Hodina ze Star Citizen předvádí planetu Hurston a její hlavní město
-
Ok, napíšu Chrisovi aby odstranil ze hry všechny pády...
... Mám mu radši napsat ať taky pořídí záslepky do zásuvek, nebo nestrkání prstů do elektřiny už máme zvládnutý?
-
Crysis je takový mezník v grafice, tohle zase bude už ted mezník v délce vývoje ale třeba se stane zízrak a dostane to 200gb update z brusu novým enginem :D Kdoví a neví to sám ani pán Roberts nebo se prošustrujou prachy , a zbude jen ta "hra" ale nic více😀
-
Ono asi hodně záleží jakou máš definici průměru a to jaké máš vstupní data.
-
Konkrétně tak trochu ve všem... na té hře jsem našel asi jen jedni jedinou pozitivní věc. V Oculusu vypadá úžasně.
V alpha a beta verzi to nebylo špatný... ale když jsem i po launchi zjistil jak je tam pořád všechno nedotažený a nedodělaný tak sem nad tím prostě zlomil hůl.
Flight model je hroznej, celej systém výbavy lodě mě příjde jako vtip, u mining sem si musel pořídit přepínač aby mě neupadnul prst jak sem drtil to jedno tlačítko, u průzkumu to samý, a když sem se nakonec rozhodnul že si zabojuju, tak jsem zjistil že spíš bojuju proti policii než proti pirátům, protože asi základní featura policie je že útočí na ty co se jim snaží pomoct. Celej systém cestování je nedomyšlenej.
Prostě E:D u mě má černej puntík kterej jí asi hned tak něco nesmaže. Nelituju toho že sem jim tehdy na KS přispěl (a celkem hodně), ale prostě kdykoliv tu hru zapnu tak jediný co vidím je ten obrovskej potenciál, kterej nikdo nikdy nevyužil.
-
Bacha netřeba to tady nadhazovat lidem co zabackovali, nějakiou LEGACY ULTRA EDICI
Jinak bude zle 😬😈😱
-
Na dnešní poměry je to průměrné. 😉
-
To řekni vývojářům. 😂
-
Tak na to je lehká pomoc... nepadej z 5m. 😉
-
Mp mě nezajímá ale až bude SP tak bych dal jenže až bude kdy bude... heheh😉
-
"Technicky a graficky průměrné."
Kvalitní troll.
"nechápu místní slepce"
Nebo ironie?😂
-
Takové to, když ti někdo napíše, že jsi "čumák" a ty to nepochopíš :-D
-
"v případě videohry je čas vzhledem k rychle zastarávající technologii dost choulostivý faktor"
To zní jako ironie, když si vezmu, že SC má v současnoti oproti konkurenci nadčasový tech a furt jdou dopředu. Moment... ty sis v momentě psaní této nesmyslné věty neuvědomil, že technologie v AAA hrách nezastarává rychle, ale naopak pomalu, protože je vázána na dlouhý cyklus slabého hw konzolí, kterému se musí podřídit...
-
V čom konkrétne ma byť Elite nefunkčný paskvil? Mám v tom cez 1000h a pohoda. Tie DLC majú pridávať nové veci a niektoré úplne zmeniť. Napríklad mining systém sa má prekopať úplne. Hráč bude môcť otvárať asteroidy a dostať sa k jadru kde môže nájsť vzácne suroviny, no bude to mať svoje riziká. Explorácia sa bude tiež meniť na niečo úplne iné, atd..
-
Tenhle rozdíl je zřejmý, nicméně mojí pointou bylo, že kibicují (paradoxně často i víc) ti, co tu hru nefinancovali, včetně "expertů" novinářů.
-
Ta prezentace byla otřesná. Místama opravdu, až trapná. To jak nepřeskočil ten vrak a zabil se po 5m pádu, směšné. A potom, když ovečky tleskají po preskočení 2m, rly? 😂 Technicky a graficky průměrné. Asi by to měli konečně vydat. To že mají obří planetu je sice hezké, ale vypadalo to hratelnostně na těžkou nudu. Nechápu místní slepce, co na té hře, tak strašně brání a jak jsou konfliktní. 😀
-
1) What? Jak může na RDR2 pracovat celý Rockstar, když zároven dělali GTA5? Nedává smysl. Na RDR2 aktivně dělá jen část Rockstaru, poměrně velký tým, už 8 let, žádné nakreslené koncepty. A důležitá věc, kterou vesele ignoruješ - dělají to z jiných peněz. Nedělají 2 hry za jedny peníze, ale 2 nezávislé projekty, takže to, že tvořili GTA5, je irelevantní, nemá to vliv na vývoj jiné hry, která má svoje lidi a svůj rozpočet. To jsou fakta. Nastuduj si je.
2) Pokud trpělivostí myslíš neschopnost lidí pochopit, že crowdfunding nefunguje tak, že si 6 let děláš multimilionový projekt a pak si na dokončení dáš 1-2 roky na Kickstarteru plus ignoranci reality, tzn. her typu HZD nebo RDR2, který se (přestože nejsou tak komplexní) dělají 6-8 let, tak potom souhlasím. Myslím si ale, že tohle by zrovna "novináři" (o kterých se předtím v souvislosti s nekritikou bavil) chápat měli. Pokud ovšem nemají dvojí metr.
-
Dlouho jím trvá udělat "stavebnici" jednoho typu lokace nebo biomu, udělat samotnou lokaci jim už tolik asi nezabere. Za rok by už většina mechanik a core systému měla být hotová. Pak už nejspíš bude stačit ten svět poskládat z "kostiček" a odladit. Object Container Streaming byl celkem krizový core systém, jelikož kvůli němu museli přepracovat většinu objektů(C++) bude se nejspíš ještě nějakou dobu ladit. Ale už teď je díky němu hra mnohem plynulejší , hra potřebuje o více než polovinu méně operační paměti a loadingy by měli být rychlejší. Z core systému ještě zbývá perzistence, na které se průběžně pracuje. A server meshing(instancování), na kterém se postupně bude dělat po Object Container Streaming. (skládá se z několika systémů) Posunuty byly herní mechaniky jako Salvage, Repairing, Refuel from ship to ship a rozloženy mezi budoucí updaty. Server meshing byl posunut a rozložen mezi dalšími updaty. Ano je riziko, že se začne už projevovat "únava z financování", která by mohla mít vliv na vývoj. Ale to už možná kompenzuje, že vývoj už se posouvá rychleji dopředu. Jak se začne projevovat to, že svět začnou skládat ze stavebnice na které průběžně pracují, tak to vytvoří pocit rychlejšího vývoje. Ale to už se nejspíš členové týmů budou přesouvat na věci s nižší prioritou nebo ladit hru.
-
Za mě dobrý.
-
To věřím. Jenom na ten hvězdnej mocap nejspíš padlo pár šestimístnejch částek.
-
No ono že mají 200M nic moc neznamená... peníze jim můžou dojít vcelku lehce. Mají dost velkej počet zaměstnanců takže si nemyslím, že mají rezervy na nějak moc dlouhou dobu.