Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas s autorovými obavami a kritikou. Také mám o Armu zájem čístě z SP hlediska a nepřítomnost kampaně se mi skutečně nelíbí. Asi si nakonec počkám až na nějakou slevu na steamu o vánocích.
    • No tak to ber proste jako odlozenou hru (minimalne) o tri mesice. Neni prvni ani posledni. Nebo ti vadi, ze pokud nekdo chce hrat pouze MP cekat nemusi?
    • Přesně tak! Nechápu bandu tupců, co tady mínuskuje kvalitní názory. Tahle hra NIKDY NEBYLA pouze o MP. Ten vždy hrál pouze druhé housle. Pokud z Army udělají další MP ONLY záležitost, bůhví co se s touhle značkou stane. Jistě DayZ je MP masově oblíbená záležitost, ale je to JENOM mód! Pokud si někdo myslí (i tvůrci), že díky tomuhle úspěchu, který se odrazil i v číslech prodejů, že tahle hra má potenciál pouze díky MP, šeredně se plete. Pokud tomu hoši z Bohemky přizpůsobili svůj obchodní model (jakože asi jo), tak to dopadne blbě, ptže na týhle zeměkouli převládají davy tupých blbů, co si radši koupí předražené recyklované DLC do coda. Bohužel až čas ukáže, že tohle je chyba.
      • http://youtu.be/2qAVAHI_3ak?t=8s
      • ou..já jsem tupec, ani nevím, čím jsem si to vysloužil. Nejspíše jsi ještě kouzlo MP a editoru nezkusil, nebo bys nás tak nenazýval. A nikdo Vás nenutí si hru kupovat nyní. Hra plná bugů bude, to je bez debaty. Nepamatuju, že by někdy vyšla jakákoliv hra, která by časem nějaký updaty nepotřebovala. Tak si ten rok počkejte...
        • Jistě. Kouzlo editorů znám moc dobře. Komunita díky nim dokáže stvořit perfektní kampaně, skiny, zbraně, techniku,....... Nepotřebuju hromadu map pro MP.
          Tupcem nazývám ty, co mínuskujou kvalitní názory. Proč dáš mínus člověkovi, který zřejmě vyrůstal na původní OF a kterýmu chybí kampaň? Vždyť to vždycky bylo SRDCE hry a u OF/Army to platilo obzvlášť. Pochop to už.
          • Ano, kampaň OPF a RE bylo umělecké dílo. Tak se snažte pochopit, že takové věci se povedou jen zřídka. Něco se objevuje, něco mizí...
            Je to jako s CoD 1 a MW1. Já se u nich královsky bavil...ale nemůžu čekat, že se budou objevovat rok co rok. Čas dává, čas bere. A věci se neustále mění.

Pro mě ta změna je nejzásadnější v tom, že si nějakou připravenou (ANO V EDITORU) misi můžu sjet s kamarády, kteří přemýšlí, komunikují, baví se a hlavně na rozdíl od NPC myslí...
            • To už ale mluvíš o kooperaci. To je zábava. Myslím, že baladou budoucnosti bude kooperativní hraní propracovaných kampaní, které by se dynamicky vyvíjely podle toho, jak by se hrou postupovalo. Naprosté minimum skriptovaných situací. Žádné 50 na 50 v team deathmatchi, obsazování území atd... Jenže, toho se nikdy asi nedočkáme, když hernímu trhu vládnou krabičky pod TV, které udávají novodobé trendy... bohužel..
              Čas dává, čas bere? Spíš PC dává, konzole berou.
  • Což o to, kampaň mi bude chybět ale rozhodne víc mi vadi osekana technika, treba ta stihacka je ve hre jediná. Pokud si nekdo vsiml tak tam nejsou ani zvirata ci nejake civilni veci. Kdyz pominu grafiku tak oproti Arma 2 tak hra je obsahove nejmin polovicni.
    • Tne seznam co bude ve hře je seznam věcí v plné hře při LAUNCHI, niked není psáno že toho nebude víc, ba naopak budou velké DLC + to co vytvoří rozsáhlá komunita :)
    • Keyz
      To takto osekali? Všechny strany mají jedu stíhačku anebo podobnou techniku.....
      • Stíhačky momentálně nejsou kvůli potížím s implementací PhysX na vozidla, jakmile to vyřeší přibudou další letouny a dokonce i helikoptéry :) (viz SITREP #21, odkaz v novém příspěvku)
        • Jinak receno vydavaj nikoli betu ale alfu ... jako vzdy ... protoze beta obsahuje vzdy veskery obsah a poze se ladi chyby.
          • Zahraj si prosimtě nějakou Beta verzi a pak něco tvrď trolíku ;) například WoT (už teda jakože není v betě), Firefall, už nejedoucí Black Prophecy, War Thunder a asi milion dalších her co měly betu se neshodují s tvým tvrzením :)

Chudáku ani nevíš jak se teď válím smíchy po zemi :DDDDDD
            Když se zamyslíš tak podle tebe je naprosto každá hra v Alfa/Beta verzi protože není kompletní (systém DLC, opravné patche,...), OMG :D
    • "Pokud si nekdo vsiml tak tam nejsou ani zvirata ci nejake civilni veci."
      Zvířata tam jsou, jen se v editoru přesunula pod Modules > Sites > Animals. A civilní věci tam taktéž mám. *3*
      • K čemu mi jsou zvířata kdyz tam neni pro ně modul? I Arma 2 to ma.
      • v editoru...
    • Koupil(i) jste si demo, tak se nedivte, že zbytek dostanete bůhví kdy.
    • Je to velký projekt, kdo taky čekal něco jiného? Myslím že časem všechno příjde a hlavně od komunity. A kdo experimentoval s sixt-downloader (nebo tak nějak se to jmenovalo) ví, že komunita udělala tolik práce, že by to studio nikdy nezvládlo.

Podstatný je engine, kdy ArmA2 je skutečně krvavá na HW. Snad nový díl bude využívat více GPU a ne jen krvavě CPU. Stejně se Arma2 bude ještě hodnou chvíli hrát.
      A osobně, dokud nevyjde slavný A.C.E 3, ani mě Arma3 tolik nezajímá. Do roka a do dne snad nějaké lepší železo pořídim, abych si mohl pohodlně zahrát.

P.S.: nevím jak Vás, ale mě zasazení do blízké budoucnosti zase tolik nenadchlo. Raději bych T64 a Leopardy I, Mirage 2000 a MiG 23...
      • Já měl nejraději období z ArmA2, ale Cold War je samozřejmě taky skvělá. Zásadní problém u té blízké budoucnosti je dle mého takový, že spousta té techniky a dalších věcí se musí domýšlet, což žere čas.
      • Celkem mi vadi, ze platim za AAA hru plnou cenu a potom se musim spolehat na komunitu a jeji tvorbu. Komunita je skvělá, ale začíná tady suplovat tvorbu BIS coz neni dobre. "Nejhorsi" na tom je, ze to delaji zadarmo a casto i lepe nez BIS.
        • Ne kamaráde, pro mě je tohle skutečná definice "HRY"
          Dostanu funkční prostředí a nástroje k hraní. Ostatní je na kreativitě.
          Komu to vadí, zůstatně u BF/CoD.
  • Tato diskuze je takove panoptikum patologicke nenavisti k Bohemce. No budiz asi si tento typ lidi za ty roky sami vypestovali. Ale ta argumentace ze je to podvod je smesna. Ze je beta placene demo je este smesnejsi. *1*
    Jaksi jste zapomeli ze alfa lite byla k dispozici uplne zdarma a po docela dlouhou dobu. Rekl bych ze nabidla daleko vic nez demo. Tj kazdy si to mohl NAPROSTO ZDARMA vyzkouset. Klice se rozdavali na vsech hernich webech.
    A ted bych se rad zeptal nekterych diskutujicich KDO je nuti aby hru kupovali uz ted ???
    Tatinek maminka babicka a nebo dedecek? Protoze BI na to prece zadny paky nema. Tak kdo vas kluci do toho nuti ze tady tak ohnive dstite siru? *16* *1*
    • Reklamní, úplatkářská, přehypovaná kapaň tohodle "už" smrdutého marketingu mě nutí si to předobědnávat. Uvěril jsem tomu u BF3, od prověřeného BIS jsem takovou hroudu nečekal a tak jsem uvěřil znova.. musím ovšem sdělit názor, že dice ne zase tak úplně nezklamalo očekávání.
      • doufám že je to ironie, takhle blbý snad opravdu nikdo být nemůže *1*
    • Argument ze si nemusim kupovat něco co mam rad, a na co se leta tesim, a zajima me to a celou dobu se to tvářilo ze to bude to co chci a tesne před koncem cekani se to zmeni v něco co se mi nelibi moc neobstoji. nasrani a dsteni siry je na miste. A to nemluvim o Arme, ale o sposute dalších her.
      • člověk by měl skoro pocit že mluvíš o konci světa, ne o tom že si na si single kampaň počkáš o měsíc dýl, což je, óbože, strašná katastrofa *1*
        • me je Arma ukradena, jde o tenhle problém nedodelanejch a zabugovanejch her, a holt arma je pro me na rane. Uz me proste nebavi koupit si hru, u který si chci odpočinout a zabavit se, a místo toho dostanu smejd i kterého musim další pulrok cekat nez to dedelaj a opatchujou. Z drivejska jsem byl zvyklej, když se hry prodavali jen v krabicich ze to tak bylo, ale rychlej net svadi všechny k lajdactvi a vyrabeni smejdu.
          • že se ale dřív dělaly hry jako ARMA a OP ... *7*
            Přestante tu spamovat forum, nebo at to tu admini promažou (když nám smazali přízpěvky ze včerejší diskuze na téma oblékání a strava...)

Co vim, tak bugy byly, jsou a budou. Dokud bude fungovat podpora, tak to takový problém není (vzhledem k rostoucí náročnosti a složitosti her)
            • vzhledem k tomu, ze zde je 150697 jinych, kteri vydavaji hry daleko min zabugovany a vzhledem k tomu, ze BI vydava ty hry zabugovany uplne stejnyma bugama stale dokola ... to se muze stat jednou, mozna dvakrat, potreti = na hrace serem.
          • Nic ve zlym. Kdyz mas dost casu na psani v diskuzich budes ho urcite mit i na precteni recenzi pripadne ohlasu hracu. Pokud budou spatne nekupuj to. Jak proste. *3*
            Jenomze ty se chovas jakobys objednal po netu mobil a po rozbaleni zjistil ze prisla cihla. Coz je dost iracionalni v tomto konkretnim pripade. *15*
          • no vidíš, takže vlastně uznáváš že je dobře že to odložili, protože jinak bys musel hrát ten nedodělaný šmejd co si všichni pamatujeme z ARMA2, konečně si rozumíme
        • O měsíc? To má být jen 1/3 k dispozici. Sorry,ale mně to prostě jako podvod příde.Ještě když se kasali ,jaká ta kampaň bude vymazlená.Teď z nich vypadlo,že ji ani nemaj hotovou.proč to neřekli už při tý betě placený,to to ještě nevěděli?
          No do bety jsme nešel naštestí a teď jsem rád. Hru od BI už si nekoupim,jsem zásadovej a nemám rád podraz.
          • XorxoxTalarius
            Podraz by to byl pouze v pripade ze by kampan nedodali vubec.
            Vydat hru musi jelikoz kdyby to neodlozili tak nastvou modery a zbylou pulku komunity. Takze ti kdo se tesi na kampan si holt pockaji o neco dele, takhle nastvali pouze pulku lidi ... lepsi nez nastvat vsechny, nemyslis?
          • dobře, nekupuj, díkyčau
            • Taky že nebudu,čau.
          • A doufám,že nás bude zásadovejch víc,aby si to hoši z BI uvědomili.Ikdyž je bohužel 10. nejprodávanější hra na steamu,tak je to asi trápi nemusí no.
            • Ono se jim jeste vpohode muze stat, ze bude rvat takovi mnoztvi kupcu, ze steam vrati lidem prachy a po BI bude chtit uhradit skody.
  • A kvuli tehle hře byl málem mezinarodni incident??
  • Ja jsem vylozene orientovany na SP. Moc rad bych si zahral MP, ale nemam na to cas a ani kvalitni pripojeni. Radeji budu delat, ze hru opet odlozili a vysledny produkt si koupim, az bude obsahovat to, co bylo puvodne slibeno. Nevi nekdo, jestli puvodne nastineny pribeh kampane porad plati? Na soucasnych ofiko strankach hry se mi podrobnejsi info o kampani nepodarilo najit. V nedavnem clanku o ARMA 3 tady na Tiscali byla informace o zahozeni temer 2 let vyvoje. Loni v unoru smerovali datum vydani na Q4 2012. V soucasnosti i s kampani to realne vypada na Q4 2013. Kdyz pominu lonske zadrzeni dvou vyvojaru, vypada to, ze vyvoj rozhodne neprobihal idealne. Nema nekdo podrobnejsi informace ze zakulisi v teto veci?
  • Stezovat si na odklad. Chapu ale Bohemka neni prvni ani posledni. Vydani full bez kampane beru jako vstricny krok k tem co uz nebavi Stratis a chteji vice prostoru. Dalsi cekani na Altis by bylo pro ne neunosny.
    Novy styl kampane ktera bude pravdepodobne rozsekana na jednotlive mise ktere bude jenom zastresovat pribeh povazuji za prozreni BI. V sandbox prostredi udelat filmovou nelinearni kampan je v rozumnem case prakticky nemozne. Mate tady prilisnou volnost pohybu i rozhodovani a skriptama to programatori nemaji sanci vykryt aby nenastal pripad ze se to nekde zadrhne.
    Novacek se muze do hry dostat prostrednictvim SP misi ktere budou k dispozici uplne stejne jako v kampani. Dalsi mise bude chrlit komunita.
    Mensi pocet techniky mi nevadi. Hra je stejne orientovana na budoucnost a hraci by rvali ze chteji soucasnost. Byla by to zbytecna prace.
    Zakladem je dobre odladeny engine a kvalitni mapy. Pokud se na toto soustredi o odvedou praci dobre neni nic vic potreba. *3*
    • odklad bych bral ale uplnej.nedodělky nemám rád.počkáme si půl roku na komplet a levnější krabičku
    • A proč ten Altis nedali do bety?
      Mohli hru vydat později - jsou indie studio.
      • A proc ho nedali do alfy? Protoze na zacatku se stanovily nake podminky kera verze bude co obsahovat. Ted doslo k tomu ze neni hotova kampan. Blby. Ale i blby situace se musi resit. Reseni kere vybrali je v teto situaci nejmene hloupe. Mas jiny nazor. Dle tebe by bylo nejmene hloupe odlozit celou hru. Ted je otazka kolik hracu se ke kteremu reseni kloni.
  • No nemůžu si pomoct, ale už se mi to nelíbí. Grafické zpracování od počáteční prezentace se značně zhoršilo a nádech zabugované Bohemky stále zůstal. Nemluvím o absenci kampaně, třeba s možností kooperačního režimu. Armu 2 mám a do trojky už raději nepůjdu. Asi tak *5*
  • Na novou armu se asi ze všech těším nejméně. Ani nevím proč, většinou jsem se nemohl dočkat, až výjde a já si ji zahraju, ale teď mě nějak nechává chladným...možná to dělá doba, do které je zasazená, ale..stejně do ní pujdu, vyřádím se alespoň v editoru.
  • No kde zacit. Jsem hrac, ktery ma 34 let a uz od detstvi jsem hraval dotahl to na ME evropy v progamingu v RS vegas 2 5vs5 ve francii a delali s clanama testery, takze si myslim, ze tu nejake ty herni zkusenosti jsou. Bohuzel jsem naprosto znechucen a velmi pobouren tim jaky marketingovy tah zvolila bohemka v arme 3. Prvni a naprosto nehoraznou oprsklosti je tah kde bohemka nabizi armu 3 v bete a chcou za to na steamu 34.99 eu. To je hodne spatnej for. Za betu se proste neplati a evidetne se nestiti dolovat z hracu love, ikdyz je to zajimava hra, ale chtit aby nekdo platil vyvoj hry timto zpusobem to je naprosta drzost a nehoraznost. Nezavysli vyvojari, kteri potrebuji urcity obnos penez na to aby hru rozjeli je neco jineho. Ty pokud svoje penize dostanou a zacnou tak se plati az ve finale za hotovy odladeny produkt co jde na pulty obchodu a ne za to, ze jim to lidi defakto testuji a reportuji bugy a jeste za to platit. To je typicky priklad nestoudnosti a hreseni na osvedcene herni znacce. Armu 3 si koupim, ale az bude venku se vsema sp dlc a odladena a ne jak to u bohemky biva, ze maji svoje hry hodne zabugovane, kdyz jdou na pulty obchodu. nejsou dneska jediny, ale oni s tema solidne zabugovanyma hrama maji velmi dobre zkusenosti. Absence SP kampane v dobe kdy se hra prodava at uz jako beta ci jako final verze je dalsi nehoraznost. jsou lidi kteri chcou jak single tak i mp hned. Ja vzdycky hraji jako prvni single a pak mp. A ikdyz moc recenze nemusim a delam si svuj vlastni usudek tak s timto clankem na armu 3 s panem A. Smutným souhlasim. Sp je kdyz nic tak dobry i jako urcity trenink po strance toho jak hra vubec funguje a vse kolem ni a to neva, ze mp je jiny.spousta mechanismu je na stejno. A ano ne vsichni hraci zboznuji MP. Treba je vubec nezajima a cekat na 3x nez se Sp objevy a v buhvi jaky kvalite? Jako sorry, ale kdyz ta kampan bude proste nejak nedotazena ci fadni tak uz s tim nic nenadelate, protoze uz jste zaplatil a polibte nam rit. Doufam, ze se tento trend budoucnu nechytne, protoze to uz za chvilku budeme platit snad i za demo hry. Jsem znechucen touto politikou jak z lidi tahat love.PS: kaslu na vsechny co s timto souhlasit nebudou. Flame nepodporuju a odpovidat na stupidni radoby chytre nazory nebudu reagovat.
    • Ty krávo, Jiříku.... Čeština strašná, to že je ti 34 let o tom silně pochybuju a nakonec o tvém progamingu taky, s tím souvisí i ten tvůj testing. Tvůj srdcervoucí příspěvek je k ho(v)nu...
      Jak ze zmínil kolega: Tak pantánto, až bude vyzvedávat synátora ve škole, přihlásit na doučko !! *5* *5*
    • Presne tak!
      Ale sposob akym sa vydávajú hry a ich celkový obsah len odráža spôsob celého fungovania spoločnosti
      - takže ak chcete byť štastný otrepte si hlavy o múr - pre sprostých sú tie dnešné pecky šité na mieru.
      • Tak zrovna Arma neni dobry priklad hry pro hlupaky. *1*
        A pristup Bohemky k hracum uz vubec neni dobry priklad vyj*bavani s hraci. *3*
        Stale postradam argument v cem by bylo lepsi odlozene vydani cele hry. *5*
        • No přece k tomu, abych kua vydal finální otestovanou verzi hry.. abych neprodával demo. abych vydal produkt, který budu maximálně vylepšovat v updatech. abych se nemusel stydět za to, že něco slíbím a pak vlastně na*eru zákazníky, protože jim nedám to, co jsem slíbil v den vydání.
          Vůbec early access je nešťastné řešení, jak z lidí tahat prachy za produkt, co vlastně ještě neexistuje. Dáme tomu "honosné jméno", exkluzivní přístup do hry, která je ještě ve vývoji a pomoc tak vývojářům společně dotvořit titul.. to zní skvěle, no ne?
          Ne. Udělal jsem dobře, že jsem si to demo za 15e nepořídil. Možná někdy za rok, za dva, až hra bude kompletní, v nějaké akci na steamu. O nějakej MP, nedejbože o MMO s editorem fakt nestojim.
          • Tak bych rad vedel co ti brani aby si se zachoval uplne presne jak tady popisujes. Kup si hru za pul roku za rok a nebo nikdy. Co a kdo te proboha nuti abys ji kupoval ted??????????????????
            Porad postradam argument v cem by bylo lepsi odlozene vydani cele hry. *5*
            • Já si tenhle díl koupil kvůli SP a kvůli misím od komunity, MP je na mě moc HC a i přes to nechci aby MP hráči na něco museli čekat. Proč taky když je ArmA série zaměřená právě na MP :)

Já si hru vyzkušel, mám ji za 25€ a jelikož teď vyjde kotel jiných her mě ani tak absence SP při launchi netrápí, a i kdyby mě trápila tak si kua nebudu stěžovat na relativně malé studio, které dělá hru obřích rozměrů :)

Fakt nechápu lidi co okolo toho nadělají humbuk. Přesně jak říkáš hru si může koupit klidně za rok.
    • J máš recht chlape. Herní průmysl ničej hlavně náctiletí konzumenti,kterým tyhle nedostatky nevadí a za hru klidně zaplatí. Tak je to i s konzolema s DRm a pod.. Dokud jim to budete žrát,tak do tý doby budou ty hry čím dál horší s lepší grafikou,viz Battlefield a vůbec viz. masovky od EA. Vždyť ty hry dělaj už pro debili,aby to koupilo co nejvíc lidí a ti debilové jim to bohužel žerou.Že je dnešní každá druhá hra píčovina nudná jim nevadí,protože tito "hráči" žádný výzvy ke štesťí nepotřebují.
    • Vzhledem k slohu a hodnotě informací si myslím, že jsi tak max 18-ti letej zamindrákovanej tajtrlík. Ani jsem to nedočetl do konce, protože to nedává smysl. Je to nesmysl.
      • Hele ty lopato co nikdy nic nedokázaůl.proč by měl bejt jako zamindrákovanej? Kvůli češtině?:))) Máš asi těžkej život,když si myslíš,že člověk může nejt úspěšnej a vyrovnanej,jen když umí pravopis:). By si se divil,jakou kariéru je schopen udělat dislektik.Zamindrákovanej jsi leda tak ty.
    • XorxoxTalarius
      Ano a protoze se neprodava plna verze tak to nestoji plnou palku, a proto se to taky jmenuje Early Access. Navic jsi si to mohl koupit uz v Alfe za 20 Euro.
    • Sry ale tak trochu mimo misu. *1*
      Kdyz si kupujes betu mas v tom i plnou hru. Estli ti pripada 35 ojro moc pak fakt nevim. Jak asi reagujes u ostatnich her?
      Doprkynka ja ty narky SP hracu chapu. Ale jste tak sobecti ze pro vase uspokojeni by jste chteli aby zbytecne museli cekat i MP hraci? A modari ktery chteji pro Altis pripravovat mise i mody?
      • Jenze on si (trebas) koupil hru s tim, ze v zari dostane tu kampan ... a nedostane => byl podveden. Jek jednoduche, ze.
      • Dobre receno. Celkem nechapu tu masovou hysterii kolem toho,ze Arma 3 se zacla prodavat v alfa verzi. Nikdo neni nucen do koupe a 25 EUR mi teda za Armu 3 pripada jako maly peniz. Sice je fakt,ze za kusem slavy Army stoji komunita, ale ta by bez modovatelnosti Army tezko vznikla.
    • Zaprvé: nikdo tě nenutí to kupovat, zadruhé Alfa/Beta verze byly ve slevě (Alfa za 25€) tak co máš proti ?:) Jinak se ti teda ani nelíbí Kickstarter, no holt nebudeš nikoho podporovat, máš na to právo a je to tvoje věc, ale říkat že je to špatné ? to těžko ;) (většina lidí co si to zaplatila v Alfě si je vědoma co to obnáší, ti co to neví mají smůlu: nevědomost neomlouvá :)
      • Sakra a to si myslíš, že 25 eček za demo je v pořádku? Jestli ano, tak gratuluju. Právě jsi spadl do novodobého marketingového pytle.
        • Za demo? Je to alfa, později beta, ne demo. Platíš si dřívější přístup do hry, když byla ještě rozpracovaná, ne vyzkoušení
          • Ne, ty platis za praci, kterou delas pro vyvojare => ses tupec hned dvojnasobnej. Nechces mi taky prijit slozit uhli? Necham te to udelat za smesnych 10Ecek.
          • omg je přece jedno jak se tomu říká! jistě že za "demo" prachy nedáš, ale za to samý, co se jmenuje "alfa" už prachy dáš... myslete trochu. a ano nazývám to demem, protože to není kompletní, finální produkt.
            • srry ale co vy ste za tragédy to teda nevím. Je mi fuk jak to nazveš estli demo nebo alfa, zaprvé mě ani tebe a ani jiných nenutí si to koupit, zadruhé abys tohle koupil musíš vědět co to obnáší (finální produkt se může změnit).
              Rozdíl mezi náme je, že já do toho šel a věděl co kupuju (nehotový produkt uprostřed vývoje, mimochodem hry od BIS byly stejně "nehotové" i po vydání jako je spousta jiných her například CoD nebo BF3... ;)) a ty si koupíš plnou hru (jestli ne tak mlátíš hubou a troluješ ;)) za plnou cenu a stejně budeš čekat na patche a DLC jako všichni ostatní, přičemž já už si to ohmatal, prošel si celý menší ostrov, naučil se dělat jednodušší mise, atd. a to vše za poloviční cenu.

Takže říkej si tomu třeba demo, ale mít za 25€ček herní svět větší než má kdejaká jiná hra za 50 nebo 70€ček (+ prachy za DLC...) a po vydání se ten svět ještě násobně zvětší mi nepřijde nijak ujeté ;)

(srry za češtinu :()
            • Vůbec bych tu nepsal o demu, či placené betě. V tomto případě si člověk se slevou mohl zakoupit/objednat hru, krom toho že dostal slevu, tak měl/má možnost hrát alfu a betu. Demo nevyšlo, možná vyjde.

Krom toho výše byla po určité datum volně ke stažení bezplatná beta, která by se dala přirovnat minimálně k bezplatnému demu.
            • Nemesus (anonym)
              Ne, rozdíl je, že si kupuješ už hru, ale s tím, že je ještě ve vývoji. Demo je něco uplně jinýho, panebože. Copak si na vyzkoušení kupuješ celou hru? Demo je DEMOnstrance, což je ukázka.
              Ano,rozdíl je jak si to pojmenuješ.Ale jinak má LKN pravdu.Je to beta,alfa,demo(jak chceš) a neměli by za to vůbec vybírat prachy a ještě k tomu,když finální produkt dostaneš třeba až za rok a půl.Víš co,mně je to jedno,každýho věc za co vyhodí prachy oknem. Mně jen vadí to,že Vás je hodně a tenhle způsob prodeje polotovarů se stane standartem.Nevim,jestli mi rozumíš,co tim chci říct.
            • Ne, rozdíl je, že si kupuješ už hru, ale s tím, že je ještě ve vývoji. Demo je něco uplně jinýho, panebože. Copak si na vyzkoušení kupuješ celou hru? Demo je DEMOnstrance, což je ukázka.
            • Nemesus (anonym)
              +2
              Ale až kompletní a finální produkt výjde, tak ty ho dostaneš zdarma protože sis zaplatil už betu. _-
              ______
              Takže je to placený demo no.Rozdíl je,že demo vyzkoušíš,hra tě nechytne a ušetříš. Co uděláš,když zaplatíš betu a nebude se ti to líbit?
            • Ale až kompletní a finální produkt výjde, tak ty ho dostaneš zdarma protože sis zaplatil už betu. Demo si jen vyzkoušíš a vyšla by hra a musel bys kupovat novou. Navíc je demo jen část hry. Myslím, že mezi tím je snad dost markantní rozdíl.
              ArmA 2 třeba demo měla, jestli po vydání bude mít demo i ArmA 3 nevím
    • 34 let. Biva. Sp se objevy. PS: kaslu na vsechny co s timto souhlasit nebudou. Flame nepodporuju a odpovidat na stupidni radoby chytre nazory nebudu reagovat.

Až budeš vyzvedávat mladýho ze školy, tak se tam rovnou zapiš, pantáto.
      • Diskuze tady nemá absolutní hodnotu. Je to tady plný pišišvorů, kteří vyrostli na poslednim díle codu a mašinu jim koupil tatínek..

Opět naprosto smysluplný a kvalitní názor rozumnýho hráče, který má zkušenosti, se setkává s bandou ubohých hlupáků, co hledají chyby v gramatice a myslí sí, že takový produkt je naprosto v pořádku, protože si za a) na něj nevydělali (tak je jim to jedno) a za b) kvalitní singl ani nepamatují, ptže vyrostli na posledních dílech codů.

Zkrátka tahle Arma začíná být pořádnej průšvih a dost určitě už to průšvih je.
        • Je právě otázka, jestli je to opravdu "kvalitní názor" nebo jen nastvanej výkřik někohoJ, kdo nedostal to, co chtěl já teda osobně na early accessu nic spatnyho nevidím. Za 25e jsem dostal přístup do plný verze s možnosti vyzkoušet betu, (kterou jsem využil jen párkrát) . Nikdo nikoho do ničeho nenutil - proč tu brečet kvůli tomu, že tyhle možnosti vývojáři využili? Copak někdo někomu mířil na hlavu? Toť k betě. A co se týče sp kampaně - tohle podle mě taky žádnej průsvih ještě není. Prusvih by to byl až v případě, že by vývojáři kampaň, popřípadě jednu nebo víc části nevydali. Ale zase nikdo nikoho nenutí kupovat armu před vydáním kampaně. BI ,jakožto podnikatelskej subjekt, využívá všech možnosti na trhu, aby se prosadil. A jestli si tímhle přístupem uškodi nebo získá, je jejich věc. Stejně jako je vaše věc, kdy to koupíte. Proč tu pak fnukat kvůli aktuálním prodejnim metodam?

Ps: sorry za pravopisu. Ale píšu na mobilu a T9 si sem tam něco doplní
      • nejraději mám "chytráky",kteří vyučují na diskuzích češtinu.Já když vylezl ze ZŠ tak jsem ji taky ovládal podstatně líp jak teď.Takže si ty svoje opravy diktátu nechej pro sebe,dítě.
        • Češtinu máš ovládat celej život, lopato. Nemůžu za to, že se snažíte projevovat jak telepatický gumy s plnou hubou názorovýho hnoje, a přitom máte v hlavě vyvětráno a neumíte ani primární jednoduchý gramatický srandy. Nevidím důvod, proč bych měl někoho takovýho respektovat.
          • No zřejmě je to to jediný,co ovládáš. Mne je 40 a mám za sebou slušnou kariéru v elektrotechnice,takže mě prosím neřaď mezi své lopaty..Umim Aj a nikdy sem českej pravopis nepotřeboval.Můj kamarád je kunzhistorik dokonce a je dislektik. Takže asi tak no.
            • Však čeština je jedna věc, schopnost podat informaci druhá.
              A věkem se tu neoháněj, znám spousta 40-ti letejch chlapů, kteří jsou paka a pak se diví, že si manželka zahne s normálnim (a často mladšim) klukem, co má to má v palici trochu srovnaný. Tak alespon že nejsi IT crowd :-)
  • no, když vidim jak se jim ta prezentace seká, začínám se trochu obávat *1*
    • nemáš se čeho obávat, seká se jim jen streamované video, youtube osekává datový tok a framerate i když je to 720p dole v diskuzi pod videem se to rozebíralo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit