Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

Tak se pojd vsadit, kdyz jses si tak jistej😅😂 Tim ukazes jestli si za tim doopravdy stojis🤣 Tlachat umim taky, ale to nehraje roli.. ciny jsou rozhodujici😉😅

• já chápu jak fungují procenta. Ale hra která nikoho neurazí může mít klidně těch 90 procent palců nahoru, i když to je reálně 7/10 hra. Myslím tím že není ekvivalentní recenze 9/10 a 90 procent palců nahoru na steamu

• Derp_1337

O koment níže Deathbusnusnu napsal konkrétní statistiky. Podle nich "většina" lidí rozhodně neměla odehraných přes 30hod.

"Když si odmyslis recenze do 5 hodin, tak více než 23 000 pozitivních recenzi je 10 a více hodin. 20 a více hodin je více jak 11 000."

Sotva 11tisíc lidí ze současných 26tisíc recenzí má nahráno 20hodin a víc. (Pozn.: Na dohrání potřebuje 30-40hod).

• Derp_1337

Hele klídek. Já ti jenom napsal, že mě většina nudných a zdlouhavých open worldů nebaví a ty z toho máš nějaký mentální kolaps.

A pokud to s tím časem nechápeš, tak ti to vysvětlím jinak. Čas je pro každého hráče subjektivní a proto to podle něj nelze hodnotit.

Uvedu příklad: Někteří lidé spěchali a dohráli Zaklínače 3 za 33 hodin. Jiní hráči se loudali a tak v Zaklínači 3 strávili 400hodin než to dohráli!!! (statistiky dle HowLongToBeat)

Jak to chceš jako hodnotit? To prostě nejde srovnávat, když každý člověk má úplně jiný herní styl.

• Derp_1337

To, že tam jsou lidí, co do toho nasypali stovky až tisícovky $$$ , neznamená, že to musí dělat každý.

Třeba já hraju Dotu a ještě jsem si tam nikdy nic nekoupil za prachy. Všechny skiny a battlepassy jsou dostal zadarmo za pouhé hraní.

• Derp_1337

"tak více než 23 000 pozitivních recenzi je 10 a více hodin. 20 a více hodin je více jak 11 000"

Pořád to nepopírá to, co jsem napsal. Dohrání v průměru trvá 30-40 hodin. A jak jsi sám napsal, ti lidé, co hodnotili, tolik hodin rozhodně nemají nahráno. Takže to ohodnotili ještě dřív než to dohráli.

• LessPh

Max to pujda na 90% dlouhodobe, uvidis. Tedy pokud se okolo titulu nebo puvodni autorky neobjevi nejaka kontroverze.. a 90% je porad skvely. Kdyz jsem vcera psal komentar bylo to 95% a 6T hodnoceni, dneska 94% a cca 26T hodnoceni.. s timhle trendem bude nejhorsi cislo 90%.

Podle odehranych hodin, co jsem vcera videl.. tak mela valna vetsina pres 30h, pokud se dobre pamatuji.. a to uz si nazor na palec udelas...

• Lidé, co mají v Mobach odehráno stovky hodin to fakt nehrají zadarmo:) 99% z nich do toho narvalo peníze. Za skiny, battlepassy atd. A rozhodne to bude více než 60 €:)

• Jaký den a půl? Uvědomuješ si, ze desítky tisíc lidí to hraje už od 7.2? Když si odmyslis recenze do 5 hodin, tak více než 23 000 pozitivních recenzi je 10 a více hodin. 20 a více hodin je více jak 11 000. Pro srovnání Forspoken, co vyšel 24.1 tak 20 hodin+ recenzi má 450....

• LessPh

No nevim teda, cetl jsem jen ceske recenze na Steamu a tam tohle tema vubec nerezonovalo. A i kdyby to bylo jak tvrdis tak aspon krasne vidis transparentni pomer mezi anti woke a woke na platforme, ktera neni centurovana a ja se sakra mile rad k tem 95% pridam😂😅

• Bože, ty seš blabolista. Většina lidí absolutně neřeší tyhle mentálně narušené jedince. Ale to nejspíš nepochopis a budeš dal blabolit o tom, ze pozitivní recenze, reakce nejsou proto, že by to lidi bavilo...

• LessPh

Jeste mas ten niche Titan? Nebo neco novejsiho? Jako uprimne bych byl rad kdybys to recenzoval ty, tve recenze na hry, ktery me zajimaji, si prectu i ja, ktery psany text preskakuje. Mas zapal, odhodlanost a mas na to pochopit a vyuzivat komplexni herni mechaniky a to se mi libi..navic si stale hrac. A texty od hrace pro hrace jsou ty nejlepsi.. to je i duvod proc verim Steam hodnoceni. Snad ti daji vice prostoru, jinak pokracuj v tom co delas.. delas to dobre!

• ALHAZRED

Jasně, ptž hry ve kterých strávíš nejvíc času sou uplne ty nejhorší

:-DDD nejlepší je tunel na 6hodin...ja ty prachy za to proste nedam, a je mě putna jestli to dostava 9 !!

Koukni moje dcerunka paři ROBLOX a kolik tam ma hodin ... JE TO ŠPATNA HRA ?? a vyhazuju to někomu na oči ??

Ja zas hraju Starcraft 2v2, jenom tento tejden 40hodin a taky to neporovnavam s jinejma hrama tak ness...

Kampaň se má hodnotit jako kampaň, MP jako MP a MMO jako MMO... A myslím si, že čas, který v ty hře strávíš, NE který musíš, by se opravdu měl odrazit v hodnocení hry !!

A jestli ti ňakej open world připada nudnej, tak ho doprd... NEHRAJ...Ja sem byl hodne nadšenej např. s Days Gone, ale to pak už byl OPRAVDU generickej open world, a ani sem to NEDOHRAL !!

• Derp_1337

NOT SURE IF TROLLING OR JUST STUPID MEME

Hele, zkus si zopakovat základní matematiku a jak fungují procenta. 😉

• Derp_1337

Tak to číslo 94% na Steamu bude hodně nadsazené a nepřesné. Hra vyšla včera (10.2.) a dnes (11.2.) je tam už 26tisíc hodnocení. Přitom dle serveru HowLongToBeat dohrání trvá v průměru 30-40 hodin !!! Tak to mě fakt zajímá, jak to těch 26 tisíc hráčů stihlo dohrát a zhodnotit za den a půl.

Pravděpodobně ty první nadšené hodnocení přichází od fanoušků Harryho Pottera, kteří hru ani nedohráli a hned tomu z principu dali palec nahoru.

Předpokládám, že reálné % skóre se objeví až po pár dnech, kdy to dohrajou i normální hráči.

• Derp_1337

Hele, ono nejde hodnotit hry dle poměru cena vs. odehraná doba. Byl by to dost hloupý systém. V takovém případě jsou nejlepší hry různé F2P.

Např. v různých MOBA hrách jako Dota či LoL mají lidé odehrané přes tisícovky hodin (a zadarmo), takže dle tvého metru to očividně musí být nejlepší hry v historii. 😬

Jinak já osobně si radši zahraju kratší hru s "nascriptovaným tunelem", která je nacpaná akcí a zábavou, než nějaký poloprázdný open world, kde většinu času trávím nudným cestováním z jednoho místa do druhého a plněním generických questů, kterými zaplnili tu mapu.

• ALHAZRED

Zdarec. Tak to já mám starší železo a jede to krasne 4K, FSR2 balanced, kolem 40fps, optimalizace dobrá, grafiku AMD  a čekám na novy ovladače, pry Nvidia už ňáky vydala, specialně pro HL...tak skus.

Jinak hra je boží, zatim 35h, nevím jako, s čim to Šárka srovnavala, protože takle krásnej a obrovskej svět, se nedá srovnávat s ňákym nascriptovanym tunelem. Nojó vlastně s hrou, která by jednou mohla vyjít...tak na tu se teším taky...😍

...Vono, je rozdíl dát 60€ za kvalitní open world hru, na 60hodin, nebo za takovej Calisto protocol, který by sem už teď dohrál  3x...ja ho jednóu otočím...ale za 10...😛

• nightborne

A nebo ne, cutscény pořád beznadějně rozbíjej fps. Šmarja eště že já tohle nerecenzoval.

• nightborne

A jak to tak bejvá, člověk něco napíše a za deset minut je to jinak... ačkoliv, teda, mrcasil sem se s tim celej den, zkoušel všechno možný i nemožný... a nakonec vypnul CFG a nvidia reflex a už to SNAD KONEČNĚ běží. Boha jeho.

Nejsem nijak daleko, ale atmosféru to má docela fantastickou. Víc zatim nemůžu posoudit =).

• nightborne

Čemuž se tedy osobně dost divím, hra jako taková se mi zdá fajn a přesně jako něco, co mi sedne do noty, ale... nemůžu ji hrát. Ano, běží to TAK špatně.

Buďto mám nějakou brutální smůlu a všem ostatním to funguje, nebo... netuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit