Přejít na výpis diskuzí
Hodina s Arma 3 a jejím týmem vám představí vše podstatné
12.8.2013 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
To že ne někdo chudej a nema blbejch 600 zato nemužu,ja mam koupeno uz od alfy a nelituju.
-
Opět to vypadá hůř než arma2, opět se to trhá víc než arma 2.. sakra jsem zklamán a to jsem při předobjednávce začátkem roku vůbec netušil, že technika a výzbroj je většinou pod smyšlenými jmény, nebo vymyšlená úplně .. "prozatím" je pro arma3 nejzbytečnější investice v rámci mých herních zkušeností, a že jich nebylo málo od r. 1991 cca .. *12*
-
-
Hur nez Arma2 ? Vadi mi textury terenu na stredni vzdalenosti a tady mam skutecne dojem ze dvojka na tom byla lip. Rovnez nizsi lody stromu se mi ve dvojce zdaji verohodnejsi.
Ale zbytek je mnohem mnohem lepsi. Nasviceni particles animace ale i modely jsou posunuty o kus dal. Kdyz to nevidis znamena to ze si hru vubec nehral.
A nejsem jediny kdo tvrdi ze pri zvysene kvalite je hra plynulejsi. Alespon na Stratisu. Na soudy s Altisem si musim jeste pockat. -
Pokud jsi sledoval již první screenshoty, tak se objevily obrázky RAH66 Commanche, kterých bylo vyrobeno asi 5 prototypů...takže fakt, že ve hře bude sci-fi technika se dalo očekávat. Osobně bych taky raději něco z minulosti, ale nápadu se nebráním. A pokud tu někdo sleduje vývoj obraných a ozbrojených prostředků, tak ví že za posledních pět let raketově letí kupředu a opět se alespon po malých sumách sypou peníze do různých projektů. Ač v reálu na nic nelze zatím narazit (téměř) prototypů je dost.
Po technické stránce zatím nelze moc hodnotit. Graficky se asi není zatím kam dál posovouat a jak to bude šlapat se teprve uvidí.
Pro mě byla nejzbytečnější investice v poslední době - Carrier Command
-
-
na videu jsou snizeny detaili nebo to je na max ? me pripada ze kdzy se blizi vydani ma to horsi kvalitu