Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teda ta grafika zklamání, velice nízké rozlišení textur, postavy, modely jsou sotva průměrné, čekal jsem to daleko více next-gen, přece jenom vybrali hodně, tohle je fakt zklámání... Navíc nejde nastavit kromě rozlišení žádné detaily, nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostuda!!!!!!!!!!!!!!!!
    • A jak chceš u předrenderované hry nastavovat detaily? Přemýšlej trochu ...
      • walltar
        Tak šli by nastavovat detaily u postav... Ale otázka kolik lidí bude mít tak low end PC, že by potřebovala stahovat detaily u asi 20 rendrovaných postaviček o pár tisícovkách polygonů.
        • del0
          Taky je otázka, jak moc vyniknou detaily postav ve hře, kde mají na obrazovce pár centimetrů. V určité velikosti už víc polygonů a lepší textury prostě nepoznáš, viz lod.
    • jo grafika je to nejdůležitější, hra musí vypadat coooool i kdyby se nedala hrát, já to musím vědět, už jsem velkej kluk, tohle je sračka, jdu hrát radši Batlfíld, čau blbci SWAG YOLO
    • pan david ocividne nevi o cem mluvi, chudak
    • VaZqeZ_EU
      ..si snad děláš srandu nebo troluješ ne? Krásnější RPG jsem tenhle rok neviděl! *7*
      • maros.goc
        Klames sm seba, to video malo skutočne slabu grafiku, oproti obrazkom riadny krok spat
      • walltar
        Sem kdesi v tom streamu zaslech, že to hrají na 720p, takže je to takové trochu máznuté.

Ale jak sem viděl ty dialogy a všechno... Tohle asi bude záležitost na hodně hodin. Už se nemůžu dočkat, jak si to všechno prolezu.
      • je to nádherná grafika moc se mě libí, řekl bych, že lepší už o moc bejt nemůže a to fakt!!
        • co mě trochu vadí je, že čarování je okamžité a né na několik kol pronášejícím zaklínadlem, ale třeba to bude nevim uvidíme
          • walltar
            Mě se zdálo, že některé kouzla zabrali čas, než je vyvolal.
            • V BG drtiva vetsina kouzel prvni urovne se taky castila skoro instantne, takze bych se toho prilis nebal.
          • VaZqeZ_EU
            Nebojím se, že nakonec dostaneš to, po čem tvá hráčská duše touží. Si ani nedokážu představit to nehorázně monstrózní množství, kolik se urodí na tuhle hru modů! .. *8* !!
        • VaZqeZ_EU
          Přesně tak! *3* Není nad ručně malovanou grafiku! Opravdu co se týče grafiky, tak prostor na zlepšování zde moc není. ...A TO JE DOBŘE! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit