Přejít na výpis diskuzí
Hlasování o protipirátském zákoně bylo odloženo
16.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
no a videl jsi ten protiutok?? Shodili stránky ministerstva a taky nejake Warner music group a mnoho dalších...
-
Jo a kvuli restriktivnimu omezeni me jeste nemusis odkazovat na totalitni rezimy. Restriktivni omezeni se vztahuje na kde co, treba i tak zivotne zakladni veci, jako je produkce potravin. Na restriktivnim omezeni neni v principu nic spatneho, je to jen nastroj, ktery se da rozumne vyuzit i zneuzit, spis se tedy bavme o tom, jak ma vypadat.
-
Svoboda a anonymita spolu nejdou dohromady. Svoboda jednotlivce je zalozena na jeho zodpovednosti za sve jednani. Anonymni spolecnost z duvodu lidskeho charakteru nemuze byt svobodna. Anonymita je matkou zlocinu. Je to vzajemna kontrola mezi lidmi, co je udrzuje v jakz takz slusnych mezich chovani.
-
výtečně. Megaupload down... jen tak dál!
-
Keby hry stáli menej hneď po vypustení na trh, tak by po warez siahlo omnoho menej ľudí. Ceny sú prehnané ... 40-50€ je proste veľa. Hodia na trh hru s cenou 50€ a za 2-3 mesiace sa už bežne predáva za 20-25€. Prečo nedokážu ho predávať od začiatku za 25€? Vývojári tých lepších úspešnejších hier prídu vždy na svoje, rátajú si ťažké miliónové príjmy ale furt budú nariekať, že ich titul stiahli x-krát zadarmo a prišli o pár eúr.
-
vite vy co by se vubec stalo kdyby tohleto proslo?? dobre o tom mluvi tenhle chlápek... http://www.youtube.com/watch?v=9voX5wKWYXQ&lc=1AlLKqoqx0zaV7EruDyNqbiH800UnjAnzAkHiHOpTDM&context=G2c39d35FAAAAAAAAEAA&feature=g-all-c rozhodne doporucuji poslechnout az do konce.
jen tak zkráceně vite co by se stalo, kdybych sem do komentu dal odkaz na stazeni nejake MP3? cely tenhle web by okamžitě a nenávratně zrušili, protože za moje chování nese odpovědnost tento web. tak mi rekni co za individuum tohle vymyslelo??? Jak může člověk vůbec takhle uvažovat??!? *8* *8* -
presne tak, keby sa netvorilo tolko shitnych titulov hernych/filmovych bolo by to uplne v klidku a bol by som ochotny kupit origo. Skutocne z dlhorocnej skusenosti viem ze veci ktore na prvy pohlad vyzeraju dobre su strasne plytke s***ky. Sam som potahal strasne vela warezu ale na druhej stane co sa mi pacilo som si neskor aj kupil. Hluposti ktore sa mi nepacili som jednoducho pomazal a nikdy som sa k nim uz nevratil...a po tom co som si predstavil kolko penazi by som za to mal dat ma az striaslo, tolko k "uzivatelskemu" pirateniu.
Este jedna poznamka, myslim si ze steam na to ide dobre, v poslednej dobe dava neskutocne brutalne zlavy na rozne tituly ja si myslim ze toto je jedno zo schodnejsich riesieni ako nooo minimalne znizit piratenie a tym ze si zlavnene hry kupujem si aspon trosku odlahcim svedomiu :P a aspon trosku podporim herny priemysel a hlavne indie hry ktore maju povacsine obrovsky potenical. -
Z čehokoli co omezuje základní lidská práva nemůže bejt nikdy nic smysluplnýho. Cenzura je špatná ať je v jakýkoli formě. Je to jejich chyba že s pirátstvim nedokážou bojovat. Takle radši zabanujou všechny kdo se o něm zmíněj.
-
Sice je možný že by ten zákon omezil pirátství, ale lidi tím přichází o základní právo a to právo svobodného projevu. Budeš nadávat na vládu - tumáš - potenciální pirátská stránka a zablokovat.
-
... nič iné ako bezobsažnú reakciu okorenenú snahou uraziť oponenta som od teba nečakal ... a vidím, že som ťa odhadol správne... znovu :)
-
Nic jiného jsi ani čekat nemohl. Bez urážky, na lidi jako jsi ty chlapče se jinak reagovat nedá. Řekni mi, o čem s tebou já asi budu diskutovat. *2*
Je to docela smutné, jak málo normálních lidí chodí do GAMES.cz diskuzí... -
nič iné ako bezobsažnú reakciu okorenenú snahou uraziť oponenta som od teba nečakal ... a vidím, že som ťa odhadol správne.
-
No, další komentář nepotřebuju, z toho, co jsi tu napsal je jasné, co si o tobě mám myslet a můžu ti rovnou říct, že to není nic hezkého. Zas jeden z těch strašnejch chytrolínů se kterýma je naprosto zbytečné se vybavovat. Je mi líto, ale tak to ve světě je a vždy bude - když jeden profituje na něčem, tak druhý na tom tratí. Možná je to proti morálce, ale morálka, to je jen služka keců... *4* Proč by měl někdo tratit, když může profitovat? Protože je to špatné? Nebo protože na tom bude tratit někdo jiný? *15* Ale prosím vás...
A jestli tě můžu poprosit, už mě neunavuj svými nesmyslnými komentáři, možná v nich vidíš něco dobrého a logického, ale já ne. Ty komentáře se nedají vstřevat... -
- možno ti to uniklo ale digitálna distribúcia zažíva renesanciu ... Zo streamingu nie som nadšený ale je to jediný spôsob ktorý dokáže zrušiť nelegalne kopírovenie hier, o čom tu naozaje nie je treba diskutovať.
- takže keď ti zvýšia cenu elektriny pre teba je to zámienka k sťahovanie hier bez zaplatenie ? pokiaľ máš pocit, že ťa niekto zdiera tak za prvé to ešte neznamená že ťa skutočne zdiera a za druhé Ťa to nijak neoprávňuje si vybíjať svoju frustráciu na iných. -
No, ten problém s tou křehkostí bude asi ten samý problém jako ten můj, kde jsem si stěžoval na nespolehlivost zaměstnanců pošty, kteří se mi třeba neozvali a odjeli. Sousedka, která si PPL vychvaluje zase tento problém, že by jí někdy něco křehkého rozbili, neměla, zatímco na poštu si hodně stěžovala. Asi jde nejspíš o osobní zkušenosti s danou službou a následnému přiklonění k jedné či oné.
Já si např. objednávám z jednoho obchodu hry a přes PPL mi to doručí vždy dříve než přes poštu, možná tam jenom mají mezi sebou lepší propojení, ale tak celkově mi s PPLkem i z jiných obchodů doráží zboží rychleji, řekl bych. S tou rychlopřepravou na tom možná pošta bude lépe, ale při klasickém dovážení se spíše přikláním k té PPL. -
Streaming her odradí pěknou masu hráčů... Už i digitální distribuce mnoho hráčů znepokojuje, ale až přijde tohle? No nevím... Někdo se přizpůsobí, někdo odpadne a někdo se proti tomu postaví (pokud to bude zavedeno celosvětově pro většinu vývojářů, tedy už nebude lidem k dispozici ani ten SW). Naštěstí, než na to přejde, tak to ještě pár let potrvá (díkybohu).
2. odstavec že je nesmysl první třídy? A že finanční stav člověka a krize není záminkou k využívání cizí práce bez zaplacení? No, co k tomu říct. Je to tvůj názor a já to respektuji. Ale řekni mi. Je krize záminka k okrádání lidí (tedy zvyšování cen)? Nemyslím si... -
Amerika nechce zničit pirátství. Amerika chce mít plnou kontrolu nad netem...
-
- finančný stav človeka ani kríza nie je a nemôže byť zámienkov k využívaniu cudzej práce bez zaplatenia.
- to čo si napísal je jednoducho lož, napísať, že streaming nepovedie z zastaveniu pirátstva a naopak zvýšená kvalita hier ho môže zrušiť alebo znížiť je pri všetkej úcte nezmysel prvej kategórie. Poznáme x výnimočných hier, po ktorých došlo k zániku štúdia alebo výrazným finančným problémom znemožnujúcim ich pokračovanie... kvalita hry automaticky neznamená zníženú mieru pirátstva ! Naopak, ak bude hra iba streamovaná tak sa pirátiť nebude, pretože samotný sw sa nikdy nedostane na internet / medzi ľudí a teda ani k pirátom. -
K pirátství: To už je jako u blbejch! Ti moralisti, co tu podporujou protipirátské zákony, nevšimli jste si náhodou něčeho? Už je to tu nějakou dobu, jen tak se toho nezbavíme... ANO! Je to krize! Ceny všech výrobků neuvěřitelně stoupají a ještě chvíli stoupat budou, lidi jsou rádi, že maj z čeho zaplatit daňe, nájem, hygienické potřeby a jídlo. Ti co si myslí, že v téhle době budou normální lidé vyhazovat tisíce za hry, místo aby šetřili dokud se ceny ještě nezhorší, tak to jsou jednoduše v*lové.
K cenzuře: Jasná totalita. Spojené státy jsou čím dál zkaženější a snaží se docela manipulovat s okolním světem. Cestou ke zrušení pirátství nejsou ani služby jako steam, ani DRM, ani cenzury a ani streamovaní her. Jediné, co to může zarazit, nebo alespoň o dost snížit je kvalita her. Co nejméně bugů, dobrá hrací doba, in-game achievmenty (hned nám vypadne potřeba steamu pro tuto věc), správná vyváženost singleplayeru a multiplayeru a nejdůležitější je náplň hry! Buď můžete vydávat vylepšené kopie jiných her a dívat se jak se s vámi potápí loď nebo vymyslete trhák! Sakra, kolik věcí se ve hrách nikdy neobjevilo, to se nedá ani spočítat.
Prostě věc k zamyšlení. -
sry ale to je nezmysel, gestá ani hlas klávesnicu a myš nevyradia ... a dotykové ovládanie už vôbec nie :) skús niekolko hodín chodiť prstom po obrazovke, potom pochopíš.