Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to že to povrchně vypadá jako Baldur's Gate neznamená, že to s původním BG bude mít cokoliv společného. Nebude se to odehrávat ve Forgotten Realms, nebude to mít DnD pravidla - obě tyto věci mají dlouhou tradici a jsou odladěné. Tady si komunitně podfinancovaní autoři vymyslí vlastní svět a vlastní pravidla, otázka je, zda se to bude rovnat hloubce a kvalitě světa BG. Osobně o tom pochybuju.
    Spíš si myslím že je to projekt dělaný na vytáhnutí peněz z kapes starých nostalgiků. Ale třeba to nakonec příjemně překvapí.
    • hlavně, že je pro nostalgiky teda aspoň to bylo Divinity a vidíš jaký to úspěch mělo, přitom to byla průměrná hra, ale třicetiletí pc-nostalgici jsou z toho unešení, sice nechápu, jak ve třiceti nekdo může mí t tak špatný vkus na fantasy, ale budiž...
      • mně už je taky přes třícet a z Divinity jsem nadšený nebyl. Dal bych tomu 7/10. Malý svět (4 mapy), klišovitý nudný příběh, nelogické hádanky bez nápovědy (hledat 1x1 pixel tlačítko ve sklepě), nefunkční inventář a crafting atd.Neříkám že to bylo uplně špatné, ale žádná super bomba to nebyla.
        • maros.goc
          Divinity je vyborna hra za mna 8/10... Svet rozhodne nie je maly a aj keby oproti iným hram ho mal mensi tak to nic nedokazuje kedze pri hre stravis cca 100 hodin.... Pribeh rozhodne nie je nudny, pravda ale je ze ked pribeh dojde do bodu keby sa tvojim nepriatelom stane kult Immaculates, tak to s nim ide rychlo dole vodou (začiatok je naj, to vyšetrovanie super, na druhej strane 3 mapa hiberheim trapny boj medzi elementami), hadanky su skvele, pixelhunting sa rozhodne nekona, inventár je ale slaby a crafting je uplne katastrofálny.... Súboje a možnosti v nich boli famozne, rovnako aj ich obtiaznost
        • DnD pravidla jsou dost bida, takze zadna skoda ze je nepouzivaji a v divinity jsi zadna tlacitka hledat nemusel, stacilo mit postavu s dostatecnym skillem...jo taaaak pan rval vsechno do bojovych skillu a ted se vzteka, ze musel hledat tlacitka ? no jo ,,RPG,, Btw napoved na ,,hadanky,, bylo dost, stacilo se ptat okolnich zviratek...pripadne pouzit ohnive kouzlo na ohnivou sochu a podobne...ale na to by prislo i male americke dite bez napovedy
  • Pekne, velmi pekne :) Kvoli takymto hram sa stale oplati mat aj herne PC.
    • maros.goc
      Paradoxom je ze na tuto hru herne pc ani nepotrebuješ :-D
  • Jedna ze tří her poue pro PC, na kerou se tento rok těším...snad nezklame společně s Tormentem...
  • dávam to velkou šanci. Divinity mělo stupidní příběh a dialogy navic infatilnost, kde se podívaš, W2 byl prostě sračkaa s velkým S, ale tohle vypadá pěkně. Snad se to povede...
  • maros.goc
    Nie je to zle ale sa ani u mna nedostavil wow pocit, asi kvoli tomu, ze ta hra sa nielen ze necháva inspirovat Baldurs gate, ona tu seriu dokonca az vykrada.. To ma dost zarazilo, graficky to vyzera dost fadne a sucho, velky krok spat oproti prvym obrazkom
    • VaZqeZ_EU
      Zvláštní, mně právě připadá, že (+/-) čím více to bude vykrádat Baldur's Gate, tím lépe ne?
      • maros.goc
        nuz neviem neviem :) hra musi mat hlavne svoju osobitost, nesmie budovat na a bodovat z osobitosti nejakej inej hry ...
        • v tomto pripade absolutne nesuhlasim.

Ak by bol ohlaseny Baldurs gate 3 tak by som suhlasil.

Lenze tvorcovia si velmi dobre uvedomuju co ludia chcu.
          Jednoducho pod kazdym clankom o Pillars ... vidis slovo Baldurs gate. Tuto originalitu nikto nechce :D
        • Hra muze mit svoji vlastni stranku, na druhou stranu veci se maji tvorit tak, aby jsi si bral ty dobre veci i z tech starsich a bezne pouzivanych veci a pridal nejake vlastni dobre veci.

Pokud se budes za kazdou cenu snazit odlisovat, tak zpusobis to, ze budes stavet na spatnych zakladech a vsechno bude o ho*ne.
    • walltar
      Tak co se grafiky týče, tak je potřeba si pamatovat, že to je 720p protáhnuté kdo ví kolika kompresema... To asi nikdy nebude nějak úžasný. Když se dívám na screeny z té bety co je, tak je to pořád nádherně ostrý.
      • maros.goc
        nj asi to bude tym :)
  • mohlo to byt 3d, ale jinak dobrý
    • co si ty na hlavu spadol ?????????

To iste akoby si napisal, DOTA 2 by mohla byt 3d.
      NO NEMOHLA :D
    • VaZqeZ_EU
      Plně ve 3D by to právě nemělo tak hezky malebnou grafiku. *3* Mimochodem jsem velmi mile překvapen, že se tato hra líbí i takovému znalému kritikovi, jako ty Maxi. *1*
  • Proč má pc-hardoce hráč pluska a já napsal to samé a mám 20 mínusek. Neříkejte mi, že když si dá člověk do nicku pc-hráč, tak může kritizovat pc-exluzivitu. Fakt dementní lidi tady.
    • no tak napisal si dobru hovadinu.

hlavne s tymi detailami.
      Vsak z podstaty tej grafiky vyplyva ze detaily nastavovat jaksi zmysel nema.
      Napr stary Baldurs gate 2 vyzeral co sa tyka detailov podstatne lepsie ako 3D neverwinter nights
    • Protože "PC-hardcore hráč" si sám naklikává pluska a ukájí se nad tím ...
    • VaZqeZ_EU
      Tak abys neřekl, že jsem hajzl, tak tady jedno máš ode mě (((( + )))), a všechno dobrý *4*
      • walltar
        A já sem dal oběma mínuska, aby se neřeklo, že diskriminuju. *15*
    • Podle me jsi to dostal za ty vykricniky, ostudu a za vetu, ze je to malo next-gen :D.
    • walltar
      Ty sis nedělal srandu z konzolí, takže žádné pluska pro tebe. *5*
  • Mazec ! Az tak obrovskou podobnost s BG jsem ani necekal. Hratelnost a grafika vypada skvele, ted jeste aby to bylo dobre napsane a ambientne ozvucene.
    • VaZqeZ_EU
      O kvalitě příběhu se teprve přesvědčíme. Ale co se týče hudby, zvuků a dabingu, tak můžeme být klidní a odepsat tuhle položku ze seznamu věcí, co se můžou u téhle hry "ještě" posr--. *3*
      • Tak to je ok :). Jeste bych se malinko bal, aby venkovni svet nepusobil prilis staticky. Nevidel jsem v pohybu, jak to vypada venku - tim myslim napr. vitr u stromu, ptaci, atd.
        • VaZqeZ_EU
          ..ještě bych dodal -
          "Divinity: Original Sin" fajn, "Legend of Grimrock II" fajn, "Dragon Age: Inquisition" fajn, "The Witcher 3: Wild Hunt" paráda, ale tahle hra se musí povést! Prostě MUSÍ ..a basta!! *12*
          • Witcher snad vyšel? bože dementík detected....
            • VaZqeZ_EU
              Tak to nebylo myšleno a ty to víš, a jestli ne tak: Embarrassing Reaction Detected *6*
        • walltar
          Jo to bude celkem důležité. Ale zatím to co ukázali mě hodně překvapilo. Já jen když tohle vidím, tak mě přijde hrozná škoda, že Wasteland 2 taky nebyl udělaný takhle. Takovéhle krásné 2D vypadá 100x líp, než to co bylo tam.
          • Taky me u W2 docela to 3D odradilo - obzvlaste modely postav. Jeste jsem tomu ani nedal sanci, kdyz jsem cetl ohlasy, ale jednou na to snad koule dostanu.
            Co jsem koukal na ten zbytek videa, tak jsem zahledl jen par padajicich listecku ze stromu, ale to bylo ve meste, tak snad tam toho v konecne fazi bude vic.
  • Proč je to tak rozmazané, to tam narvali blur??? Nizké textury to ale nezakryje *1* *1* *1* Jinak to nulové nastavování grafiky je vzor z konzolovek? Konzole zabíjí i pc- exluzivity...
    • VaZqeZ_EU
      Blur? Textury? Tyhle věci jednoduše nemůžeš hodnotit podle videa, které projde minimálně třemi algoritmy, než se vůbec k tobě dostane..
      Podívej se na obrázky ze hry, nastav si zobrazení 1:1 a pak mně řekni, jestli jsou textury špatné, rozmazané, málo detailní, atd..
    • walltar
      Říkali, že to hrají na 720p... Tak bych řekl, že proto. Někdo se tam na to při streamu ptal.

Nízké nastavení může být tím, že je to dev build. A nebo, že hra převážně ve 2D až tak nastavovat nepotřebuje.
  • Blue.Shark
    Jsem okouzlen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit