Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám, že je to tam sázeno automaticky dle data/času vydání článku?

• romankubanektisc

Jen technická poznámka. Nechápu business logiku GAMES.CZ. Proč je proboha na domovské stránce obrovský rámeček s recenzí na bezvýznamnou indie hru a pro Hogwarts recenzi jen malinkatý...

• nightborne

NFSU je čiročirá, přiznaná a zamýšlená arkáda, kritizovat v ní nerealistickou fyziku dává stejnej smysl jako vyčítat fantasy RPGčku, že v něm je magie, protože magie neexistuje.

• Ale není. NFS unbound měla dostat taky 7/10, ale to není co mě na té recenzi vadilo. Obecně známka je jen taková sranda na závěr. Podstatné je, když v recenzi nezazní jasné problémy a chyby. Unbound má naprosto infantilní jízdní model, kde boříš kameny, stromy jak nic a nijak tě to neomezuje. A recenzent má tu drzost to ještě vyzdvihnout jako klad. To je jako kdyby sis v RPG hře pochvaloval že příběh je jednoduchý, předvídatelný a o ničem. Naproti tomu Šárka poctivě vyjmenovala neduhy a slabiny Hogwarts a tedy by mi ani nevadila známka vyšší. Tak se pozná dobrá recenze.

• Tak si zkouším představit negramotného jak ovládá PC a hraje jakoukoliv rpg hru :-D

• Carnage666

Naštěstí se dnešní děti učí angličtinu i ve škole takže to určitě zvládnou na rozdíl od "starých" uplakánků.

• přesně

• Ono jde vše 3:-) ale myslel jsem v psaném textu.

• Takže NFS Unboud tady dostane 9/10 a hra jako Hogwars 7/10 ???? Něco je špatně.

• Vzhledem k tomu, že je to hra spíš pro děti, tak to problém je. 

• Carnage666

No těžko namodujou nadabovaný dialogy. Nebo si to myslel jinak?

• ravux

Kdybys byl negramotny, taky by te to mrzelo!

• A ještě ušetří na dabingu ;-)

• Čichám adepta na první mod :)

• Napsal jsem to do návodů a napíšu i sem. Minimálně první 3 hodiny které jsem odehrál mě bavily. Feel ze světa HP tam je, prostě atmošku zvládli. Jasně už teď jsem tam zaznamenal některé věci jako ze starých mmo ( přines 5 kožek z vlka apod. ), na druhou stranu těch pár soubojů co sem zatím absolvoval... no prostě to se jim asi taky povedlo ( povede )... Určitě to není hra, která by mě zklamala, nudila a já ji nedohrál. Z trenek mě to nevystřelí, ale na to hoďku dvě věčer to bude asi fajn. Ale jak tady někdo správně napsal... recenze je poctivě informativní a spíš je na každém jaké tomu dá číslo. Kdo hledá hloubku asi by musel ubrat i na 6 ten kdo má rád HP a spíš řeší třeba souboje tak to jako 8 bude vidět. Jediné co mě opravdu mrzí je, že moje dialogové rozhodnutí žádný dopad opravdu nemají a stejně tak výběr koleje je jenom kosmetika to je fakt škoda :(

• Carnage666

Každopádně dobrej trolling od tvůrců, když o vás někdo mluví říká "they/them" nikdy "he" nebo "she" 😬

• Carnage666

No to je hrůza teda...😂

• Hogwarts Legacy u nás vyjde bez české lokalizace🤮

• Tohle fakt někdo nějak víc řeší i u nás v čr?

• Derp_1337

Nesmysl. Tak to nefunguje. Buď jsi hetero, nebo ne. Žádné víc, nebo míň a nebo "osekaný strom" není.

Prostě je hetero a do toho ještě sociální aktivista nebo něco podobného. Třeba američané používají označení attention w**** 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší