Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahraj si prosimtě nějakou Beta verzi a pak něco tvrď trolíku ;) například WoT (už teda jakože není v betě), Firefall, už nejedoucí Black Prophecy, War Thunder a asi milion dalších her co měly betu se neshodují s tvým tvrzením :)

Chudáku ani nevíš jak se teď válím smíchy po zemi :DDDDDD
    Když se zamyslíš tak podle tebe je naprosto každá hra v Alfa/Beta verzi protože není kompletní (systém DLC, opravné patche,...), OMG :D
  • Jinak receno vydavaj nikoli betu ale alfu ... jako vzdy ... protoze beta obsahuje vzdy veskery obsah a poze se ladi chyby.
  • Jenze on si (trebas) koupil hru s tim, ze v zari dostane tu kampan ... a nedostane => byl podveden. Jek jednoduche, ze.
  • Já si tenhle díl koupil kvůli SP a kvůli misím od komunity, MP je na mě moc HC a i přes to nechci aby MP hráči na něco museli čekat. Proč taky když je ArmA série zaměřená právě na MP :)

Já si hru vyzkušel, mám ji za 25€ a jelikož teď vyjde kotel jiných her mě ani tak absence SP při launchi netrápí, a i kdyby mě trápila tak si kua nebudu stěžovat na relativně malé studio, které dělá hru obřích rozměrů :)

Fakt nechápu lidi co okolo toho nadělají humbuk. Přesně jak říkáš hru si může koupit klidně za rok.
  • Ne, ty platis za praci, kterou delas pro vyvojare => ses tupec hned dvojnasobnej. Nechces mi taky prijit slozit uhli? Necham te to udelat za smesnych 10Ecek.
  • Taky ze jo, kdyz nedoda dodavatel v terminu, tak nedostane zaplaceno, jak jednoduche, a kdyz me jeste k tomu nasere blbejma kecama, tak dostane navrch k uhrade skody.
  • Dava i jedinej halir za nedodelek je moc. ... ale to demnti jako ty nedokazou pochopit.
  • vzhledem k tomu, ze zde je 150697 jinych, kteri vydavaji hry daleko min zabugovany a vzhledem k tomu, ze BI vydava ty hry zabugovany uplne stejnyma bugama stale dokola ... to se muze stat jednou, mozna dvakrat, potreti = na hrace serem.
  • Ono se jim jeste vpohode muze stat, ze bude rvat takovi mnoztvi kupcu, ze steam vrati lidem prachy a po BI bude chtit uhradit skody.
  • Na zacatku ktery kamapne?
  • " sem tam vyskočí nějaký ten bug,"

... ehm, pokud sami vyvojari, kteri jiste dobre vedi kde je jaka minela, natoci prezentaci, kde je "sem tam" nejaky bug, tak se da (specielne u BI) s klidem predpokladat, ze (jako vzdy) dostoji sve povesti a za ostrou vydavaji zabugovanou prebetu.

A bug, ktery v singlu nasere, ale (vetsinou) se za par tydnu nejak vyresi, muze z MP delat zcela nehratelnou vec. A to budou jiste vsichni kupci nadsenim bez sebe pokud se po vydani zjisti, ze polovina hry nefunguje ...
  • Stíhačky momentálně nejsou kvůli potížím s implementací PhysX na vozidla, jakmile to vyřeší přibudou další letouny a dokonce i helikoptéry :) (viz SITREP #21, odkaz v novém příspěvku)
  • srry ale co vy ste za tragédy to teda nevím. Je mi fuk jak to nazveš estli demo nebo alfa, zaprvé mě ani tebe a ani jiných nenutí si to koupit, zadruhé abys tohle koupil musíš vědět co to obnáší (finální produkt se může změnit).
    Rozdíl mezi náme je, že já do toho šel a věděl co kupuju (nehotový produkt uprostřed vývoje, mimochodem hry od BIS byly stejně "nehotové" i po vydání jako je spousta jiných her například CoD nebo BF3... ;)) a ty si koupíš plnou hru (jestli ne tak mlátíš hubou a troluješ ;)) za plnou cenu a stejně budeš čekat na patche a DLC jako všichni ostatní, přičemž já už si to ohmatal, prošel si celý menší ostrov, naučil se dělat jednodušší mise, atd. a to vše za poloviční cenu.

Takže říkej si tomu třeba demo, ale mít za 25€ček herní svět větší než má kdejaká jiná hra za 50 nebo 70€ček (+ prachy za DLC...) a po vydání se ten svět ještě násobně zvětší mi nepřijde nijak ujeté ;)

(srry za češtinu :()
  • Pro toho kdo si myslel že je málo věcí při launchi:
    http://beta.arma3.com/sitrep-00021
    ;)
  • Jestli se překlopí mapy, bude to paráda. Mně zas překvapilo, že se v modech objevila snad každá větší armáda. Svý si udělali němci s Bundeswehrem, Frantíci, došlo i na AČR... nebál bych se toho, že komunita nedodá modely.
    A hlavně AI...než se objivla taková, co nevidí přes trávu a keře, nebo není úplně slepá, taky chvíli trvalo a přišlo až od moderů.
  • Jako nic proti. Chapu. *3*
    Jenomze to co oslovuje Tebe oslovi jenom zlomek lidi kteri to prostredi i techniku znali. Kdyby byla Arma3 smerovana pouze na trhy byvaleho vychodniho bloku mozna by to byla i dostatecna cilova skupina. Ale ani tim jsi nejsem jist. Dnesni mladi hraci neznaji vojenskou sluzbu natoz ruskou techniku. Ja myslim ze pro lidi tveho razeni bude nejlepsi si pockat na mod CSLA. Pro Arma2 je udelany pekne a doufejme ze to kluci preklopi i do trojky. Az se tam preklopi i mapa Cernarusi se vsim vsudy. Mozna bude uplne nejlepsi pockat na vylepsenou mapu z DayZ standalone.
  • bereš mi slova z huby .)
  • ale já sakra vim, že konflikty mocností jsou (snad už ) nostalgie. Asymetrický způsob boje však neni věc, která se zrodila ve 20.stol.......hašašíni takhle bojovali už ve středověku. Já na tu hru nechci kydat špínu, určitě se bude líbit spoustě lidem. Subjektivně sem měl ale radši starýho Flashpointa. Proč mám běhat po mapě jak kráva, abych naháněl pár pičusu s kalachem? ve Flashpointu měla rozloha map díky četnosti obrněný techniky asi i smysl, ale tady se mi to nelíbí. Nelíbí se mi prostředí, nelíbí se mi futuristická technika z blízký budoucnosti....... Tak ať jste spokojený, přeju vám to :) já si to pořídim třeba až za rok, žíly mi to netrhá a hru nijak neočekávám. Holt mi to pojetí subjektivně nesedne no
  • No tak já to vidím stejně, OFP se mi tolik líbilo, protože tam byly notoricky známé věci z vojny - ruská technika z 70. a 80. let atd. Mělo to takový punc nostalgie a líbila se mi tam ta "špinavost" všeho - prostě plesnivé domky, rezavá škodule, špinavý traktor atd. Arma3 vypadá fajně technologicky, ale vůbec se mi nelíbí, že je to zasazené do budoucnosti. Až výjde nějaký addon se starší technikou, tak to rád vyzkouším.
  • To že ne někdo chudej a nema blbejch 600 zato nemužu,ja mam koupeno uz od alfy a nelituju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit