Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jsi sledoval již první screenshoty, tak se objevily obrázky RAH66 Commanche, kterých bylo vyrobeno asi 5 prototypů...takže fakt, že ve hře bude sci-fi technika se dalo očekávat. Osobně bych taky raději něco z minulosti, ale nápadu se nebráním. A pokud tu někdo sleduje vývoj obraných a ozbrojených prostředků, tak ví že za posledních pět let raketově letí kupředu a opět se alespon po malých sumách sypou peníze do různých projektů. Ač v reálu na nic nelze zatím narazit (téměř) prototypů je dost.
    Po technické stránce zatím nelze moc hodnotit. Graficky se asi není zatím kam dál posovouat a jak to bude šlapat se teprve uvidí.
    Pro mě byla nejzbytečnější investice v poslední době - Carrier Command
  • A kvuli tehle hře byl málem mezinarodni incident??
  • Tak je vidět,že se nestaráš ještě o rodinu . Ono když máš výdaje na x věcí nutné k uživění rodiny,zaplacení všech složenek atd. tak i těch 600 za hru je pro tebe výdaj,kde nechceš aby ten výdaj byl zbytečnej za nějakej nedodělek.Ale to už jsme v jinym tématu:).
  • podobné mi přijde třeba Hearts of Iron od paradoxu... kdo se nezajímá o druhou světovou válku do té hry nepronikne, protože nebude mít tu trpělivost
  • V ničem .Nejlepší by bylo vydat hru komplet hotovou ve slíbeném termínu.Chápu,že pro někoho je lepší tohle než nic.Pro jinýho je to zase zrada a z principu si ten produkt nekoupí ani až bude za rok a půl komplet:).
  • doufám že je to ironie, takhle blbý snad opravdu nikdo být nemůže *1*
  • no já střílečky s výjimkou Counter strike 1.6 ani nehraju, nedávno jsem nainstaloval SW: Republic comando a to byla taková nalajnovaná kokotina, že jsem to musel hned smazat
    nicméně mi OFP a Arma pořád přijdou jako extrémní hry přístupné pouze nadšencům do vojenství a válčení
  • Reklamní, úplatkářská, přehypovaná kapaň tohodle "už" smrdutého marketingu mě nutí si to předobědnávat. Uvěril jsem tomu u BF3, od prověřeného BIS jsem takovou hroudu nečekal a tak jsem uvěřil znova.. musím ovšem sdělit názor, že dice ne zase tak úplně nezklamalo očekávání.
  • To je tím, že dnes jsou všechny střílečky moc dementní a jednoduché a když si pak někdo pustí Flashpointa / Armu, tak je z toho úplně mimo. Dřív byly střílečky více různorodé a míra nároků na hráče byla nastavena mnohem víš. Dnes máš prakticky všude jen jeden koridor, jdeš pořád dopředu, není možnost někde zabočit a vydat se jinou cestou. V Armě / OFP máš naprostou volnost a v tom je to kouzlo
  • XorxoxTalarius
    Podraz by to byl pouze v pripade ze by kampan nedodali vubec.
    Vydat hru musi jelikoz kdyby to neodlozili tak nastvou modery a zbylou pulku komunity. Takze ti kdo se tesi na kampan si holt pockaji o neco dele, takhle nastvali pouze pulku lidi ... lepsi nez nastvat vsechny, nemyslis?
  • Opět to vypadá hůř než arma2, opět se to trhá víc než arma 2.. sakra jsem zklamán a to jsem při předobjednávce začátkem roku vůbec netušil, že technika a výzbroj je většinou pod smyšlenými jmény, nebo vymyšlená úplně .. "prozatím" je pro arma3 nejzbytečnější investice v rámci mých herních zkušeností, a že jich nebylo málo od r. 1991 cca .. *12*
  • Nic ve zlym. Kdyz mas dost casu na psani v diskuzich budes ho urcite mit i na precteni recenzi pripadne ohlasu hracu. Pokud budou spatne nekupuj to. Jak proste. *3*
    Jenomze ty se chovas jakobys objednal po netu mobil a po rozbaleni zjistil ze prisla cihla. Coz je dost iracionalni v tomto konkretnim pripade. *15*
  • V tom pripade to bude bud svatecni obed, zlatokopka, najivni chlap a nebo clovek, ktery by mohl BIS prispet na vyvoj vic *2*
  • no vidíš, takže vlastně uznáváš že je dobře že to odložili, protože jinak bys musel hrát ten nedodělaný šmejd co si všichni pamatujeme z ARMA2, konečně si rozumíme
  • me je Arma ukradena, jde o tenhle problém nedodelanejch a zabugovanejch her, a holt arma je pro me na rane. Uz me proste nebavi koupit si hru, u který si chci odpočinout a zabavit se, a místo toho dostanu smejd i kterého musim další pulrok cekat nez to dedelaj a opatchujou. Z drivejska jsem byl zvyklej, když se hry prodavali jen v krabicich ze to tak bylo, ale rychlej net svadi všechny k lajdactvi a vyrabeni smejdu.
  • Taky že nebudu,čau.
  • dobře, nekupuj, díkyčau
  • A doufám,že nás bude zásadovejch víc,aby si to hoši z BI uvědomili.Ikdyž je bohužel 10. nejprodávanější hra na steamu,tak je to asi trápi nemusí no.
  • O měsíc? To má být jen 1/3 k dispozici. Sorry,ale mně to prostě jako podvod příde.Ještě když se kasali ,jaká ta kampaň bude vymazlená.Teď z nich vypadlo,že ji ani nemaj hotovou.proč to neřekli už při tý betě placený,to to ještě nevěděli?
    No do bety jsme nešel naštestí a teď jsem rád. Hru od BI už si nekoupim,jsem zásadovej a nemám rád podraz.
  • Nemesus (anonym)
    Ne, rozdíl je, že si kupuješ už hru, ale s tím, že je ještě ve vývoji. Demo je něco uplně jinýho, panebože. Copak si na vyzkoušení kupuješ celou hru? Demo je DEMOnstrance, což je ukázka.
    Ano,rozdíl je jak si to pojmenuješ.Ale jinak má LKN pravdu.Je to beta,alfa,demo(jak chceš) a neměli by za to vůbec vybírat prachy a ještě k tomu,když finální produkt dostaneš třeba až za rok a půl.Víš co,mně je to jedno,každýho věc za co vyhodí prachy oknem. Mně jen vadí to,že Vás je hodně a tenhle způsob prodeje polotovarů se stane standartem.Nevim,jestli mi rozumíš,co tim chci říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit