Přejít na výpis diskuzí
Hodina s Arma 3 a jejím týmem vám představí vše podstatné
12.8.2013 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
člověk by měl skoro pocit že mluvíš o konci světa, ne o tom že si na si single kampaň počkáš o měsíc dýl, což je, óbože, strašná katastrofa *1*
-
Argument ze si nemusim kupovat něco co mam rad, a na co se leta tesim, a zajima me to a celou dobu se to tvářilo ze to bude to co chci a tesne před koncem cekani se to zmeni v něco co se mi nelibi moc neobstoji. nasrani a dsteni siry je na miste. A to nemluvim o Arme, ale o sposute dalších her.
-
To byla jen další možnost k těm snobum nebo blaznum:) ... já už mám manzelku a za tu už rozhodně neplatim :D
-
Ne, rozdíl je, že si kupuješ už hru, ale s tím, že je ještě ve vývoji. Demo je něco uplně jinýho, panebože. Copak si na vyzkoušení kupuješ celou hru? Demo je DEMOnstrance, což je ukázka.
-
Tato diskuze je takove panoptikum patologicke nenavisti k Bohemce. No budiz asi si tento typ lidi za ty roky sami vypestovali. Ale ta argumentace ze je to podvod je smesna. Ze je beta placene demo je este smesnejsi. *1*
Jaksi jste zapomeli ze alfa lite byla k dispozici uplne zdarma a po docela dlouhou dobu. Rekl bych ze nabidla daleko vic nez demo. Tj kazdy si to mohl NAPROSTO ZDARMA vyzkouset. Klice se rozdavali na vsech hernich webech.
A ted bych se rad zeptal nekterych diskutujicich KDO je nuti aby hru kupovali uz ted ???
Tatinek maminka babicka a nebo dedecek? Protoze BI na to prece zadny paky nema. Tak kdo vas kluci do toho nuti ze tady tak ohnive dstite siru? *16* *1* -
zkoušel jsem Operaci Flashpoint - Resistance a popravdě jsem se až na lítání s vrtulníkem vůbec nechytal... vždy jsem někde 5 minut běžel, nikde nic jen vyřvávání velitele v týmu a pak odněkud-odnikud přiletěla kulka si popovídat s mým mozkem, asi to je na mě až moc hardcore, nicméně na youtube videa z multiplayeru se dívám rád, má to takový specifický nádech a minimálně ten mulťák bych si i zkusil, jen tak mít pořádnou sestavu a připojení
-
Nemesus (anonym)
+2
Ale až kompletní a finální produkt výjde, tak ty ho dostaneš zdarma protože sis zaplatil už betu. _-
______
Takže je to placený demo no.Rozdíl je,že demo vyzkoušíš,hra tě nechytne a ušetříš. Co uděláš,když zaplatíš betu a nebude se ti to líbit? -
to je samozřejmě nesmysl, ta hra prostě není hotová a to jestli jestli jim ty peníze dáš nebo ne na tom nic nezmění, maximálně by tak mohli posunout celý release, nebo to vydat zabuglé
-
Nebo normální chlap, co platí i za přítelkyni ;)
Btw co se týče toho early accessu - nebejt jeho, tak možná nevyšla arma 3 vůbec -
kde ja poptávka, tam je nabídka - vem si hry od Paradoxu, zítra vychází na steamu Europa Universalis 4 a už jsem četl legrácky na to, jak bude hra jako každý jiný titul od paradoxu zabugovaný a hratelný bude až po půl roce, ale kdyby chtěli vývojáři odložit vydání z důvodu doladění hry, měli by na svých diskusních fórech shitstorm od hlupáků, co všude po internetu píšou hesla typu "shut up and take my money", "my body is ready" apod.
lidé chtějí hry co nejdřív, spokojí se s dodatečným záplatováním a vydavatelé pochopitelně nejsou vůbec proti -
Porad postradam argument v cem by bylo lepsi odlozene vydani cele hry. *5*
-
Pokud se nepletu, tak by trojka měla prakticky beze změn načíst tu verzi pro Arrowhead, každopádně modely techniky a vojáků jsou použitelné... takže by to tentokrát mělo jít mnohem rychleji, než u konverze z jedničky do dvojky...
-
A kdybys jim ty peníze nedal, tak by se třeba mohlo stat ze Arma 4 vyjde bez bugu a se vsim co tam mělo byt. Ale takhle to spis vypada ze arma 4 nebude mit uz ani ten MP, dostanes jen editor, pac proc ne, když to nikomu nevadi a bude rad.
PS:600 za obycejnej obed muze dat je snob nebo blazen:) -
Je právě otázka, jestli je to opravdu "kvalitní názor" nebo jen nastvanej výkřik někohoJ, kdo nedostal to, co chtěl já teda osobně na early accessu nic spatnyho nevidím. Za 25e jsem dostal přístup do plný verze s možnosti vyzkoušet betu, (kterou jsem využil jen párkrát) . Nikdo nikoho do ničeho nenutil - proč tu brečet kvůli tomu, že tyhle možnosti vývojáři využili? Copak někdo někomu mířil na hlavu? Toť k betě. A co se týče sp kampaně - tohle podle mě taky žádnej průsvih ještě není. Prusvih by to byl až v případě, že by vývojáři kampaň, popřípadě jednu nebo víc části nevydali. Ale zase nikdo nikoho nenutí kupovat armu před vydáním kampaně. BI ,jakožto podnikatelskej subjekt, využívá všech možnosti na trhu, aby se prosadil. A jestli si tímhle přístupem uškodi nebo získá, je jejich věc. Stejně jako je vaše věc, kdy to koupíte. Proč tu pak fnukat kvůli aktuálním prodejnim metodam?
Ps: sorry za pravopisu. Ale píšu na mobilu a T9 si sem tam něco doplní -
přesně těch 600 jsem dal dneska jen za oběd, za stovky hodin návykového promakaného multiplayeru ve stylu který ti žádná jiná hra na světě nenabídne to dám moc rád *14*
-
Dobre receno. Celkem nechapu tu masovou hysterii kolem toho,ze Arma 3 se zacla prodavat v alfa verzi. Nikdo neni nucen do koupe a 25 EUR mi teda za Armu 3 pripada jako maly peniz. Sice je fakt,ze za kusem slavy Army stoji komunita, ale ta by bez modovatelnosti Army tezko vznikla.
-
lol
-
Diky lidem co uvazuji jako ty se presne tohle deje, proste proto ze to diky vam kazdymu projde. Ale když nekomu není lito penez za nedodelany smejd, a mysli si ze to diky tomu nekdy bude lepsi..co nadelame ze?
-
Vem si tabletku a uklidni se. Nikdo te nenuti to kupovat hned, tak nevim o co ti jde.
Kupa hracu bude rada za to,ze hra bude venku drive a muzou si zahrat MP.
Pokud ti 25 EUR za hru takoveho rozsahu prislo hodne, tak te asi v mladi parkrat upustili na hlavicku. -
Ty krávo, Jiříku.... Čeština strašná, to že je ti 34 let o tom silně pochybuju a nakonec o tvém progamingu taky, s tím souvisí i ten tvůj testing. Tvůj srdcervoucí příspěvek je k ho(v)nu...
Jak ze zmínil kolega: Tak pantánto, až bude vyzvedávat synátora ve škole, přihlásit na doučko !! *5* *5*