Přejít na výpis diskuzí
Hodinu záběrů z hraní RPG Pillars of Eternity doplňuje komentář Joshe Sawyera
16.1.2015 | Adam Homola
118 příspěvků
-
Mazec ! Az tak obrovskou podobnost s BG jsem ani necekal. Hratelnost a grafika vypada skvele, ted jeste aby to bylo dobre napsane a ambientne ozvucene.
-
-
O kvalitě příběhu se teprve přesvědčíme. Ale co se týče hudby, zvuků a dabingu, tak můžeme být klidní a odepsat tuhle položku ze seznamu věcí, co se můžou u téhle hry "ještě" posr--. *3*
-
-
Tak to je ok :). Jeste bych se malinko bal, aby venkovni svet nepusobil prilis staticky. Nevidel jsem v pohybu, jak to vypada venku - tim myslim napr. vitr u stromu, ptaci, atd.
-
-
..ještě bych dodal -
"Divinity: Original Sin" fajn, "Legend of Grimrock II" fajn, "Dragon Age: Inquisition" fajn, "The Witcher 3: Wild Hunt" paráda, ale tahle hra se musí povést! Prostě MUSÍ ..a basta!! *12* -
-
Witcher snad vyšel? bože dementík detected....
-
-
Tak to nebylo myšleno a ty to víš, a jestli ne tak: Embarrassing Reaction Detected *6*
-
-
-
Jo to bude celkem důležité. Ale zatím to co ukázali mě hodně překvapilo. Já jen když tohle vidím, tak mě přijde hrozná škoda, že Wasteland 2 taky nebyl udělaný takhle. Takovéhle krásné 2D vypadá 100x líp, než to co bylo tam.
-
-
Taky me u W2 docela to 3D odradilo - obzvlaste modely postav. Jeste jsem tomu ani nedal sanci, kdyz jsem cetl ohlasy, ale jednou na to snad koule dostanu.
Co jsem koukal na ten zbytek videa, tak jsem zahledl jen par padajicich listecku ze stromu, ale to bylo ve meste, tak snad tam toho v konecne fazi bude vic.
-
-
-
-