Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • výtečně. Megaupload down... jen tak dál!
    • no a videl jsi ten protiutok?? Shodili stránky ministerstva a taky nejake Warner music group a mnoho dalších...
  • Keby hry stáli menej hneď po vypustení na trh, tak by po warez siahlo omnoho menej ľudí. Ceny sú prehnané ... 40-50€ je proste veľa. Hodia na trh hru s cenou 50€ a za 2-3 mesiace sa už bežne predáva za 20-25€. Prečo nedokážu ho predávať od začiatku za 25€? Vývojári tých lepších úspešnejších hier prídu vždy na svoje, rátajú si ťažké miliónové príjmy ale furt budú nariekať, že ich titul stiahli x-krát zadarmo a prišli o pár eúr.
  • vite vy co by se vubec stalo kdyby tohleto proslo?? dobre o tom mluvi tenhle chlápek... http://www.youtube.com/watch?v=9voX5wKWYXQ&lc=1AlLKqoqx0zaV7EruDyNqbiH800UnjAnzAkHiHOpTDM&context=G2c39d35FAAAAAAAAEAA&feature=g-all-c rozhodne doporucuji poslechnout az do konce.
    jen tak zkráceně vite co by se stalo, kdybych sem do komentu dal odkaz na stazeni nejake MP3? cely tenhle web by okamžitě a nenávratně zrušili, protože za moje chování nese odpovědnost tento web. tak mi rekni co za individuum tohle vymyslelo??? Jak může člověk vůbec takhle uvažovat??!? *8* *8*
  • K pirátství: To už je jako u blbejch! Ti moralisti, co tu podporujou protipirátské zákony, nevšimli jste si náhodou něčeho? Už je to tu nějakou dobu, jen tak se toho nezbavíme... ANO! Je to krize! Ceny všech výrobků neuvěřitelně stoupají a ještě chvíli stoupat budou, lidi jsou rádi, že maj z čeho zaplatit daňe, nájem, hygienické potřeby a jídlo. Ti co si myslí, že v téhle době budou normální lidé vyhazovat tisíce za hry, místo aby šetřili dokud se ceny ještě nezhorší, tak to jsou jednoduše v*lové.

K cenzuře: Jasná totalita. Spojené státy jsou čím dál zkaženější a snaží se docela manipulovat s okolním světem. Cestou ke zrušení pirátství nejsou ani služby jako steam, ani DRM, ani cenzury a ani streamovaní her. Jediné, co to může zarazit, nebo alespoň o dost snížit je kvalita her. Co nejméně bugů, dobrá hrací doba, in-game achievmenty (hned nám vypadne potřeba steamu pro tuto věc), správná vyváženost singleplayeru a multiplayeru a nejdůležitější je náplň hry! Buď můžete vydávat vylepšené kopie jiných her a dívat se jak se s vámi potápí loď nebo vymyslete trhák! Sakra, kolik věcí se ve hrách nikdy neobjevilo, to se nedá ani spočítat.

Prostě věc k zamyšlení.
    • Amerika nechce zničit pirátství. Amerika chce mít plnou kontrolu nad netem...
    • Mechwarrior_bw
      - finančný stav človeka ani kríza nie je a nemôže byť zámienkov k využívaniu cudzej práce bez zaplatenia.

- to čo si napísal je jednoducho lož, napísať, že streaming nepovedie z zastaveniu pirátstva a naopak zvýšená kvalita hier ho môže zrušiť alebo znížiť je pri všetkej úcte nezmysel prvej kategórie. Poznáme x výnimočných hier, po ktorých došlo k zániku štúdia alebo výrazným finančným problémom znemožnujúcim ich pokračovanie... kvalita hry automaticky neznamená zníženú mieru pirátstva ! Naopak, ak bude hra iba streamovaná tak sa pirátiť nebude, pretože samotný sw sa nikdy nedostane na internet / medzi ľudí a teda ani k pirátom.
      • Streaming her odradí pěknou masu hráčů... Už i digitální distribuce mnoho hráčů znepokojuje, ale až přijde tohle? No nevím... Někdo se přizpůsobí, někdo odpadne a někdo se proti tomu postaví (pokud to bude zavedeno celosvětově pro většinu vývojářů, tedy už nebude lidem k dispozici ani ten SW). Naštěstí, než na to přejde, tak to ještě pár let potrvá (díkybohu).

2. odstavec že je nesmysl první třídy? A že finanční stav člověka a krize není záminkou k využívání cizí práce bez zaplacení? No, co k tomu říct. Je to tvůj názor a já to respektuji. Ale řekni mi. Je krize záminka k okrádání lidí (tedy zvyšování cen)? Nemyslím si...
        • Mechwarrior_bw
          - možno ti to uniklo ale digitálna distribúcia zažíva renesanciu ... Zo streamingu nie som nadšený ale je to jediný spôsob ktorý dokáže zrušiť nelegalne kopírovenie hier, o čom tu naozaje nie je treba diskutovať.

- takže keď ti zvýšia cenu elektriny pre teba je to zámienka k sťahovanie hier bez zaplatenie ? pokiaľ máš pocit, že ťa niekto zdiera tak za prvé to ešte neznamená že ťa skutočne zdiera a za druhé Ťa to nijak neoprávňuje si vybíjať svoju frustráciu na iných.
          • Mechwarrior_bw
            nič iné ako bezobsažnú reakciu okorenenú snahou uraziť oponenta som od teba nečakal ... a vidím, že som ťa odhadol správne.
            • Mechwarrior_bw
              ... nič iné ako bezobsažnú reakciu okorenenú snahou uraziť oponenta som od teba nečakal ... a vidím, že som ťa odhadol správne... znovu :)
            • Nic jiného jsi ani čekat nemohl. Bez urážky, na lidi jako jsi ty chlapče se jinak reagovat nedá. Řekni mi, o čem s tebou já asi budu diskutovat. *2*

Je to docela smutné, jak málo normálních lidí chodí do GAMES.cz diskuzí...
          • No, další komentář nepotřebuju, z toho, co jsi tu napsal je jasné, co si o tobě mám myslet a můžu ti rovnou říct, že to není nic hezkého. Zas jeden z těch strašnejch chytrolínů se kterýma je naprosto zbytečné se vybavovat. Je mi líto, ale tak to ve světě je a vždy bude - když jeden profituje na něčem, tak druhý na tom tratí. Možná je to proti morálce, ale morálka, to je jen služka keců... *4* Proč by měl někdo tratit, když může profitovat? Protože je to špatné? Nebo protože na tom bude tratit někdo jiný? *15* Ale prosím vás...

A jestli tě můžu poprosit, už mě neunavuj svými nesmyslnými komentáři, možná v nich vidíš něco dobrého a logického, ale já ne. Ty komentáře se nedají vstřevat...
  • Ono s hrami je ten problém, že i přes recenze a videa si člověk nemůže být jistý. Třeba takový Skyrim: je to zábavná hra, ale zabugovaná. Kupovat právě vydaný herní titul je podobné situaci, kdy byste si koupili voňavý pecen chleba, který je sice od pohledu výborný, ale je jistá šance, že je v něm zapečená myš.
    Nejlepší obranou proti pirátství je podle mě dlouhodobě vydávat kvalitní, po technické stránce dodělané tituly. Ostatní způsoby budou účinné nanejvýš dočasně.
  • Dneska si prostě komouši jednoduše zvykli na přísun filmů, her a hudby zadarmo. Uvědomte si, že svět se polarizuje na ty, kteří vytvářejí v showbizu, herním odvětví atd nějaké hodnoty /většinou Amíci, jednoduše nadnárod/, které NEJSOU zadarmo, prodávají je v civilizovaném světe a zbytek sociálů a komoušů si to bezostyšně bere zadarmo. Stávají se tak ubohými občany druhé kategorie, socky, co nemají 99-599 Kč na dvd či blueray disk. Momentálně se jim chce šahat na "právo" omezit informační zdroje, rozcestníky, kterými proudí tento nelegální kontent na síť. A je zle!!! Kdo srovnáva Američany s Iránskou nebo čínskou úrovni cenzury, je komoušský hovedzo. Američané pouze chtějí dosáhnout ochrany autorských práv, mít vůbec tu možnost omezit nabídku nelegálního obsahu pro USA, kde je chráněn americkým autorským právem. Co je na tom tak těžkého pochopit? Věří někdo tomu, že budou blokovat celý Youtube.com server? Nebudou, jen je "dobrovolně" donutí, aby ručili za obsah, který publikují, kapišto gumáci komoušský zas*aný?
    • Veskoslav
      Nadnárod? Takové spojení používala jedna sv*ně, co se smaží v pekle. Hitler se ji říkalo. Pak už jsem tu debilitu, co jsi napsal dál nečetl, jelikož sprostá slova na hlupáka, je jako házet hrách na stěnu. A jinak ty de*ile jeden pitomý, kdyby jsi uměl anglicky, tak si přečteš znění toho zákona a co upravuje a jaké dává "privilegia" těm největším zlodějům americkým obdobám OSY, což je špína největší. Ale ty a jejdásek jste zaslepení hlupáci, co vidí slovo PIRÁT a mají rudo před očima. A ještě něco si zjisti hlupáku, co to vlastně komunismus je....
    • Takhle jsem se už dlouho nezasmál...opravdu někdy se divím co člověk muže vyplodit na této diskusi.
      • jo, je to borec :D.. Tyhle lidi snad dělaj někde v továrně na Marsu, nebo fakt nevim :D
    • "kapišto gumáci komoušský zas*aný?"
      Stále ještě žiješ v tak svobodném světě, aby jsi tohle mohl napsat. Ale očividně této svobody dostatečně nevážíš. Jak by se ti líbilo být pod tímto postem podepsaný? Co kdyby jsi to v budoucnu napsal na adresu své neoblíbené politické partaje a přišli tě zatknout na základě jakéhosi pohoršování?
      U nás se v jedné písničce zpívá: "prezident je buzna"- zkus si tohle jenom říct v té américe. Ještě trochu správných zákonů a nebudeš to moci říct ani mě!
    • Ty a podobní blázni vy máte někde nějaký doupě nebo jeskyni kde se mezi sebou množíte a potom vylézáte na povrch s úmyslem zasírat diskuzi? Nebyli tvoji rodiče příbuzní? Jinak si nedokážu vysvětlit ten omezený blábol co jsi napsal. Zamysli se nad sebou.
      • No problém je, že byli příbuzní a točení prsy 300x denně nefunguje ani teoreticky a pak vznikají anomálie.
    • Ringwraith
      Bože ty jsi zaslepenej.

Někdo ukáže prstem a ty vyrazíš na křížovou výpravu.

Každej snad vidí, že tento zákon jaksi není to pravé pro zastavení pirátů... a účel prostředky nesvětí.

Až se začínám bát s kým to tady v republice žijem. Až začne povinný čipování, tak týpci jako ty budou první ve frontě.
      • Trol.diskuzni
        Kolego, já bych řekl, že to byl z jeho strany pokus o trolling. Jak vidno, kvalitní pokus. *1*
        • Ringwraith
          Aj v to doufám. Raději se nechám vytrollit, než aby takovej člověk skutečně existoval.

Ale ty a jejdásek jste zaslepení hlupáci, co vidí slovo PIRÁT a mají rudo před očima.
          Takovíhle lidi skutečně ale jsou a je to nebezpečné. Ař jim vláda řekne, že jsou potřeba monitorovací čipy pro všechny "kvůli bezpečnosti", tak ještě budou přitakávat.

A existují i další podobná slova, která v některých jedincích spouštějí hysterické reakce...
      • Ty jsi viděl v první třídě matrix a byl jsi z toho poznamenanej na celej život ne?
        • Ringwraith
          Hmm, a na nic lepšího se nezmůžeš?
          • A na co bych měl, když jsi neřekl jediný argument? Jen tupá obvinění, pokusil ses mě zařadit do nějaké krabičky, jak to vy komouši rádi děláte a to je tak všechno.
            • Jediné tupé argumenty zde pouštíš ty. Pokud neudržíš moč a stolici tak o komunismu výš kulový tak tady nepouštěj rozumy, co máš od táty který byl ve straně.
            • Ringwraith
              ...
  • Ringwraith
    http://www.examiner.com/computers-in-denver/house-kills-sopa

One down, one to go.
  • CrocoRay
    Jak se tu všichni zmiňujete, že tenhle zákon by měl negativní vliv na facebook, youtube, twitter apod., tak se jen usmívám a představuju si takovou situaci.
    Teda hlavně ty lidi, kteří jsou schopní se přidat do stovky skupin, které nesou úplně stejný význam, jenom názvy se liší v jednom slovu nebo takoví, kteří dokážou pětkrát denně používat jednu aplikaci, aby se dozvěděli, co je dneska čeká anebo kdo by je z jejich přátel chtěl vyšoukat *1*
    Nic proti fb a jdou se tam najít dobré informace apod., ale takovéhle lidi, které jsem zmínil, ty bych chtěl vidět trpět *4*

Každopádně toho youtube by mi bylo líto a rád si tam poslechnu hudbu, když jsem unavený a nechce se mi hrát, je večer, takže se mi nikam nechce a v televizi zrovna nic není.
    • Sice je možný že by ten zákon omezil pirátství, ale lidi tím přichází o základní právo a to právo svobodného projevu. Budeš nadávat na vládu - tumáš - potenciální pirátská stránka a zablokovat.
  • Tou nejlepší ochranou je streamovani her...ale to se vi uz dlouho...tento zakon ale nema s piratenim vubec nic spolecneho...on jen tak na oko jako ze by zakazoval informace o tom kde si to stahnout....ale to by pak museli zrusit cely gooogle :) Protože damy a panové google je ten největší propagator piratství tedy po piratebay....ikdyž pres piratebay google nenajdete ale pres google piratebay ano :)
    • Mechwarrior_bw
      k streamovaniu > žiaľ súhlas, hra môže byť akokoľvek kvalitná ale ani to nie je zárukou toho, že nebude postihnutá pirátstvom a jej výroba bude pre developera naďalej atraktívna. Existujú 3 alternatívy :

1) udržať aktuálny stav (vysoká miera pirátsva + sústredenie developerov na masovú produkciu, keďže inak sa im vložené investície nevrátia s primeraným profitom )

2) snažiť sa účinne bojovať proti pirátstvu (čo ale prináša riziko obmedzenia internetu (môže ale i nemusí - v závyslosti od prostriedkov. SOPA je určite extrém ktorý, predstavuje veľké riziko pre slobodu internetu a preto je ho nutné odmietnuť), avšak pokial sa najde citlivé ale účinné riešenie tak výhody sú zrejmé - viac zdrojov pre developerov, lepšie hry pre náročnejších + ponechaná určitá miera pirátstva ktorá je v mnohých ohľadoch potrebná )

3) streaming / cloud. computing ( herné pirátsvo skončí - so všetkými pozitívami ale i výraznými negatívami + dopad na PC ako nie len hernú platformu môže byť zdrvujúci )
      • No určitě skončí klasické PC jak ho známe ted. Tedy klavesnice a myš. Ale to bude ještě trvat pár generací.

Chtělo by to vymyslet Tesluv napad přenosu energie vzduchem a sní i samozdřejmě internet a spojení sním bude daleko více interaktvní.
        • Mechwarrior_bw
          klávesnica a myš určite neskončia, budú sa meniť ale vo svojej podstate budú vždy to isté. Pokial nebude existovať spôsob ako ovládať PC iba myšlienkami, budú obe periférie s nami... žiadne rýchlejšie a efektívnejšie prepojenie neexistuje. Vôbec by ma neprekvapilo keby tu boli aj o 300 rokov.
          • Mechwarrior_bw
            sry ale to je nezmysel, gestá ani hlas klávesnicu a myš nevyradia ... a dotykové ovládanie už vôbec nie :) skús niekolko hodín chodiť prstom po obrazovke, potom pochopíš.
          • NE? a co gesta? A hlas? Vzdyt je to daleko vice interaktvní. A klasicke PC zmizí protože bude stačit uplně tablet(či prostě přenosna obrazovka dokonce bude i ohebna). Psat se bude diktovaním.

Pri nečem tvurčim se bude pouzivat dotykove ovladaní což je uplne to stejne jako myš.

Já tomu davam tak 30 let.
    • "tento zakon ale nema s piratenim vubec nic spolecneho"
      Ale podivej se jenom na tuhle diskusi. Jen 5 lidi napsalo, že to je prachsprostá cenzura všeho, co si nějaký týpek umane. Ostatní se pachtí v pirátství. Populismus jak hrom. Na to jako lidstvo dojíždíme. Prosím lidi, podívejte se dále, než na špičku vlastního nosu!
      • Tak jako letaní letadlem na dovolenou, práce, sportem...nemá přímé propojení s terorismem :)
        • Pokud tě tam někdo zrovna při tom nevyhodí do vzduchu *1*
  • Veskoslav
    A zase jejdásek. Tak komu to podkuřuš po nocích, že jsi pro tento zákon? Nepracuješ pro OSU? Tam takové jako ty uvítají s otevřenou náručí. Přečti si jeho znění, tedy pokud víš, jak se čte v angličtině. A pokud umíš i hledat na internetu za použití strýčka Googla, tak si najdeš, co všechno tento zákon omezí. Ale hlupák zůstane hlupákem, ale ty, ty jsi jejich císařem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit