Přejít na výpis diskuzí
Hodina s Arma 3 a jejím týmem vám představí vše podstatné
12.8.2013 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Stezovat si na odklad. Chapu ale Bohemka neni prvni ani posledni. Vydani full bez kampane beru jako vstricny krok k tem co uz nebavi Stratis a chteji vice prostoru. Dalsi cekani na Altis by bylo pro ne neunosny.
Novy styl kampane ktera bude pravdepodobne rozsekana na jednotlive mise ktere bude jenom zastresovat pribeh povazuji za prozreni BI. V sandbox prostredi udelat filmovou nelinearni kampan je v rozumnem case prakticky nemozne. Mate tady prilisnou volnost pohybu i rozhodovani a skriptama to programatori nemaji sanci vykryt aby nenastal pripad ze se to nekde zadrhne.
Novacek se muze do hry dostat prostrednictvim SP misi ktere budou k dispozici uplne stejne jako v kampani. Dalsi mise bude chrlit komunita.
Mensi pocet techniky mi nevadi. Hra je stejne orientovana na budoucnost a hraci by rvali ze chteji soucasnost. Byla by to zbytecna prace.
Zakladem je dobre odladeny engine a kvalitni mapy. Pokud se na toto soustredi o odvedou praci dobre neni nic vic potreba. *3* -
v editoru...
-
"Pokud si nekdo vsiml tak tam nejsou ani zvirata ci nejake civilni veci."
Zvířata tam jsou, jen se v editoru přesunula pod Modules > Sites > Animals. A civilní věci tam taktéž mám. *3* -
Jistě. Kouzlo editorů znám moc dobře. Komunita díky nim dokáže stvořit perfektní kampaně, skiny, zbraně, techniku,....... Nepotřebuju hromadu map pro MP.
Tupcem nazývám ty, co mínuskujou kvalitní názory. Proč dáš mínus člověkovi, který zřejmě vyrůstal na původní OF a kterýmu chybí kampaň? Vždyť to vždycky bylo SRDCE hry a u OF/Army to platilo obzvlášť. Pochop to už. -
http://youtu.be/2qAVAHI_3ak?t=8s
-
No tak to ber proste jako odlozenou hru (minimalne) o tri mesice. Neni prvni ani posledni. Nebo ti vadi, ze pokud nekdo chce hrat pouze MP cekat nemusi?
-
Celkem mi vadi, ze platim za AAA hru plnou cenu a potom se musim spolehat na komunitu a jeji tvorbu. Komunita je skvělá, ale začíná tady suplovat tvorbu BIS coz neni dobre. "Nejhorsi" na tom je, ze to delaji zadarmo a casto i lepe nez BIS.
-
Koupil(i) jste si demo, tak se nedivte, že zbytek dostanete bůhví kdy.
-
ou..já jsem tupec, ani nevím, čím jsem si to vysloužil. Nejspíše jsi ještě kouzlo MP a editoru nezkusil, nebo bys nás tak nenazýval. A nikdo Vás nenutí si hru kupovat nyní. Hra plná bugů bude, to je bez debaty. Nepamatuju, že by někdy vyšla jakákoliv hra, která by časem nějaký updaty nepotřebovala. Tak si ten rok počkejte...
-
Je to velký projekt, kdo taky čekal něco jiného? Myslím že časem všechno příjde a hlavně od komunity. A kdo experimentoval s sixt-downloader (nebo tak nějak se to jmenovalo) ví, že komunita udělala tolik práce, že by to studio nikdy nezvládlo.
Podstatný je engine, kdy ArmA2 je skutečně krvavá na HW. Snad nový díl bude využívat více GPU a ne jen krvavě CPU. Stejně se Arma2 bude ještě hodnou chvíli hrát.
A osobně, dokud nevyjde slavný A.C.E 3, ani mě Arma3 tolik nezajímá. Do roka a do dne snad nějaké lepší železo pořídim, abych si mohl pohodlně zahrát.
P.S.: nevím jak Vás, ale mě zasazení do blízké budoucnosti zase tolik nenadchlo. Raději bych T64 a Leopardy I, Mirage 2000 a MiG 23... -
Přesně tak! Nechápu bandu tupců, co tady mínuskuje kvalitní názory. Tahle hra NIKDY NEBYLA pouze o MP. Ten vždy hrál pouze druhé housle. Pokud z Army udělají další MP ONLY záležitost, bůhví co se s touhle značkou stane. Jistě DayZ je MP masově oblíbená záležitost, ale je to JENOM mód! Pokud si někdo myslí (i tvůrci), že díky tomuhle úspěchu, který se odrazil i v číslech prodejů, že tahle hra má potenciál pouze díky MP, šeredně se plete. Pokud tomu hoši z Bohemky přizpůsobili svůj obchodní model (jakože asi jo), tak to dopadne blbě, ptže na týhle zeměkouli převládají davy tupých blbů, co si radši koupí předražené recyklované DLC do coda. Bohužel až čas ukáže, že tohle je chyba.
-
Což o to, kampaň mi bude chybět ale rozhodne víc mi vadi osekana technika, treba ta stihacka je ve hre jediná. Pokud si nekdo vsiml tak tam nejsou ani zvirata ci nejake civilni veci. Kdyz pominu grafiku tak oproti Arma 2 tak hra je obsahove nejmin polovicni.
-
Souhlas s autorovými obavami a kritikou. Také mám o Armu zájem čístě z SP hlediska a nepřítomnost kampaně se mi skutečně nelíbí. Asi si nakonec počkám až na nějakou slevu na steamu o vánocích.