Přejít na výpis diskuzí
Hodina s Arma 3 a jejím týmem vám představí vše podstatné
12.8.2013 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Ja jsem vylozene orientovany na SP. Moc rad bych si zahral MP, ale nemam na to cas a ani kvalitni pripojeni. Radeji budu delat, ze hru opet odlozili a vysledny produkt si koupim, az bude obsahovat to, co bylo puvodne slibeno. Nevi nekdo, jestli puvodne nastineny pribeh kampane porad plati? Na soucasnych ofiko strankach hry se mi podrobnejsi info o kampani nepodarilo najit. V nedavnem clanku o ARMA 3 tady na Tiscali byla informace o zahozeni temer 2 let vyvoje. Loni v unoru smerovali datum vydani na Q4 2012. V soucasnosti i s kampani to realne vypada na Q4 2013. Kdyz pominu lonske zadrzeni dvou vyvojaru, vypada to, ze vyvoj rozhodne neprobihal idealne. Nema nekdo podrobnejsi informace ze zakulisi v teto veci?
-
J máš recht chlape. Herní průmysl ničej hlavně náctiletí konzumenti,kterým tyhle nedostatky nevadí a za hru klidně zaplatí. Tak je to i s konzolema s DRm a pod.. Dokud jim to budete žrát,tak do tý doby budou ty hry čím dál horší s lepší grafikou,viz Battlefield a vůbec viz. masovky od EA. Vždyť ty hry dělaj už pro debili,aby to koupilo co nejvíc lidí a ti debilové jim to bohužel žerou.Že je dnešní každá druhá hra píčovina nudná jim nevadí,protože tito "hráči" žádný výzvy ke štesťí nepotřebují.
-
nejraději mám "chytráky",kteří vyučují na diskuzích češtinu.Já když vylezl ze ZŠ tak jsem ji taky ovládal podstatně líp jak teď.Takže si ty svoje opravy diktátu nechej pro sebe,dítě.
-
No nemůžu si pomoct, ale už se mi to nelíbí. Grafické zpracování od počáteční prezentace se značně zhoršilo a nádech zabugované Bohemky stále zůstal. Nemluvím o absenci kampaně, třeba s možností kooperačního režimu. Armu 2 mám a do trojky už raději nepůjdu. Asi tak *5*
-
A proc ho nedali do alfy? Protoze na zacatku se stanovily nake podminky kera verze bude co obsahovat. Ted doslo k tomu ze neni hotova kampan. Blby. Ale i blby situace se musi resit. Reseni kere vybrali je v teto situaci nejmene hloupe. Mas jiny nazor. Dle tebe by bylo nejmene hloupe odlozit celou hru. Ted je otazka kolik hracu se ke kteremu reseni kloni.
-
Vzhledem k slohu a hodnotě informací si myslím, že jsi tak max 18-ti letej zamindrákovanej tajtrlík. Ani jsem to nedočetl do konce, protože to nedává smysl. Je to nesmysl.
-
Tne seznam co bude ve hře je seznam věcí v plné hře při LAUNCHI, niked není psáno že toho nebude víc, ba naopak budou velké DLC + to co vytvoří rozsáhlá komunita :)
-
Ano a protoze se neprodava plna verze tak to nestoji plnou palku, a proto se to taky jmenuje Early Access. Navic jsi si to mohl koupit uz v Alfe za 20 Euro.
-
Sry ale tak trochu mimo misu. *1*
Kdyz si kupujes betu mas v tom i plnou hru. Estli ti pripada 35 ojro moc pak fakt nevim. Jak asi reagujes u ostatnich her?
Doprkynka ja ty narky SP hracu chapu. Ale jste tak sobecti ze pro vase uspokojeni by jste chteli aby zbytecne museli cekat i MP hraci? A modari ktery chteji pro Altis pripravovat mise i mody? -
Zaprvé: nikdo tě nenutí to kupovat, zadruhé Alfa/Beta verze byly ve slevě (Alfa za 25€) tak co máš proti ?:) Jinak se ti teda ani nelíbí Kickstarter, no holt nebudeš nikoho podporovat, máš na to právo a je to tvoje věc, ale říkat že je to špatné ? to těžko ;) (většina lidí co si to zaplatila v Alfě si je vědoma co to obnáší, ti co to neví mají smůlu: nevědomost neomlouvá :)
-
nemáš se čeho obávat, seká se jim jen streamované video, youtube osekává datový tok a framerate i když je to 720p dole v diskuzi pod videem se to rozebíralo
-
34 let. Biva. Sp se objevy. PS: kaslu na vsechny co s timto souhlasit nebudou. Flame nepodporuju a odpovidat na stupidni radoby chytre nazory nebudu reagovat.
Až budeš vyzvedávat mladýho ze školy, tak se tam rovnou zapiš, pantáto. -
odklad bych bral ale uplnej.nedodělky nemám rád.počkáme si půl roku na komplet a levnější krabičku
-
no, když vidim jak se jim ta prezentace seká, začínám se trochu obávat *1*
-
No kde zacit. Jsem hrac, ktery ma 34 let a uz od detstvi jsem hraval dotahl to na ME evropy v progamingu v RS vegas 2 5vs5 ve francii a delali s clanama testery, takze si myslim, ze tu nejake ty herni zkusenosti jsou. Bohuzel jsem naprosto znechucen a velmi pobouren tim jaky marketingovy tah zvolila bohemka v arme 3. Prvni a naprosto nehoraznou oprsklosti je tah kde bohemka nabizi armu 3 v bete a chcou za to na steamu 34.99 eu. To je hodne spatnej for. Za betu se proste neplati a evidetne se nestiti dolovat z hracu love, ikdyz je to zajimava hra, ale chtit aby nekdo platil vyvoj hry timto zpusobem to je naprosta drzost a nehoraznost. Nezavysli vyvojari, kteri potrebuji urcity obnos penez na to aby hru rozjeli je neco jineho. Ty pokud svoje penize dostanou a zacnou tak se plati az ve finale za hotovy odladeny produkt co jde na pulty obchodu a ne za to, ze jim to lidi defakto testuji a reportuji bugy a jeste za to platit. To je typicky priklad nestoudnosti a hreseni na osvedcene herni znacce. Armu 3 si koupim, ale az bude venku se vsema sp dlc a odladena a ne jak to u bohemky biva, ze maji svoje hry hodne zabugovane, kdyz jdou na pulty obchodu. nejsou dneska jediny, ale oni s tema solidne zabugovanyma hrama maji velmi dobre zkusenosti. Absence SP kampane v dobe kdy se hra prodava at uz jako beta ci jako final verze je dalsi nehoraznost. jsou lidi kteri chcou jak single tak i mp hned. Ja vzdycky hraji jako prvni single a pak mp. A ikdyz moc recenze nemusim a delam si svuj vlastni usudek tak s timto clankem na armu 3 s panem A. Smutným souhlasim. Sp je kdyz nic tak dobry i jako urcity trenink po strance toho jak hra vubec funguje a vse kolem ni a to neva, ze mp je jiny.spousta mechanismu je na stejno. A ano ne vsichni hraci zboznuji MP. Treba je vubec nezajima a cekat na 3x nez se Sp objevy a v buhvi jaky kvalite? Jako sorry, ale kdyz ta kampan bude proste nejak nedotazena ci fadni tak uz s tim nic nenadelate, protoze uz jste zaplatil a polibte nam rit. Doufam, ze se tento trend budoucnu nechytne, protoze to uz za chvilku budeme platit snad i za demo hry. Jsem znechucen touto politikou jak z lidi tahat love.PS: kaslu na vsechny co s timto souhlasit nebudou. Flame nepodporuju a odpovidat na stupidni radoby chytre nazory nebudu reagovat.
-
A proč ten Altis nedali do bety?
Mohli hru vydat později - jsou indie studio. -
Ano, kampaň OPF a RE bylo umělecké dílo. Tak se snažte pochopit, že takové věci se povedou jen zřídka. Něco se objevuje, něco mizí...
Je to jako s CoD 1 a MW1. Já se u nich královsky bavil...ale nemůžu čekat, že se budou objevovat rok co rok. Čas dává, čas bere. A věci se neustále mění.
Pro mě ta změna je nejzásadnější v tom, že si nějakou připravenou (ANO V EDITORU) misi můžu sjet s kamarády, kteří přemýšlí, komunikují, baví se a hlavně na rozdíl od NPC myslí... -
Ne kamaráde, pro mě je tohle skutečná definice "HRY"
Dostanu funkční prostředí a nástroje k hraní. Ostatní je na kreativitě.
Komu to vadí, zůstatně u BF/CoD. -
Já měl nejraději období z ArmA2, ale Cold War je samozřejmě taky skvělá. Zásadní problém u té blízké budoucnosti je dle mého takový, že spousta té techniky a dalších věcí se musí domýšlet, což žere čas.
-
To takto osekali? Všechny strany mají jedu stíhačku anebo podobnou techniku.....