Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " sem tam vyskočí nějaký ten bug,"

    ... ehm, pokud sami vyvojari, kteri jiste dobre vedi kde je jaka minela, natoci prezentaci, kde je "sem tam" nejaky bug, tak se da (specielne u BI) s klidem predpokladat, ze (jako vzdy) dostoji sve povesti a za ostrou vydavaji zabugovanou prebetu.

    A bug, ktery v singlu nasere, ale (vetsinou) se za par tydnu nejak vyresi, muze z MP delat zcela nehratelnou vec. A to budou jiste vsichni kupci nadsenim bez sebe pokud se po vydani zjisti, ze polovina hry nefunguje ...
  • Pro toho kdo si myslel že je málo věcí při launchi:
    http://beta.arma3.com/sitrep-00021
    ;)
  • To že ne někdo chudej a nema blbejch 600 zato nemužu,ja mam koupeno uz od alfy a nelituju.
  • škoda, že se neinspirovali víc Cold War Crisis - myslím si, že právě studená válka a technika v ní bylo to, co lidi tak bavilo. 40 let hustili do lidí, že válka může začít každym dnem, prostě ta hra byla svojí kampaní uvěřitelná.

    Tady vás prdnou na nějakej smyšlenej Řeckej ostrov a boj probíhá spíš CQB se skupinkama teroristů někde v horách......třeba kampaň ARMA II byla fakt strašná - pro člověka kterej pamatuje Gastowskýho a masivní tankový,letecký bitvy s T-72, T- 80, Mi- 24, Su-25. Pamatujete kolik obrněnejch jednotek jste v kampani mohli zlikvidovat? co bylo v ARMA 2? v pár misích se objevil Mi-17 a když jste narazili na BVP, tak jste měli vánoce. Chápu, že se snažej hráčům nastínit konflikty na Blízkym Východě, ale to je konflikt obrovský, vybavený armády proti špatně vybavenejm povstalcům - chápete co se tim snažim říct? z herního hlediska byl Cold War Crisis uvěřitelnější, dával lepší pocit KONFLIKTU DVOU MOCNOSTÍ

    Ale to je subjektivní, chápu, že někdo byl z kampaně ARMA II vyplesklej - j
    • No tak já to vidím stejně, OFP se mi tolik líbilo, protože tam byly notoricky známé věci z vojny - ruská technika z 70. a 80. let atd. Mělo to takový punc nostalgie a líbila se mi tam ta "špinavost" všeho - prostě plesnivé domky, rezavá škodule, špinavý traktor atd. Arma3 vypadá fajně technologicky, ale vůbec se mi nelíbí, že je to zasazené do budoucnosti. Až výjde nějaký addon se starší technikou, tak to rád vyzkouším.
      • Jako nic proti. Chapu. *3*
        Jenomze to co oslovuje Tebe oslovi jenom zlomek lidi kteri to prostredi i techniku znali. Kdyby byla Arma3 smerovana pouze na trhy byvaleho vychodniho bloku mozna by to byla i dostatecna cilova skupina. Ale ani tim jsi nejsem jist. Dnesni mladi hraci neznaji vojenskou sluzbu natoz ruskou techniku. Ja myslim ze pro lidi tveho razeni bude nejlepsi si pockat na mod CSLA. Pro Arma2 je udelany pekne a doufejme ze to kluci preklopi i do trojky. Az se tam preklopi i mapa Cernarusi se vsim vsudy. Mozna bude uplne nejlepsi pockat na vylepsenou mapu z DayZ standalone.
        • Jestli se překlopí mapy, bude to paráda. Mně zas překvapilo, že se v modech objevila snad každá větší armáda. Svý si udělali němci s Bundeswehrem, Frantíci, došlo i na AČR... nebál bych se toho, že komunita nedodá modely.
          A hlavně AI...než se objivla taková, co nevidí přes trávu a keře, nebo není úplně slepá, taky chvíli trvalo a přišlo až od moderů.
      • bereš mi slova z huby .)
    • Je dost nepravděpodobné, že se budou objevovat konvenční střety. Ale kdyby, tak blízký východ je favoritem (hlavně kvůli Izraeli a Turecku (největší armáda Evropy - nepočítáme RF). Ale že se od 60-let setkáváme s asymetrickym konfliktem, to jsi nevěděl?
      Kampaň v ARMA2 byla vymyšlená dobře. Ale zpracování bylo strašný. Moc překombinovaný a nepřehledný.

      Zatím, co v OPF stačilo před každou misí přečíst blok se zápiskama postavy, sem tam zpestřené cut-scenou, mise byly jednoduché : dojdy přes kopec k vesnici, dojdi přes kopec k vesnici a pak zpátky.... a ono to fungovalo, všechno do sebe logicky zapadalo.
      Na stejném principu jsem ted dohrál Battle Isle phase four:Incubation a k navození atmosféry těch pár řádek (přečetené smutnym chraplavim hlasem) a sem tam video + mise co má logickej úkol, stačí.
      • ale já sakra vim, že konflikty mocností jsou (snad už ) nostalgie. Asymetrický způsob boje však neni věc, která se zrodila ve 20.stol.......hašašíni takhle bojovali už ve středověku. Já na tu hru nechci kydat špínu, určitě se bude líbit spoustě lidem. Subjektivně sem měl ale radši starýho Flashpointa. Proč mám běhat po mapě jak kráva, abych naháněl pár pičusu s kalachem? ve Flashpointu měla rozloha map díky četnosti obrněný techniky asi i smysl, ale tady se mi to nelíbí. Nelíbí se mi prostředí, nelíbí se mi futuristická technika z blízký budoucnosti....... Tak ať jste spokojený, přeju vám to :) já si to pořídim třeba až za rok, žíly mi to netrhá a hru nijak neočekávám. Holt mi to pojetí subjektivně nesedne no
    • No vidis. Ja jsem asi obracenej pripad. *3*
      Ucastnit se velkych bitev v roli pesaka s vedomim ze nic moc neovlivnim me neba a planovat tyto bitvy v roli generala ala strategie me nebavi uz vubec. Bavi me spise male mise s malym poctem muzu protoze ty muzu ovlivnit hodne.
      Navic v soucasnosti jsou velke bitvy mocnosti spise usmevna nostalgie. A pochybuju ze by probihaly na malem reckem ostrove. *1*
      Pokud bys neco cetl o hrube filosofii cele kampane pak bys poznal ze pribeh je vystaven celkem logicky a odpovida prostredi. Z principu logiky nebudu zadne masivni akce vubec postradat.
      Navic vsichni rvou ze chteji kampan bez bugu ze chteji aby to slapalo. Nedovedu si predstavit jak toto vsechno dosahnout pri soucasne urovni a velikosti prostredi. Obavam se ze s potrebami jake mas bys mel presedlat na strategie.
    • 1) ostrov neni smyselnej, je to kopie Limnosu (jen je prejmenovanej) a ten mensi Stratis je taky realnej
      2) v Arme 3 uz nebojujes proti teroristum a minimalne ze zacatku kampane bude mit nepritel velkou prevahu
      • Na zacatku ktery kamapne?
  • Jack1947
    Kampan nebo nic , ta HW , bugy aby se nam zase vse pri starem, pekne nevratilo... no nebyla by to ale ARMA ze *15* .
  • na videu jsou snizeny detaili nebo to je na max ? me pripada ze kdzy se blizi vydani ma to horsi kvalitu
  • Neni kampan, nekupuju. *15*
    • To ovsem nikoho nezajima, tudiz nechapu smysl toho proc to sem vubec pises. Tohle neni facebook
      • Mě to zajímá.
        • A díky takovým je tu diskuze ještě na blbější úrovni, než včera Apple vs ostatní
  • A kvuli tehle hře byl málem mezinarodni incident??
  • Opět to vypadá hůř než arma2, opět se to trhá víc než arma 2.. sakra jsem zklamán a to jsem při předobjednávce začátkem roku vůbec netušil, že technika a výzbroj je většinou pod smyšlenými jmény, nebo vymyšlená úplně .. "prozatím" je pro arma3 nejzbytečnější investice v rámci mých herních zkušeností, a že jich nebylo málo od r. 1991 cca .. *12*
    • Hur nez Arma2 ? Vadi mi textury terenu na stredni vzdalenosti a tady mam skutecne dojem ze dvojka na tom byla lip. Rovnez nizsi lody stromu se mi ve dvojce zdaji verohodnejsi.
      Ale zbytek je mnohem mnohem lepsi. Nasviceni particles animace ale i modely jsou posunuty o kus dal. Kdyz to nevidis znamena to ze si hru vubec nehral.
      A nejsem jediny kdo tvrdi ze pri zvysene kvalite je hra plynulejsi. Alespon na Stratisu. Na soudy s Altisem si musim jeste pockat.
    • Pokud jsi sledoval již první screenshoty, tak se objevily obrázky RAH66 Commanche, kterých bylo vyrobeno asi 5 prototypů...takže fakt, že ve hře bude sci-fi technika se dalo očekávat. Osobně bych taky raději něco z minulosti, ale nápadu se nebráním. A pokud tu někdo sleduje vývoj obraných a ozbrojených prostředků, tak ví že za posledních pět let raketově letí kupředu a opět se alespon po malých sumách sypou peníze do různých projektů. Ač v reálu na nic nelze zatím narazit (téměř) prototypů je dost.
      Po technické stránce zatím nelze moc hodnotit. Graficky se asi není zatím kam dál posovouat a jak to bude šlapat se teprve uvidí.
      Pro mě byla nejzbytečnější investice v poslední době - Carrier Command
  • Tato diskuze je takove panoptikum patologicke nenavisti k Bohemce. No budiz asi si tento typ lidi za ty roky sami vypestovali. Ale ta argumentace ze je to podvod je smesna. Ze je beta placene demo je este smesnejsi. *1*
    Jaksi jste zapomeli ze alfa lite byla k dispozici uplne zdarma a po docela dlouhou dobu. Rekl bych ze nabidla daleko vic nez demo. Tj kazdy si to mohl NAPROSTO ZDARMA vyzkouset. Klice se rozdavali na vsech hernich webech.
    A ted bych se rad zeptal nekterych diskutujicich KDO je nuti aby hru kupovali uz ted ???
    Tatinek maminka babicka a nebo dedecek? Protoze BI na to prece zadny paky nema. Tak kdo vas kluci do toho nuti ze tady tak ohnive dstite siru? *16* *1*
    • Reklamní, úplatkářská, přehypovaná kapaň tohodle "už" smrdutého marketingu mě nutí si to předobědnávat. Uvěril jsem tomu u BF3, od prověřeného BIS jsem takovou hroudu nečekal a tak jsem uvěřil znova.. musím ovšem sdělit názor, že dice ne zase tak úplně nezklamalo očekávání.
      • doufám že je to ironie, takhle blbý snad opravdu nikdo být nemůže *1*
    • Argument ze si nemusim kupovat něco co mam rad, a na co se leta tesim, a zajima me to a celou dobu se to tvářilo ze to bude to co chci a tesne před koncem cekani se to zmeni v něco co se mi nelibi moc neobstoji. nasrani a dsteni siry je na miste. A to nemluvim o Arme, ale o sposute dalších her.
      • člověk by měl skoro pocit že mluvíš o konci světa, ne o tom že si na si single kampaň počkáš o měsíc dýl, což je, óbože, strašná katastrofa *1*
        • me je Arma ukradena, jde o tenhle problém nedodelanejch a zabugovanejch her, a holt arma je pro me na rane. Uz me proste nebavi koupit si hru, u který si chci odpočinout a zabavit se, a místo toho dostanu smejd i kterého musim další pulrok cekat nez to dedelaj a opatchujou. Z drivejska jsem byl zvyklej, když se hry prodavali jen v krabicich ze to tak bylo, ale rychlej net svadi všechny k lajdactvi a vyrabeni smejdu.
          • že se ale dřív dělaly hry jako ARMA a OP ... *7*
            Přestante tu spamovat forum, nebo at to tu admini promažou (když nám smazali přízpěvky ze včerejší diskuze na téma oblékání a strava...)

            Co vim, tak bugy byly, jsou a budou. Dokud bude fungovat podpora, tak to takový problém není (vzhledem k rostoucí náročnosti a složitosti her)
            • vzhledem k tomu, ze zde je 150697 jinych, kteri vydavaji hry daleko min zabugovany a vzhledem k tomu, ze BI vydava ty hry zabugovany uplne stejnyma bugama stale dokola ... to se muze stat jednou, mozna dvakrat, potreti = na hrace serem.
          • Nic ve zlym. Kdyz mas dost casu na psani v diskuzich budes ho urcite mit i na precteni recenzi pripadne ohlasu hracu. Pokud budou spatne nekupuj to. Jak proste. *3*
            Jenomze ty se chovas jakobys objednal po netu mobil a po rozbaleni zjistil ze prisla cihla. Coz je dost iracionalni v tomto konkretnim pripade. *15*
          • no vidíš, takže vlastně uznáváš že je dobře že to odložili, protože jinak bys musel hrát ten nedodělaný šmejd co si všichni pamatujeme z ARMA2, konečně si rozumíme
        • O měsíc? To má být jen 1/3 k dispozici. Sorry,ale mně to prostě jako podvod příde.Ještě když se kasali ,jaká ta kampaň bude vymazlená.Teď z nich vypadlo,že ji ani nemaj hotovou.proč to neřekli už při tý betě placený,to to ještě nevěděli?
          No do bety jsme nešel naštestí a teď jsem rád. Hru od BI už si nekoupim,jsem zásadovej a nemám rád podraz.
          • XorxoxTalarius
            Podraz by to byl pouze v pripade ze by kampan nedodali vubec.
            Vydat hru musi jelikoz kdyby to neodlozili tak nastvou modery a zbylou pulku komunity. Takze ti kdo se tesi na kampan si holt pockaji o neco dele, takhle nastvali pouze pulku lidi ... lepsi nez nastvat vsechny, nemyslis?
          • dobře, nekupuj, díkyčau
            • Taky že nebudu,čau.
          • A doufám,že nás bude zásadovejch víc,aby si to hoši z BI uvědomili.Ikdyž je bohužel 10. nejprodávanější hra na steamu,tak je to asi trápi nemusí no.
            • Ono se jim jeste vpohode muze stat, ze bude rvat takovi mnoztvi kupcu, ze steam vrati lidem prachy a po BI bude chtit uhradit skody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit