Přejít na výpis diskuzí
Hledání postele a strach o zdraví a únavu - detaily o survival režimu z Fallout 4
1.4.2016 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
kazdej remca na ukladani v posteli a ze uplne ten samej system ma Dark Souls tak tam to je v poradku. Jediny co by tam mohli jeste pridat je save and exit.
-
-
Těžko srovnávat s Dark Souls, tam je to prostě potřeba... Každopádně DS je geniální hra, tak mi na ni neplivej *2*
-
stejně si to každej přizpůsobí modama jak bude chtít, když někoho nebaví hledat postel, hodí si tam mod na spacák nebo stan co si může rozložit kdekoliv, nebo třeba jen venku
-
-
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11111/?
-
-
to si pak ten survival nemusi vubec zapinat kdyz to stejne cely ojebe cheat modama
-
-
spacák je cheat? tak to jsem si párkrát zacheatoval i v reálném životě pod stanem *1* . někomu třeba vyhovuje jen část těch survival prvků, ale nevyhovuje mu to hledání postelí, nebo něco jiného, tak si to přizpůsobí tak, aby zrovna jemu hra vyhovovala, chápeme?
-
-
to ze jde ukladat jen v posteli je soucast survival modu a kdyz to obejdes tak cheatujes..chapeme?
-
Čí to byla manželka, se kterou si "cheatoval" ve spacáku?
-
-
-
-
-
-
obrázky užasné
-
Z ošklivé trapné hry, to udělá ošklivou méně trapnou hru
-
aprilllll.- hlupaci, naleteli ste. *15*
-
Jedna z nejlepších věcí co udělali - teprve teď ta hra má ten správný náboj. Samozřejmě to není pro každého, a proto si to zapne jen ten kdo si opravdu chce vychutnat hru a ponořit se do její atmosféry. Po té co jsem dohrál F NV na nejtěžší obtížnost jako No Death Run .. mě tohle chybělo.
-
A uz umej postavit plot tak, aby na sebe jednotlivy dily navazovaly a zaroven navazaly na teren? Teda neco, co umely gamesky uz pred 30 lety? Pripadne zrusili to trapny omezeni, ktery ani neumozni oplotit domek? Nebo ho postavit vejs nez ca 4 patra?
-
tak bethesda pomalu hru dodelava, jak typicke pro dnesni dobu. Clovek koupi hru v den vydani a udelal by lip kdyby ji koupil za rok, protože pak je mnohem lepsi, dodelanejsi a stoji i min penez. Ach jo..divna doba..platit vic za min, a ještě radi..vcetne me..
-
-
Ono to není drahý, jen málo vyděláváš *1* . Btw já taky *1*
-
tak neplať a nebreč tady jak mindža
-
-
Co to je ten mindza ? Jako clovek co obcuje s nasi romskou mensinou to budes jiste vedet.
-
-
Zmrdy jako ty si dávám k snídani
-
-
To by sis dal, ja sem uz dost tuhej na zvejkani..
-
-
Pán má vtipnou?
-
-
-