Přejít na výpis diskuzí
Hodina s Arma 3 a jejím týmem vám představí vše podstatné
12.8.2013 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Vsichni lidi co delaji ze vydat nehotovou hru za plnou cenu je normalni nejsou při smyslech. To uz jste vazne tak zpitomely tim internetovym balastem ze nedokážete poznat ze vas někdo ojebava? Arma není jedina, co tohle zacla razit. Vychazeji hry plne bugu a s chybejicim obsahem a kazdej se tvari ze to je v poradku. Bordel, lajdactvi a podvod to je.
Když studio nemá na to dokoncit hru včas, ma to odlozit nebo zabalit, a ne ještě k tomu používat platici zakazniky jako betatestery . Software je snad jedinej segment trhu kde se tohle deje, vyvojari a distributori si delaji co je napadne, nikdo to nekotroluje, nikoho to nezajima. Lidi plati za smejd. Stat se nekomu ze si koupi auto bez oken a oni by mu rekli ze je ještě musí dodělat, tak by to zrejme, dle zastancu tohohle stylu bylo v poradku. -
Však čeština je jedna věc, schopnost podat informaci druhá.
A věkem se tu neoháněj, znám spousta 40-ti letejch chlapů, kteří jsou paka a pak se diví, že si manželka zahne s normálnim (a často mladšim) klukem, co má to má v palici trochu srovnaný. Tak alespon že nejsi IT crowd :-) -
Tak bych rad vedel co ti brani aby si se zachoval uplne presne jak tady popisujes. Kup si hru za pul roku za rok a nebo nikdy. Co a kdo te proboha nuti abys ji kupoval ted??????????????????
Porad postradam argument v cem by bylo lepsi odlozene vydani cele hry. *5* -
To už ale mluvíš o kooperaci. To je zábava. Myslím, že baladou budoucnosti bude kooperativní hraní propracovaných kampaní, které by se dynamicky vyvíjely podle toho, jak by se hrou postupovalo. Naprosté minimum skriptovaných situací. Žádné 50 na 50 v team deathmatchi, obsazování území atd... Jenže, toho se nikdy asi nedočkáme, když hernímu trhu vládnou krabičky pod TV, které udávají novodobé trendy... bohužel..
Čas dává, čas bere? Spíš PC dává, konzole berou. -
Ale až kompletní a finální produkt výjde, tak ty ho dostaneš zdarma protože sis zaplatil už betu. Demo si jen vyzkoušíš a vyšla by hra a musel bys kupovat novou. Navíc je demo jen část hry. Myslím, že mezi tím je snad dost markantní rozdíl.
ArmA 2 třeba demo měla, jestli po vydání bude mít demo i ArmA 3 nevím -
omg je přece jedno jak se tomu říká! jistě že za "demo" prachy nedáš, ale za to samý, co se jmenuje "alfa" už prachy dáš... myslete trochu. a ano nazývám to demem, protože to není kompletní, finální produkt.
-
No přece k tomu, abych kua vydal finální otestovanou verzi hry.. abych neprodával demo. abych vydal produkt, který budu maximálně vylepšovat v updatech. abych se nemusel stydět za to, že něco slíbím a pak vlastně na*eru zákazníky, protože jim nedám to, co jsem slíbil v den vydání.
Vůbec early access je nešťastné řešení, jak z lidí tahat prachy za produkt, co vlastně ještě neexistuje. Dáme tomu "honosné jméno", exkluzivní přístup do hry, která je ještě ve vývoji a pomoc tak vývojářům společně dotvořit titul.. to zní skvěle, no ne?
Ne. Udělal jsem dobře, že jsem si to demo za 15e nepořídil. Možná někdy za rok, za dva, až hra bude kompletní, v nějaké akci na steamu. O nějakej MP, nedejbože o MMO s editorem fakt nestojim. -
Za demo? Je to alfa, později beta, ne demo. Platíš si dřívější přístup do hry, když byla ještě rozpracovaná, ne vyzkoušení
-
snad ČSLA studio udělá pořádný mod taky i do Army 3 *5*
-
Sakra a to si myslíš, že 25 eček za demo je v pořádku? Jestli ano, tak gratuluju. Právě jsi spadl do novodobého marketingového pytle.
-
Na novou armu se asi ze všech těším nejméně. Ani nevím proč, většinou jsem se nemohl dočkat, až výjde a já si ji zahraju, ale teď mě nějak nechává chladným...možná to dělá doba, do které je zasazená, ale..stejně do ní pujdu, vyřádím se alespoň v editoru.
-
Diskuze tady nemá absolutní hodnotu. Je to tady plný pišišvorů, kteří vyrostli na poslednim díle codu a mašinu jim koupil tatínek..
Opět naprosto smysluplný a kvalitní názor rozumnýho hráče, který má zkušenosti, se setkává s bandou ubohých hlupáků, co hledají chyby v gramatice a myslí sí, že takový produkt je naprosto v pořádku, protože si za a) na něj nevydělali (tak je jim to jedno) a za b) kvalitní singl ani nepamatují, ptže vyrostli na posledních dílech codů.
Zkrátka tahle Arma začíná být pořádnej průšvih a dost určitě už to průšvih je. -
K čemu mi jsou zvířata kdyz tam neni pro ně modul? I Arma 2 to ma.
-
Vzhledem k tomu ze nemam stroj na kterym bych si A3 poradne vychutnal, tak to jde mimo mne ... v dobre kdy bude novej stroj, uz bude kampan venku cela :)
Ale musim rict ze jsem v Arma hrach kampan nikdy poradne nehral, vzdycky jsem si hral mise a pak jsem si skotacil v editoru, pripadne jsem skoncil v mutliplayeru (coz je zvlastni jelikoz jsem spis SP hrac). -
Tak zrovna Arma neni dobry priklad hry pro hlupaky. *1*
A pristup Bohemky k hracum uz vubec neni dobry priklad vyj*bavani s hraci. *3*
Stale postradam argument v cem by bylo lepsi odlozene vydani cele hry. *5* -
No zřejmě je to to jediný,co ovládáš. Mne je 40 a mám za sebou slušnou kariéru v elektrotechnice,takže mě prosím neřaď mezi své lopaty..Umim Aj a nikdy sem českej pravopis nepotřeboval.Můj kamarád je kunzhistorik dokonce a je dislektik. Takže asi tak no.
-
Češtinu máš ovládat celej život, lopato. Nemůžu za to, že se snažíte projevovat jak telepatický gumy s plnou hubou názorovýho hnoje, a přitom máte v hlavě vyvětráno a neumíte ani primární jednoduchý gramatický srandy. Nevidím důvod, proč bych měl někoho takovýho respektovat.
-
Presne tak!
Ale sposob akym sa vydávajú hry a ich celkový obsah len odráža spôsob celého fungovania spoločnosti
- takže ak chcete byť štastný otrepte si hlavy o múr - pre sprostých sú tie dnešné pecky šité na mieru. -
Zlate OFP pak i ARMA 1 i A2 ale A3 je jen preskinovana (s)hracka ze 2ky, ktera se tvari o neco vic, ale neni to tak. Tak ted rikam ARMA 3 ne, opet to mozná bude hratelné tak 1-1,5 roku po jejím vydání.......oooooh a pak bude i levnejsi.....
-
Hele ty lopato co nikdy nic nedokázaůl.proč by měl bejt jako zamindrákovanej? Kvůli češtině?:))) Máš asi těžkej život,když si myslíš,že člověk může nejt úspěšnej a vyrovnanej,jen když umí pravopis:). By si se divil,jakou kariéru je schopen udělat dislektik.Zamindrákovanej jsi leda tak ty.