl tedy jestli postava vladne npr mecem a stitem bastardem katanama a tak dal Icewind dale je na to snad jeste bohatsi je taky pomerne smesne jak se recyklovali postavy a ty jejich romanky jsou uz Baldurs gate 2 taky stale stejny nechapu proc to tam porad cpou a abych nebyl spatne pochopen dragon age neni spatna hra bavil jsem se ale je to stezi prumerne rpg
-
ještě to není tak hrozné jako u her od blizzardu
-
Hlavně aby se jako dabérka objevila opět Kate Mulgrew *4*
-
Něco proti LGBT?
-
PravyMonty, tebe balil nejakej kluk a poznamenalo te to vid?
-
Nebylo to skvělé RPG, přestože to tvrdíš. Chceš slyšet můj skromný názor proč tomu tak bylo? Čili za prvé, marketingová oddělení nám před vydáním neustále tvrdila, že dostaneme duchovního nástupce Baldur's Gate, což se nevyplnilo ani v nejmenším. Dále se mi nelíbil velmi omezený počet povolání a velmi slabá customizace herního charakteru. Snad za to může to, že nepoužili licenci a pravidla DnD. Velice plytký a generický příběh, který v sobě snoubil všechny fantasy klišé za posledních sto let a to i přesto, že začali s novou značkou, kde měli naprosto volné ruce a tedy se zákonitě nápaditosti a kreativitě nic nestavělo do cesty. Charaktery, jak již někdo zmínil, nepřekročily již dávno zajetý rámec "klasických BW" charakterových archetypů a osobně mi připadaly nesympatické, ale uznávám, že zde hrají roli osobní preference (a z toho jak ten malý smrad v táboře vždycky řekl "enčántment", se mi dodnes dělá zle). Když k tomu přidám ještě velmi omezené a navíc nudné dialogy, žádný šlágr z toho nebude.
Můj příspěvek ani zdaleka nenaznačuje to, že hru považuji za špatnou anebo za propadák. Považuji ji za průměr. Zahraji si jí jednou a tím to hasne. Sbohem a šáteček, šeď a průměr. Jednooký mezi slepými králem. Stačí toto jako dostatečné vysvětlení? -
Vzhledově dvojce, hra vypadá jak nějaká propagace gay parade(všude duhové barvičky, sami nagelovaní metrosexuálové a zbraně vypadají, jakoby si tvůrci něco kompenzovali). Hratelnostně by to mělo být PRÝ(ten kdo věří Bioware musí být neskutečně naivní) jako jednička(taktický režim)+ nějaký akční režim,či co.
-
Nebola to pecka, ale urcite to bola jedna skvela hra, jedno skvele RPG, takze ked nesuhlasis stym, ze ta hra stala za to, vymenuj dovody a nedavaj otazniky ako vseved, to ze mas nick aky mas, neznamena, ze nim aj si ? Takze podaj dovod preco ta hra nie je taka pecka a preco je podla teba az taky prepadak prip. zla, hovorim o DAO, nie o DAI :D Prosim obstastni nas zo svojim nazorom na tuto skutocnost. Ja ti kludne viem vymenovat preco je DAO taka dobra hra.
-
Nieco medzi. Tak ale to slubuju oni, aka bude realita sa uvidi.
-
No ja nejak nevim. Prvni Dragon Age jsem onehda dohral dohromady po par mesicich na Steamu - nejakych odehranych 130 hodin. Sice zdaleka ne dokonala hra, ale bavilo mne to. Nuze natesen jsem nainstaloval dvojku a nestacil se divit. Pripadne mi to jako uplne jina hra. Misto radoby klasickeho rpg, nejaka japonska bojovka. Takze po par desitkach minut sem to vypl. Az budu mit velke nutkani mozna to zase zkusim. Kazdopadne muze mi nejaky znalec rict, jetli treti dil bude blize jednicce nebo prave te uchylne dvojce?
-
přehrává ale boží
-
Těšim se, akorát mi vadí, jak tvůrci neustále mění vzhledy ras. V jedničce byli qunari takoví svalnatější týpci bez rohů. Ve dvojce získali už osobitější styl, mega rohy a mega svaly a ačkoliv ve trojce neni změna tak drastická, přijde mi, že má divně malou hlavu. A elfové zase získali ten zvláštní nos, který nejspíše ve trojce zas nemají.