Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s.hih
    snad ČSLA studio udělá pořádný mod taky i do Army 3 *5*
    • Ghost47
      Pokud se nepletu, tak by trojka měla prakticky beze změn načíst tu verzi pro Arrowhead, každopádně modely techniky a vojáků jsou použitelné... takže by to tentokrát mělo jít mnohem rychleji, než u konverze z jedničky do dvojky...
  • Pro toho kdo si myslel že je málo věcí při launchi:
    http://beta.arma3.com/sitrep-00021
    ;)
  • Vsichni lidi co delaji ze vydat nehotovou hru za plnou cenu je normalni nejsou při smyslech. To uz jste vazne tak zpitomely tim internetovym balastem ze nedokážete poznat ze vas někdo ojebava? Arma není jedina, co tohle zacla razit. Vychazeji hry plne bugu a s chybejicim obsahem a kazdej se tvari ze to je v poradku. Bordel, lajdactvi a podvod to je.
    Když studio nemá na to dokoncit hru včas, ma to odlozit nebo zabalit, a ne ještě k tomu používat platici zakazniky jako betatestery . Software je snad jedinej segment trhu kde se tohle deje, vyvojari a distributori si delaji co je napadne, nikdo to nekotroluje, nikoho to nezajima. Lidi plati za smejd. Stat se nekomu ze si koupi auto bez oken a oni by mu rekli ze je ještě musí dodělat, tak by to zrejme, dle zastancu tohohle stylu bylo v poradku.
    • kde ja poptávka, tam je nabídka - vem si hry od Paradoxu, zítra vychází na steamu Europa Universalis 4 a už jsem četl legrácky na to, jak bude hra jako každý jiný titul od paradoxu zabugovaný a hratelný bude až po půl roce, ale kdyby chtěli vývojáři odložit vydání z důvodu doladění hry, měli by na svých diskusních fórech shitstorm od hlupáků, co všude po internetu píšou hesla typu "shut up and take my money", "my body is ready" apod.
      lidé chtějí hry co nejdřív, spokojí se s dodatečným záplatováním a vydavatelé pochopitelně nejsou vůbec proti
    • Porad postradam argument v cem by bylo lepsi odlozene vydani cele hry. *5*
      • V ničem .Nejlepší by bylo vydat hru komplet hotovou ve slíbeném termínu.Chápu,že pro někoho je lepší tohle než nic.Pro jinýho je to zase zrada a z principu si ten produkt nekoupí ani až bude za rok a půl komplet:).
        • Nevim co děláš za práci, ale platí základní pravidlo:
          Nikdy nejde nic podle plánu.
          • Taky ze jo, kdyz nedoda dodavatel v terminu, tak nedostane zaplaceno, jak jednoduche, a kdyz me jeste k tomu nasere blbejma kecama, tak dostane navrch k uhrade skody.
    • Vem si tabletku a uklidni se. Nikdo te nenuti to kupovat hned, tak nevim o co ti jde.
      Kupa hracu bude rada za to,ze hra bude venku drive a muzou si zahrat MP.
      Pokud ti 25 EUR za hru takoveho rozsahu prislo hodne, tak te asi v mladi parkrat upustili na hlavicku.
      • Dava i jedinej halir za nedodelek je moc. ... ale to demnti jako ty nedokazou pochopit.
      • přesně těch 600 jsem dal dneska jen za oběd, za stovky hodin návykového promakaného multiplayeru ve stylu který ti žádná jiná hra na světě nenabídne to dám moc rád *14*
        • Tak je vidět,že se nestaráš ještě o rodinu . Ono když máš výdaje na x věcí nutné k uživění rodiny,zaplacení všech složenek atd. tak i těch 600 za hru je pro tebe výdaj,kde nechceš aby ten výdaj byl zbytečnej za nějakej nedodělek.Ale to už jsme v jinym tématu:).
          • nedodelek = dalsi subjektivni nazor.
          • Tak to to máte nějak blbě nastavený. My měli společný fond na potraviny, na nájem etc. a co si kdo ušetřil, to měl pro sebe. Samo že bez prcka je to snažší, ale živili jsme vláčka, což je taková demoverze na děcko. A jestli si koupim na těch pár stovek hru, nebo si řeknu, že se budu rozčilovat, tak si raději natankuju nádrž do motorky, už je snad každýho věc...
        • A kdybys jim ty peníze nedal, tak by se třeba mohlo stat ze Arma 4 vyjde bez bugu a se vsim co tam mělo byt. Ale takhle to spis vypada ze arma 4 nebude mit uz ani ten MP, dostanes jen editor, pac proc ne, když to nikomu nevadi a bude rad.
          PS:600 za obycejnej obed muze dat je snob nebo blazen:)
          • Naivita, totani naivita. Ze neco vyjde bez bugu ? Rofl. Bugy jsou a bugy budou, s tim nic neudelas. Jeden den bugy ve hre nemas, nasadis tam patch a bugy mas, protoze se objevi bugy takovy, ktery se ti neprijevi pri internim testovani, ale pouze az kdyz se nasadi patch na live servery. Dale ona "zabugovanost" je pouze tvuj subjektivni nazor, z 80 procent pramenici z toho ze ti to nejde a umiras, tak se zacnes nimrat v h*vnech jen aby sis opodstatnil to ze ty si dobrej a hra nemuze na tebe bejt tezka, tudiz neco s ni musi bejt spatnyho - bugy.
            • A ono by mi mělo jit o něco jiného nez o muj subjektivni názor? Myslis ze u hry za kterou jsem dal vlastní peníze me bude zajímat jak to vidíš ty? A bugy budou, bugy jsou?..kecy, hral jsem desitky her kde zadne ocividne bugy nebyli, jen minoritni a to se v tom clovek ještě musel dost rejpat aby je nasel. Ale holt když kupuješ nedodelany hry tak si pak myslis ze bugy jsou všude, to je jasny. A opravdu jsem uz dost starej a hraju hry dost dlouho abych poznal za co muze bug nebo moje neschopnost.Tyhle tvoje teorie si aplikuj na nactilety kamose z facebooku a ne na me:)
          • to je samozřejmě nesmysl, ta hra prostě není hotová a to jestli jestli jim ty peníze dáš nebo ne na tom nic nezmění, maximálně by tak mohli posunout celý release, nebo to vydat zabuglé
          • Nebo normální chlap, co platí i za přítelkyni ;)

Btw co se týče toho early accessu - nebejt jeho, tak možná nevyšla arma 3 vůbec
            • V tom pripade to bude bud svatecni obed, zlatokopka, najivni chlap a nebo clovek, ktery by mohl BIS prispet na vyvoj vic *2*
            • To byla jen další možnost k těm snobum nebo blaznum:) ... já už mám manzelku a za tu už rozhodně neplatim :D
      • Diky lidem co uvazuji jako ty se presne tohle deje, proste proto ze to diky vam kazdymu projde. Ale když nekomu není lito penez za nedodelany smejd, a mysli si ze to diky tomu nekdy bude lepsi..co nadelame ze?
        • lol
  • " sem tam vyskočí nějaký ten bug,"

... ehm, pokud sami vyvojari, kteri jiste dobre vedi kde je jaka minela, natoci prezentaci, kde je "sem tam" nejaky bug, tak se da (specielne u BI) s klidem predpokladat, ze (jako vzdy) dostoji sve povesti a za ostrou vydavaji zabugovanou prebetu.

A bug, ktery v singlu nasere, ale (vetsinou) se za par tydnu nejak vyresi, muze z MP delat zcela nehratelnou vec. A to budou jiste vsichni kupci nadsenim bez sebe pokud se po vydani zjisti, ze polovina hry nefunguje ...
  • XorxoxTalarius
    Vzhledem k tomu ze nemam stroj na kterym bych si A3 poradne vychutnal, tak to jde mimo mne ... v dobre kdy bude novej stroj, uz bude kampan venku cela :)
    Ale musim rict ze jsem v Arma hrach kampan nikdy poradne nehral, vzdycky jsem si hral mise a pak jsem si skotacil v editoru, pripadne jsem skoncil v mutliplayeru (coz je zvlastni jelikoz jsem spis SP hrac).
  • škoda, že se neinspirovali víc Cold War Crisis - myslím si, že právě studená válka a technika v ní bylo to, co lidi tak bavilo. 40 let hustili do lidí, že válka může začít každym dnem, prostě ta hra byla svojí kampaní uvěřitelná.

Tady vás prdnou na nějakej smyšlenej Řeckej ostrov a boj probíhá spíš CQB se skupinkama teroristů někde v horách......třeba kampaň ARMA II byla fakt strašná - pro člověka kterej pamatuje Gastowskýho a masivní tankový,letecký bitvy s T-72, T- 80, Mi- 24, Su-25. Pamatujete kolik obrněnejch jednotek jste v kampani mohli zlikvidovat? co bylo v ARMA 2? v pár misích se objevil Mi-17 a když jste narazili na BVP, tak jste měli vánoce. Chápu, že se snažej hráčům nastínit konflikty na Blízkym Východě, ale to je konflikt obrovský, vybavený armády proti špatně vybavenejm povstalcům - chápete co se tim snažim říct? z herního hlediska byl Cold War Crisis uvěřitelnější, dával lepší pocit KONFLIKTU DVOU MOCNOSTÍ

Ale to je subjektivní, chápu, že někdo byl z kampaně ARMA II vyplesklej - j
    • No tak já to vidím stejně, OFP se mi tolik líbilo, protože tam byly notoricky známé věci z vojny - ruská technika z 70. a 80. let atd. Mělo to takový punc nostalgie a líbila se mi tam ta "špinavost" všeho - prostě plesnivé domky, rezavá škodule, špinavý traktor atd. Arma3 vypadá fajně technologicky, ale vůbec se mi nelíbí, že je to zasazené do budoucnosti. Až výjde nějaký addon se starší technikou, tak to rád vyzkouším.
      • Jako nic proti. Chapu. *3*
        Jenomze to co oslovuje Tebe oslovi jenom zlomek lidi kteri to prostredi i techniku znali. Kdyby byla Arma3 smerovana pouze na trhy byvaleho vychodniho bloku mozna by to byla i dostatecna cilova skupina. Ale ani tim jsi nejsem jist. Dnesni mladi hraci neznaji vojenskou sluzbu natoz ruskou techniku. Ja myslim ze pro lidi tveho razeni bude nejlepsi si pockat na mod CSLA. Pro Arma2 je udelany pekne a doufejme ze to kluci preklopi i do trojky. Az se tam preklopi i mapa Cernarusi se vsim vsudy. Mozna bude uplne nejlepsi pockat na vylepsenou mapu z DayZ standalone.
        • Jestli se překlopí mapy, bude to paráda. Mně zas překvapilo, že se v modech objevila snad každá větší armáda. Svý si udělali němci s Bundeswehrem, Frantíci, došlo i na AČR... nebál bych se toho, že komunita nedodá modely.
          A hlavně AI...než se objivla taková, co nevidí přes trávu a keře, nebo není úplně slepá, taky chvíli trvalo a přišlo až od moderů.
      • bereš mi slova z huby .)
    • Je dost nepravděpodobné, že se budou objevovat konvenční střety. Ale kdyby, tak blízký východ je favoritem (hlavně kvůli Izraeli a Turecku (největší armáda Evropy - nepočítáme RF). Ale že se od 60-let setkáváme s asymetrickym konfliktem, to jsi nevěděl?
      Kampaň v ARMA2 byla vymyšlená dobře. Ale zpracování bylo strašný. Moc překombinovaný a nepřehledný.

Zatím, co v OPF stačilo před každou misí přečíst blok se zápiskama postavy, sem tam zpestřené cut-scenou, mise byly jednoduché : dojdy přes kopec k vesnici, dojdi přes kopec k vesnici a pak zpátky.... a ono to fungovalo, všechno do sebe logicky zapadalo.
      Na stejném principu jsem ted dohrál Battle Isle phase four:Incubation a k navození atmosféry těch pár řádek (přečetené smutnym chraplavim hlasem) a sem tam video + mise co má logickej úkol, stačí.
      • ale já sakra vim, že konflikty mocností jsou (snad už ) nostalgie. Asymetrický způsob boje však neni věc, která se zrodila ve 20.stol.......hašašíni takhle bojovali už ve středověku. Já na tu hru nechci kydat špínu, určitě se bude líbit spoustě lidem. Subjektivně sem měl ale radši starýho Flashpointa. Proč mám běhat po mapě jak kráva, abych naháněl pár pičusu s kalachem? ve Flashpointu měla rozloha map díky četnosti obrněný techniky asi i smysl, ale tady se mi to nelíbí. Nelíbí se mi prostředí, nelíbí se mi futuristická technika z blízký budoucnosti....... Tak ať jste spokojený, přeju vám to :) já si to pořídim třeba až za rok, žíly mi to netrhá a hru nijak neočekávám. Holt mi to pojetí subjektivně nesedne no
    • No vidis. Ja jsem asi obracenej pripad. *3*
      Ucastnit se velkych bitev v roli pesaka s vedomim ze nic moc neovlivnim me neba a planovat tyto bitvy v roli generala ala strategie me nebavi uz vubec. Bavi me spise male mise s malym poctem muzu protoze ty muzu ovlivnit hodne.
      Navic v soucasnosti jsou velke bitvy mocnosti spise usmevna nostalgie. A pochybuju ze by probihaly na malem reckem ostrove. *1*
      Pokud bys neco cetl o hrube filosofii cele kampane pak bys poznal ze pribeh je vystaven celkem logicky a odpovida prostredi. Z principu logiky nebudu zadne masivni akce vubec postradat.
      Navic vsichni rvou ze chteji kampan bez bugu ze chteji aby to slapalo. Nedovedu si predstavit jak toto vsechno dosahnout pri soucasne urovni a velikosti prostredi. Obavam se ze s potrebami jake mas bys mel presedlat na strategie.
    • 1) ostrov neni smyselnej, je to kopie Limnosu (jen je prejmenovanej) a ten mensi Stratis je taky realnej
      2) v Arme 3 uz nebojujes proti teroristum a minimalne ze zacatku kampane bude mit nepritel velkou prevahu
      • Na zacatku ktery kamapne?
  • Jack1947
    Kampan nebo nic , ta HW , bugy aby se nam zase vse pri starem, pekne nevratilo... no nebyla by to ale ARMA ze *15* .
  • Neni kampan, nekupuju. *15*
    • To ovsem nikoho nezajima, tudiz nechapu smysl toho proc to sem vubec pises. Tohle neni facebook
      • Mě to zajímá.
        • A díky takovým je tu diskuze ještě na blbější úrovni, než včera Apple vs ostatní
  • zkoušel jsem Operaci Flashpoint - Resistance a popravdě jsem se až na lítání s vrtulníkem vůbec nechytal... vždy jsem někde 5 minut běžel, nikde nic jen vyřvávání velitele v týmu a pak odněkud-odnikud přiletěla kulka si popovídat s mým mozkem, asi to je na mě až moc hardcore, nicméně na youtube videa z multiplayeru se dívám rád, má to takový specifický nádech a minimálně ten mulťák bych si i zkusil, jen tak mít pořádnou sestavu a připojení
    • To je tím, že dnes jsou všechny střílečky moc dementní a jednoduché a když si pak někdo pustí Flashpointa / Armu, tak je z toho úplně mimo. Dřív byly střílečky více různorodé a míra nároků na hráče byla nastavena mnohem víš. Dnes máš prakticky všude jen jeden koridor, jdeš pořád dopředu, není možnost někde zabočit a vydat se jinou cestou. V Armě / OFP máš naprostou volnost a v tom je to kouzlo
      • no já střílečky s výjimkou Counter strike 1.6 ani nehraju, nedávno jsem nainstaloval SW: Republic comando a to byla taková nalajnovaná kokotina, že jsem to musel hned smazat
        nicméně mi OFP a Arma pořád přijdou jako extrémní hry přístupné pouze nadšencům do vojenství a válčení
        • podobné mi přijde třeba Hearts of Iron od paradoxu... kdo se nezajímá o druhou světovou válku do té hry nepronikne, protože nebude mít tu trpělivost
  • Zlate OFP pak i ARMA 1 i A2 ale A3 je jen preskinovana (s)hracka ze 2ky, ktera se tvari o neco vic, ale neni to tak. Tak ted rikam ARMA 3 ne, opet to mozná bude hratelné tak 1-1,5 roku po jejím vydání.......oooooh a pak bude i levnejsi.....
    • Takže jsi to nehrál a ani neviděl žádne video ze hraní Army 3 ? Nebo máš ňákou vážnou oční vadu nebo dokonce poruchu mozku, že plácneš takovou blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit