Přejít na výpis diskuzí
Hodinu záběrů z hraní RPG Pillars of Eternity doplňuje komentář Joshe Sawyera
16.1.2015 | Adam Homola
118 příspěvků
-
Nevěřím prostě tomu, že se dá spíchnout dobré "epické" RPG za rok a půl.
-
Pekne, velmi pekne :) Kvoli takymto hram sa stale oplati mat aj herne PC.
-
-
Paradoxom je ze na tuto hru herne pc ani nepotrebuješ :-D
-
-
Vazena redakce, muzete prosim vkladat do clanku ne-flashova videa? Prece jenom, mame 2015. Dik...
-
-
tak to je nevyšší čas, aby sis nainstaloval flash player *4*
-
-
v čem si myslíš, že si přehráváš videa na youtube - máme opravdu rok 2015 a html5, že...
-
-
a co ked mas rok 2015.
pozrem si to video ? nepozrem si to video ?
Mne je uplne jedno, nech je to aj gif. Podstatny je obsah -
-
a co ? keď mam henten rok 2015 a v ruce např. jakýkoliv apple tablet / telefon, videa si nepřehraju.
-
-
Vše se vysvětlilo když jsi zmínil slovo apple.
-
tak to iste vzdy najdes lahko na youtube.
mne to lacny hp voice tab prehra.
a nejaky 1000eurovy iphone. prdim nan :) -
Si pořiď androida...
-
-
-
-
-
-
to že to povrchně vypadá jako Baldur's Gate neznamená, že to s původním BG bude mít cokoliv společného. Nebude se to odehrávat ve Forgotten Realms, nebude to mít DnD pravidla - obě tyto věci mají dlouhou tradici a jsou odladěné. Tady si komunitně podfinancovaní autoři vymyslí vlastní svět a vlastní pravidla, otázka je, zda se to bude rovnat hloubce a kvalitě světa BG. Osobně o tom pochybuju.
Spíš si myslím že je to projekt dělaný na vytáhnutí peněz z kapes starých nostalgiků. Ale třeba to nakonec příjemně překvapí. -
-
hlavně, že je pro nostalgiky teda aspoň to bylo Divinity a vidíš jaký to úspěch mělo, přitom to byla průměrná hra, ale třicetiletí pc-nostalgici jsou z toho unešení, sice nechápu, jak ve třiceti nekdo může mí t tak špatný vkus na fantasy, ale budiž...
-
-
mně už je taky přes třícet a z Divinity jsem nadšený nebyl. Dal bych tomu 7/10. Malý svět (4 mapy), klišovitý nudný příběh, nelogické hádanky bez nápovědy (hledat 1x1 pixel tlačítko ve sklepě), nefunkční inventář a crafting atd.Neříkám že to bylo uplně špatné, ale žádná super bomba to nebyla.
-
-
Divinity je vyborna hra za mna 8/10... Svet rozhodne nie je maly a aj keby oproti iným hram ho mal mensi tak to nic nedokazuje kedze pri hre stravis cca 100 hodin.... Pribeh rozhodne nie je nudny, pravda ale je ze ked pribeh dojde do bodu keby sa tvojim nepriatelom stane kult Immaculates, tak to s nim ide rychlo dole vodou (začiatok je naj, to vyšetrovanie super, na druhej strane 3 mapa hiberheim trapny boj medzi elementami), hadanky su skvele, pixelhunting sa rozhodne nekona, inventár je ale slaby a crafting je uplne katastrofálny.... Súboje a možnosti v nich boli famozne, rovnako aj ich obtiaznost
-
DnD pravidla jsou dost bida, takze zadna skoda ze je nepouzivaji a v divinity jsi zadna tlacitka hledat nemusel, stacilo mit postavu s dostatecnym skillem...jo taaaak pan rval vsechno do bojovych skillu a ted se vzteka, ze musel hledat tlacitka ? no jo ,,RPG,, Btw napoved na ,,hadanky,, bylo dost, stacilo se ptat okolnich zviratek...pripadne pouzit ohnive kouzlo na ohnivou sochu a podobne...ale na to by prislo i male americke dite bez napovedy
-
-
-
-
mohlo to byt 3d, ale jinak dobrý
-
-
co si ty na hlavu spadol ?????????
To iste akoby si napisal, DOTA 2 by mohla byt 3d.
NO NEMOHLA :D -
Plně ve 3D by to právě nemělo tak hezky malebnou grafiku. *3* Mimochodem jsem velmi mile překvapen, že se tato hra líbí i takovému znalému kritikovi, jako ty Maxi. *1*
-
-
teda ta grafika zklamání, velice nízké rozlišení textur, postavy, modely jsou sotva průměrné, čekal jsem to daleko více next-gen, přece jenom vybrali hodně, tohle je fakt zklámání... Navíc nejde nastavit kromě rozlišení žádné detaily, nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostuda!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
A jak chceš u předrenderované hry nastavovat detaily? Přemýšlej trochu ...
-
-
Tak šli by nastavovat detaily u postav... Ale otázka kolik lidí bude mít tak low end PC, že by potřebovala stahovat detaily u asi 20 rendrovaných postaviček o pár tisícovkách polygonů.
-
-
Taky je otázka, jak moc vyniknou detaily postav ve hře, kde mají na obrazovce pár centimetrů. V určité velikosti už víc polygonů a lepší textury prostě nepoznáš, viz lod.
-
-
-
jo grafika je to nejdůležitější, hra musí vypadat coooool i kdyby se nedala hrát, já to musím vědět, už jsem velkej kluk, tohle je sračka, jdu hrát radši Batlfíld, čau blbci SWAG YOLO
-
pan david ocividne nevi o cem mluvi, chudak
-
..si snad děláš srandu nebo troluješ ne? Krásnější RPG jsem tenhle rok neviděl! *7*
-
-
Klames sm seba, to video malo skutočne slabu grafiku, oproti obrazkom riadny krok spat
-
Sem kdesi v tom streamu zaslech, že to hrají na 720p, takže je to takové trochu máznuté.
Ale jak sem viděl ty dialogy a všechno... Tohle asi bude záležitost na hodně hodin. Už se nemůžu dočkat, jak si to všechno prolezu. -
je to nádherná grafika moc se mě libí, řekl bych, že lepší už o moc bejt nemůže a to fakt!!
-
-
co mě trochu vadí je, že čarování je okamžité a né na několik kol pronášejícím zaklínadlem, ale třeba to bude nevim uvidíme
-
-
Mě se zdálo, že některé kouzla zabrali čas, než je vyvolal.
-
-
V BG drtiva vetsina kouzel prvni urovne se taky castila skoro instantne, takze bych se toho prilis nebal.
-
-
Nebojím se, že nakonec dostaneš to, po čem tvá hráčská duše touží. Si ani nedokážu představit to nehorázně monstrózní množství, kolik se urodí na tuhle hru modů! .. *8* !!
-
-
Přesně tak! *3* Není nad ručně malovanou grafiku! Opravdu co se týče grafiky, tak prostor na zlepšování zde moc není. ...A TO JE DOBŘE! *2*
-
-
-
-
Nie je to zle ale sa ani u mna nedostavil wow pocit, asi kvoli tomu, ze ta hra sa nielen ze necháva inspirovat Baldurs gate, ona tu seriu dokonca az vykrada.. To ma dost zarazilo, graficky to vyzera dost fadne a sucho, velky krok spat oproti prvym obrazkom
-
-
Zvláštní, mně právě připadá, že (+/-) čím více to bude vykrádat Baldur's Gate, tím lépe ne?
-
-
nuz neviem neviem :) hra musi mat hlavne svoju osobitost, nesmie budovat na a bodovat z osobitosti nejakej inej hry ...
-
-
v tomto pripade absolutne nesuhlasim.
Ak by bol ohlaseny Baldurs gate 3 tak by som suhlasil.
Lenze tvorcovia si velmi dobre uvedomuju co ludia chcu.
Jednoducho pod kazdym clankom o Pillars ... vidis slovo Baldurs gate. Tuto originalitu nikto nechce :D -
Hra muze mit svoji vlastni stranku, na druhou stranu veci se maji tvorit tak, aby jsi si bral ty dobre veci i z tech starsich a bezne pouzivanych veci a pridal nejake vlastni dobre veci.
Pokud se budes za kazdou cenu snazit odlisovat, tak zpusobis to, ze budes stavet na spatnych zakladech a vsechno bude o ho*ne.
-
-
-
Tak co se grafiky týče, tak je potřeba si pamatovat, že to je 720p protáhnuté kdo ví kolika kompresema... To asi nikdy nebude nějak úžasný. Když se dívám na screeny z té bety co je, tak je to pořád nádherně ostrý.
-
-
nj asi to bude tym :)
-
-
-
dávam to velkou šanci. Divinity mělo stupidní příběh a dialogy navic infatilnost, kde se podívaš, W2 byl prostě sračkaa s velkým S, ale tohle vypadá pěkně. Snad se to povede...
-
Proč je to tak rozmazané, to tam narvali blur??? Nizké textury to ale nezakryje *1* *1* *1* Jinak to nulové nastavování grafiky je vzor z konzolovek? Konzole zabíjí i pc- exluzivity...
-
-
Blur? Textury? Tyhle věci jednoduše nemůžeš hodnotit podle videa, které projde minimálně třemi algoritmy, než se vůbec k tobě dostane..
Podívej se na obrázky ze hry, nastav si zobrazení 1:1 a pak mně řekni, jestli jsou textury špatné, rozmazané, málo detailní, atd.. -
Říkali, že to hrají na 720p... Tak bych řekl, že proto. Někdo se tam na to při streamu ptal.
Nízké nastavení může být tím, že je to dev build. A nebo, že hra převážně ve 2D až tak nastavovat nepotřebuje.
-
-
vypadá to jak kopírka dragon age inquisitions, akorát s grafikou z devadesátych let
-
-
Měl by jste zajít na oční, protože něco je špatně.
-
Šup s tebou do detrolleru *15*
-