Přejít na výpis diskuzí
Hledání zatraceného času: zapomenutý World in Conflict
22.6.2013 | Ladislav Loukota
111 příspěvků
-
Wargame: European Escalation je dobrá hra, avšak má své limity, ale jako modernější varianta takových kasik, je to v pohodě. Co tak vím, média tomu dávala vesměs slušná hodnocení.
-
Prave koukam na svoji originalni krabicku, kterou jsem koupil po te co jsem dohral piratskou verzi :D
WiC byla skvela hra, multak mne moc nezajimal a tak jsem si blbnul jen v singlu, kterej byl skvelej a aby se nam ta nostalgie trochu vylepsila, tak se tady kouknete na toto krasne videjko :)
http://youtu.be/ZkduC4nRWAc -
Neustále čekám, kdo vyhraje bitvu o prodej Homeworldu 1 a 2. Origin, GoG nebo Steam. GoG má naslapnuto nejvice. Proste se ted nedaji nikde koupit, jediny zpusob, jak si je zahrat je warez. *13*
-
-
Hlavne ne Origin, ja si ho nechci instalovat *5*
-
-
Nejradeji bych byl pro GoG
-
-
-
super cutscény, s vrtulníky moje oblíbená. Singl hodně jednoduchý. Mulťák super. A MOAB vždycky potěšila :)
-
Je zvláštní nostalgicky vzpomínat na ani ne 6 let starou hru *15* Ale hra to je skvělá. Nebyl to žádnej zázrak z nebes, ale jako celek fungovala parádně. Přinesla pěkně zpracovaný, žijící bojiště, do kterýho se hráč vžije a lituje každýho zničenýho tanku a oddílu, kterej musí obětovat.
Je škoda, že se na ní zapomíná, protože podle mě byla (a stále je) "lepší" než spousta jiných RTS, o kterých se mluví mnohem víc.
Pokud by se někdy vydávala nějaká kniha o hrách, tak si myslím, že WiC si alespoň pár řádků určitě zaslouží. -
Pro mě je World in Conflict jedna z nejlepších strategií které jsem kdy hrál.
Nedávno jsem si koupil druhý díl Wargame a vždycky si na WiC vzpomenu.
Na tu dobu to mělo skutečně krásnou grafiku bohužel jsem si jí nemohl vychutnat v plné parádě kvůli staršímu počítači ale i přesto mě to hrozně bavilo.
Skutečně nevím proč ta hra tak strašně zapadla a je to docela smutný že taková bezva strategie se už moc nehraje. -
Nečetl sem celý článek, hned u nadpisu mi skorem ukápla nostalgická slza... Onehdá sem odehrál stovky hodin, a měl čtvrtou pozici v celosvětovém žebříčku... Přeškoda, že lesk Wicka už zašel.
-
mozna nekdo pamatuje jeste tohle http://www.youtube.com/watch?v=CtDk7cQchJY melodie ktera byla stazena z menu, nebot v beta etstovani si hraci stezovali na moc velkou depresivitu. WiC byla a je prima hra, zel v dnesni dobe jsou strategie v haji pokud se dotoho nenalejou miliony na reklamu, viz Rome 2. Wargame EE a AB maji tezkou cestu,ale hry jsou to paradni. zel diky konzoloidum je to mrtvy zanr. nejde portovat na gamepady
-
a jeje 20ti lety ,,pametnici,, vzpominaj :D
Me to prijde jako celkem nova hra, tak nechapu tu vzpomínkovou seanci a clanek:p -
-
No sest let je celkem dlouha doba a tady jdy spise o to si tenhle zapomenuty klenot pripomenout.
-
-
Kolujou tu zajímavý názory. Možná že RTS není moc, ale já jsem spokojenej. Spousta lidí se našla v Men of War Allied Assault, spousta ve Starcraftu, u mně dominuje Wargame. A tak se zaobírat nějakým CoH, Emperor battle for Dune, spousta satrších už nemá cenu, leda tak si s kamarádem zahrát z nostalgie. Ale to už se tu můžeme rovnou bavit o Red Alertu 1/2 nebo Dune 2000 Tiberian Sun....