Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

Ne - jaký p*rno? Asi jsem mimo:D

Ne, prostě za měsíc, sázka normální steam verzi Hogwards Legacy. Tak co.. tlachání nebo konečně činy? 😂

• jinak recenze na MT jsou ve stylu:

"Best game of the year, best graphics, played it 10 hours and it's allready my favourite game ever!"

Tohle se tam opakuje do nekonečna. Takže to píšou nějací boti nebo fanatici. Vyber si.

Druhá strana jsou pak fanatici typu té tlusté nány na Wired.com

U této hry se jen tak nedozvíš, jestli je dobrá nebo ne. Sry. Musíš zahrát.

• Carnage666

Optimalizace je rozhodně bída. Hru jsem začál hrát na RTX 2080 Super a Ryzenu 5 3600. CPU už je slabší to jo, ale i tak sem neměl nikdy v ničem novym vážnější problémy když sem se trochu hrabal v nastavení (teda až na Gotham knights který prej právě chce silnější CPU). Hogwarts jelo první půlhodinu parádně protože to byli uzavřený lokace, jak jsem se dostal Bradavic tak to začalo, první cutscéna shodila fpska z 90 na 15 fps. Prasinky stutterfest. Přestal sem to hrát a počkal než mi přijde novej HW který sem měl objednanej delší dobu. 4070ti a Ryzen 7 5800x3d a hle, najednou to jede v 130-150 fps bez trhání a cutscény na pohodu. Takže to fakt mají celkem rozbitý a jen na podobných nebo overkill sestavách to jede dobře. 😬 Steam diskuze jsou toho plný, nejsi sám.

• ALHAZRED

Tohle fakt nechapu, proč máš takový dropy s timhle železem...

Ja mam stařičkou RX590 AMD, sice je to už na hranici jeji možnosti, ale fps sou stabilní hmm...

Dneska sem tahal patch, asi 35Gb...možná pomúže...

• to je alespoň argument králů....

Ale co.  Někomu stačí čisílka  fanboyů na steamu či mt, někomu rencenze profíků, ti nejlepší si udělají názor sami a nemají potřebuji obhajovat se nějakým user score.

• ALHAZRED

Ne, promiň, já to tak nemyslel...v podstate máš pravdu, já si taky radši zahraju dobrej tunel, jako nudnej openworld...

Já chci jenom říct, že hry, který obsahují svět, co dokáže zabavit na 50 na 100 hodin, by se měl jinak hodnotit a to HLAVNĚ cenovo, jako tunel, který dorazíš na 10-12h.

Řeknu příklad: Metro 2033 to byla jízda !! Ja začal v osum večer a skončil v osum ráno, a to byl zážitek, na který nikdy nezapomenu !!

Na druhou stranu STALKER SoC, sem hral přez 30 hodin, loudal sem se, tam sem šel a to sem řešil, proste OpWorld, hustej adrenalín, bavil sem se víc, ptž sem se bavil díl...

Nebo Fallout3...ja tu hru miluju, 4ka je v planu...Hlavni linka se dá projít za nějakych 8 hodin a taky lidi remcali, jenože ja to hrál 120...Nebo Dying Light taky dobrej OpWorld, taky zábava na moc hodin...Prostě udelat DOBREJ otevřenej svět, da více práce a MÁ u mě větši cenu, jako sebelepší tunel...

Problém je spíš v tom, že lidi ty OW hrajou špatně...a neuměj se bavit, protože tam ti NIC NIKTO nelajnuje, nekomanduje, hraješ si to po svím...jakou zabavu si udeláš taková JE...

Je to múj názor, nebudu ti ho vnucovat, hry hraju od ňákýho 97mího a k tomule sem dospěl...kdeže tehdá OpWorldy...TO BYL NÁŠ SEN !!! 😍

• ALHAZRED

To mi povidej. Ja kupuj dceři každej měsic ROBLOXI...ale když to propočitaš na hernej čas, tak to vyjde 10€ na měsíc a to už DE...že do toho lidi rvou víc, nojo je to zalatá baňa...😛

• Jakože ti anti-woke jedinci desítkují hru kde v prvních třech hodinách jsou nacpané trans i gay charaktery, kde se u hlavní postavy gender raději vůbec nezmiňuje (při tvorbě postavy ho nevolíš a npc o tobě ani jednou neřeknou he/she, ale jen they) a kde nemůžeš být gentleman, ale jsi gentleperson? :-) Z té hry je až strašně cítit, jak se snaží být genderově korektní, že jediný kdo může desítkovat jsou ti woke jedinci a pak jít slavit, jak úspěšně ovlivňují herní průmysl.

• Derp_1337

Myslíš fanoušskovskou verzi Hogwarts Lewdgacy ? 😂

A jestli se chceme vsadit o prachy, tak tomu musíme dát více času. Až se objeví první slevové akce a může si to koupit širší hráčská základna. Teď zpočátku si to za plnou cenu koupí převážně jenom "Potteři".

• LessPh

Super! A víš o co vsadíme... o Hogwards Legacy.. kdo prohraje tomu druhýmu platí steam verzi Hogwards Legacy.. píšu si do kalendáře 11.3.2023 -> pak si tě najdu :D

• LessPh

Ty nejsi blábolista, tobě už regulérně přeskočilo 😀

• Derp_1337

Ok, jdeme do toho. Ty říkáš, že se to ustálí nad 90%. Já pod 90%. Dejme tomu tak měsíc a uvidíme. 😎

Je možné, že jsem podcenil sílu fanoušků Harryho Pottera a to hodnocení se ustálí nad 90%. Bude to zajímavé.

• Derp_1337

Tak samozřejmě to není ekvivaletní. Praktičtější by bylo kdyby uživatelé mohli hodnotit na stupnici 1 až 5. Ale i ty palce nahoru/dolů dost řeknou.

• Derp_1337

Jo, samozřejmě stejná logika platí v obrácených případech.

Třeba u Last of Us Part 2 byla tisícovky negativních recenzí u lidí, co to vůbec nedohráli. Negativní hodnocení s odehranýma 30minutama nemá moc velkou váhu. Hateři tomu z principu dali palec dolů, protože tam byla "LGBT propaganda".

• já jsem viděl recenze na MT, takže se nepletu, pokud Steam má jen fanboye HP bez woke složky ok,  budu ti věřit, ale pořád to má masy fanboys hp univers, takže vypovídající hodnota user score je pořád 0. 

Takže pořád platí, udělej si názor sám.

• Opravdu si hráčské recenze na Steamu přečti a uvidíš že se pleteš. Woke x Antiwoke skoro nikdo neřeší. Hráči vědí že hra není bezchybná ale jsou prostě rádi že můžou pobýt ve světě HP.

• nightborne

Díky. Nene, ten sem střelil během bitcoinový horečky za nesmyslnou cenu =). Teď R9 5900X + RTX 3080.

Jako, ta hra samotná mi fakt nepřijde špatná, aspoň v relativním začátku, minimálně na výtvarný stránce museli nechat STRAŠNĚ MOC práce, soundtrack mě velmi baví a atmosféra je fakt jedinečná.

Poté, co jsem se celej den vrtal v nastavení a zkoušel tisíc a jeden externí fix, to běží už snesitelně, jenže...

Každá druhá cutscéna pošle fps tak k 15, kde se pak držej třeba minutu i během hraní, než se to zas vzpamatuje. Když je cutscéna před bojem, je pak ten boj fakt vyložená radost. Opakovaný kouzlení revelio (věc co označí interaktivní objekty v okolí) dělá to samý. A občas se to děje i random, asi při načítání novejch zón... kde bych pochopil nějakej fps drop pár vteřin, jasně, ale ne půl minuty.

No nic, kašlu na to, počkám si na patch, řekl bych =). Proto ta zmínka, že sem rád, že sem to nerecenzoval - kdyby jo a tudíž bych to *musel* hrát dál, i když mi to běží hrozně, akorát by mě to hrozně rozčilovalo =D.

• přidej se, k čemu chceš, absolutně nechápu, jak někdo může obhajovat kvality hry na základě user score. Určitě je lepší použít vlastní argumenty, proč je tehle open-world nadstandardní, jelikož user score má vypovídající hodnotu 0.

• tak to nevím, kde žiješ, ale masa lidí na internetu tohle řeší dennodenně a review bombing nastává dosti často, ať už je pozitivní či negativní. Metacritic a Steam jsou baštou naklikávaní, samozřejmě Metacritic je v tomhle král. Ať už jsou to woke seriály či filmy, hry, děje se to pravidelně. 

Nikdo snad nevěří, že poměrně průměrný open-world Ghost of Tsushima dostal jen tak 21 tisíc hodnocení s průměrem 9,1 a TLOU2 17 tísíc s průměrem 5,8...

Jo, prosím tě a oslovovaní "bláblolista" příště vynech, diskvalifikuje tě to ze seriózní diskuze.

• A aplikujeme stejnou logiku i na negativní recenze nebo jenom pozitivní recenzi můžeš napsat po dohrání?:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit