Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dost nepravděpodobné, že se budou objevovat konvenční střety. Ale kdyby, tak blízký východ je favoritem (hlavně kvůli Izraeli a Turecku (největší armáda Evropy - nepočítáme RF). Ale že se od 60-let setkáváme s asymetrickym konfliktem, to jsi nevěděl?
    Kampaň v ARMA2 byla vymyšlená dobře. Ale zpracování bylo strašný. Moc překombinovaný a nepřehledný.

Zatím, co v OPF stačilo před každou misí přečíst blok se zápiskama postavy, sem tam zpestřené cut-scenou, mise byly jednoduché : dojdy přes kopec k vesnici, dojdi přes kopec k vesnici a pak zpátky.... a ono to fungovalo, všechno do sebe logicky zapadalo.
    Na stejném principu jsem ted dohrál Battle Isle phase four:Incubation a k navození atmosféry těch pár řádek (přečetené smutnym chraplavim hlasem) a sem tam video + mise co má logickej úkol, stačí.
  • No vidis. Ja jsem asi obracenej pripad. *3*
    Ucastnit se velkych bitev v roli pesaka s vedomim ze nic moc neovlivnim me neba a planovat tyto bitvy v roli generala ala strategie me nebavi uz vubec. Bavi me spise male mise s malym poctem muzu protoze ty muzu ovlivnit hodne.
    Navic v soucasnosti jsou velke bitvy mocnosti spise usmevna nostalgie. A pochybuju ze by probihaly na malem reckem ostrove. *1*
    Pokud bys neco cetl o hrube filosofii cele kampane pak bys poznal ze pribeh je vystaven celkem logicky a odpovida prostredi. Z principu logiky nebudu zadne masivni akce vubec postradat.
    Navic vsichni rvou ze chteji kampan bez bugu ze chteji aby to slapalo. Nedovedu si predstavit jak toto vsechno dosahnout pri soucasne urovni a velikosti prostredi. Obavam se ze s potrebami jake mas bys mel presedlat na strategie.
  • 1) ostrov neni smyselnej, je to kopie Limnosu (jen je prejmenovanej) a ten mensi Stratis je taky realnej
    2) v Arme 3 uz nebojujes proti teroristum a minimalne ze zacatku kampane bude mit nepritel velkou prevahu
  • škoda, že se neinspirovali víc Cold War Crisis - myslím si, že právě studená válka a technika v ní bylo to, co lidi tak bavilo. 40 let hustili do lidí, že válka může začít každym dnem, prostě ta hra byla svojí kampaní uvěřitelná.

Tady vás prdnou na nějakej smyšlenej Řeckej ostrov a boj probíhá spíš CQB se skupinkama teroristů někde v horách......třeba kampaň ARMA II byla fakt strašná - pro člověka kterej pamatuje Gastowskýho a masivní tankový,letecký bitvy s T-72, T- 80, Mi- 24, Su-25. Pamatujete kolik obrněnejch jednotek jste v kampani mohli zlikvidovat? co bylo v ARMA 2? v pár misích se objevil Mi-17 a když jste narazili na BVP, tak jste měli vánoce. Chápu, že se snažej hráčům nastínit konflikty na Blízkym Východě, ale to je konflikt obrovský, vybavený armády proti špatně vybavenejm povstalcům - chápete co se tim snažim říct? z herního hlediska byl Cold War Crisis uvěřitelnější, dával lepší pocit KONFLIKTU DVOU MOCNOSTÍ

Ale to je subjektivní, chápu, že někdo byl z kampaně ARMA II vyplesklej - j
  • Hur nez Arma2 ? Vadi mi textury terenu na stredni vzdalenosti a tady mam skutecne dojem ze dvojka na tom byla lip. Rovnez nizsi lody stromu se mi ve dvojce zdaji verohodnejsi.
    Ale zbytek je mnohem mnohem lepsi. Nasviceni particles animace ale i modely jsou posunuty o kus dal. Kdyz to nevidis znamena to ze si hru vubec nehral.
    A nejsem jediny kdo tvrdi ze pri zvysene kvalite je hra plynulejsi. Alespon na Stratisu. Na soudy s Altisem si musim jeste pockat.
  • Jack1947
    Kampan nebo nic , ta HW , bugy aby se nam zase vse pri starem, pekne nevratilo... no nebyla by to ale ARMA ze *15* .
  • Takže jsi to nehrál a ani neviděl žádne video ze hraní Army 3 ? Nebo máš ňákou vážnou oční vadu nebo dokonce poruchu mozku, že plácneš takovou blbost.
  • A ono by mi mělo jit o něco jiného nez o muj subjektivni názor? Myslis ze u hry za kterou jsem dal vlastní peníze me bude zajímat jak to vidíš ty? A bugy budou, bugy jsou?..kecy, hral jsem desitky her kde zadne ocividne bugy nebyli, jen minoritni a to se v tom clovek ještě musel dost rejpat aby je nasel. Ale holt když kupuješ nedodelany hry tak si pak myslis ze bugy jsou všude, to je jasny. A opravdu jsem uz dost starej a hraju hry dost dlouho abych poznal za co muze bug nebo moje neschopnost.Tyhle tvoje teorie si aplikuj na nactilety kamose z facebooku a ne na me:)
  • A díky takovým je tu diskuze ještě na blbější úrovni, než včera Apple vs ostatní
  • na videu jsou snizeny detaili nebo to je na max ? me pripada ze kdzy se blizi vydani ma to horsi kvalitu
  • Mě to zajímá.
  • nedodelek = dalsi subjektivni nazor.
  • Naivita, totani naivita. Ze neco vyjde bez bugu ? Rofl. Bugy jsou a bugy budou, s tim nic neudelas. Jeden den bugy ve hre nemas, nasadis tam patch a bugy mas, protoze se objevi bugy takovy, ktery se ti neprijevi pri internim testovani, ale pouze az kdyz se nasadi patch na live servery. Dale ona "zabugovanost" je pouze tvuj subjektivni nazor, z 80 procent pramenici z toho ze ti to nejde a umiras, tak se zacnes nimrat v h*vnech jen aby sis opodstatnil to ze ty si dobrej a hra nemuze na tebe bejt tezka, tudiz neco s ni musi bejt spatnyho - bugy.
  • To ovsem nikoho nezajima, tudiz nechapu smysl toho proc to sem vubec pises. Tohle neni facebook
  • Vůbec bych tu nepsal o demu, či placené betě. V tomto případě si člověk se slevou mohl zakoupit/objednat hru, krom toho že dostal slevu, tak měl/má možnost hrát alfu a betu. Demo nevyšlo, možná vyjde.

Krom toho výše byla po určité datum volně ke stažení bezplatná beta, která by se dala přirovnat minimálně k bezplatnému demu.
  • Neni kampan, nekupuju. *15*
  • Nevim co děláš za práci, ale platí základní pravidlo:
    Nikdy nejde nic podle plánu.
  • Tak to to máte nějak blbě nastavený. My měli společný fond na potraviny, na nájem etc. a co si kdo ušetřil, to měl pro sebe. Samo že bez prcka je to snažší, ale živili jsme vláčka, což je taková demoverze na děcko. A jestli si koupim na těch pár stovek hru, nebo si řeknu, že se budu rozčilovat, tak si raději natankuju nádrž do motorky, už je snad každýho věc...
  • že se ale dřív dělaly hry jako ARMA a OP ... *7*
    Přestante tu spamovat forum, nebo at to tu admini promažou (když nám smazali přízpěvky ze včerejší diskuze na téma oblékání a strava...)

Co vim, tak bugy byly, jsou a budou. Dokud bude fungovat podpora, tak to takový problém není (vzhledem k rostoucí náročnosti a složitosti her)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit