-
Můj dojem ze hry....průměr. I když intro se mi velice líbilo...a přes skeptický přístup k příběhu ze začátku mne po chvili chytl (oživení oproti USA VS. Čína/Rusko/Sověti/Arabové/Pokémoni)...tak hra samotná je průměrná snad ve všech směrech...u společníka mám "follow" stojím u něj půl minuty, ale on čeká na kamaráda co se někde zasekl (většinou to byl korejec bojující na rebelské straně, takže možná nasazený diverzant :)), stejně tak jako společníci měli asi pocit, že jste zelenáč tak vás v 80% bojích nechali zocelovat samotného a zdálky ostřelovali přichazející soudruhy u kterých jsem měl pocit (rozpor s recenzí)že prostě při některých situacích (konkrétně třech) někde vyskakují z děr v opravdu ohromném počtu, a musel jsem překročit script aby jsem ten příval korejských imigrantů zastavil, stejně tak zamrzí, že když už se základní trojice kamarádů (značně nesympatická trojice kamarádů, osobně bych Connora zastřelil po druhé misi sám)vydá do boje, je si plně vědoma svojí nesmrtelnosti a kolikrát nastávají komické situace kdy hrdina jde středem bojiště, pálí před sebe ignorujíc, že to co ho štípe na levem boku opravdu není komár ale, že to po něm pálí korejec z kulometu a bohužel pro vás vám ho tam nechá zřejmě si nevědom vaší smrtelnosti...o nepřátelské inteligenci je zbytečné se nějak rozepisovat, jsou to hrdiní soudruzi kterým když pod nohy padne granát tak oddaně plní heslo "zpět ani krok soudruzi" a radši si udělají letecký den...i když byly mise které mne fakt bavily (základna rednecků)tak jsem spíše stále jen čekal na nějaký "výraznější level" který bych si zapamatoval...a který přišel trochu (nečekaně)s poslední misí, kde jste měli i po vzoru CoD pár anonymních kamarádů kteří právě dokončili rychlokurz ve West Pointu a naběhli od hlavní brány přímo do boje aniž by se naučili co je to alespoň základní krytí..Grafika bych řekl, že nenadchne ani neurazí, i když zamrzí excesy jako, "penák se kryje za betonovou protitankovou zábranou, dostane headku a posmrtně ignorujíc zákony fyziky propadne danou zídkou...zbraní je relativně dost, což by se nedalo říci o munici ale to se dá tolerovat, jsme přeci členy odboje který je jen stínem toho, co USA army představovala...ovšem, měl jsem pocit, že hra sleduje co používáte za zbraň a tak na vás posílala protivníky se zbraní jinou aby jste nemohl sebrat munici a musel jste vodní pistolku prohodit...jednoduše seberete od korejského trhovce m16 a všichni nepřátele zrovna přichází s Akáčkem, okej...seberu od odpočívajícího korejce Akáčko ale co se nestane, velení KLA si zrovna usmyslilo, že když vás nezastavilo s Akáčkama tak vybaví svoje hordy Scarem...také jsem měl podle zvuku zbraní pocit, že střílím težkým kulometem, zvuky zbraní jsou vůbec tak neutrálně "uniformě" stejné a na zvukovou rozmanitost alá Battlefield BC2 radši zapomenout...co je ovšem děsivé je krátkost hry, jestli byl CoD:Mw2 krátký tak todle je jen demo...pro hráče který už nějaký ten intimní zážitek s FPS má...todle bude singleplayerový poměr na 4 maximálně 5hodin nečekaně končící při pocitu, že teprve "teď" nastává to pravé vzepření se utlaku kdy těm šmejdům z koreje ukážete, co je to pravý boj za "právo výběru" jíst zeleninu nebo se huntovat ve fastfoodu (střední obtížnost) + multiplayer který ač má své kvality v konkurenci BC2 a nadcházejícím BF3 nemá šanci...u mne nepomohlo ani zvýšení obtížnosti, protože se akorát dostavuje pocit frustrace kdy na vás někdo pálí a vy nevíte odkaď že, tento nešvar bych přičetl celkově podané "barevné hloubce" kdy je všechno tak nějak v "západu slunce" a objekty vrhají nezdravě syté stíny a takový korejec v tmavožlutě-černé uniformě se v něm ztratí...ač nejsem žádný zastánce CoD tak Homefront je ukázka toho, že i bezhlavá řezničina identické armády klonů se musí správně podat a hlavně řemeslně udělat...Homefront jsem dohrál a zapamatoval pěkné intro a pár sympatických nebo přímo šokujících momentů které jen tak v FPS nezažijete (schovávaná na stadionu před příletem plukovníka KLA která u pár citlivých duší z Polska nebo Izraele bude mít za následek nejeden zvednutý žaludek) ovšem, že bych se k němu někdy vrátil jako třeba v případě Modern Warfare 1 nebo starých druhoválečných CoD dost pochybuji.
-
-
Ha, na stredni obtiznost podle steamu mi to trvalo 3,8 hodiny k dohrani hry, takze to netrva ani ty blbe 4 hodiny. Coz si myslim, ze je docela vysmech, i kdyz v dnesni dobe se neni cemu divit.
-
-
No já to hrál dva dny...první cca 2hodiny...a druhý (včera)asi také tak nějak...nejsem si přesně jistý, tak jsem tam dal toleranci půl hodiny + .))
-
-
-
Scénář k filmu Clear and Present Danger si psal sám Clancy.
-
-
Scénář k CPD Clancy rozhodně nenapsal a dalo by se dost významně pochybovat i o tom, že napsal tu knihu :) I když tenkrát možná ještě něco i psal sám a jenom se nepodepisoval pod díla svých zaměstnanců. http://www.imdb.com/title/tt0109444/fullcredits#writers
-
-
Máte pravdu, ale "Ryanverse" psal sám Clancy (jakožto jedinou sérii), ačkoli to už také neplatí díky minulý rok vydané knize Dead or Alive.
-
-
-
Supr recenze na tenhle kvalitní ,,matroš'' :D. Doporučuju *5*
-
za plnou cenu to nekupuju, však oni to na steamu hodí do nějaký slevy. Ať si místní distributor brečí jak chce.
-
všem těm co tu na tu hru nadávají a i na jiné.Nemusíte to hrát??A nemustíte to kupovat??Dyť vás nikdo přece nenutí.... *3*
-
-
hram to? kupujem to? stahujem to? tato sracka mi nestala ani za stiahnutie. stacilo mi videt par gameplay videi a recenziu na GT. je to presne to co som od toho ocakaval a presne to co sa pise v tejto recenzii.
-
No ja by som strašne rád kupoval a hral aj naďalej, ale keď hordy COD fanov budu
strašne rady utrácať v miliónoch svoje peniaze za podobné sračky, ako je táto, tak už
onedlho ja a mne podobní nebudeme mať čo hrať. Podobne ako v televízii nemám čo
pozerať lebo tam dávaju buď superstar alebo štyrikrát týždenne Tisíc a jedna noc.
(Program kvalitatívne porovnatelný s touto hrou.)A tiež to tam skurvili tí, plnili čísla
na píplmetroch tým , že akceptovali akúkoľvek hovadinu. Uvedomuješ si, že ktorekoľvek
z DLC pre Fallout 3 bolo dlhšie a zábavnejšie, ako táto údajne plná hra? Ale to ty a tebe
podobní asi nikdy nepochopíte. -
Myslim,ze trocha slusne kritiky vubec neuskodi, navic kazdy mame svuj nazor tak proc ho nevyjadrit? :).
A taky se nemuzu zbavit dojmu,ze tahle hra za koupi proste nestoji, leda ze by multak byl fakt dobry (na coz jsem se tady dodatecne ptal a dostal minus bod heh). -
Z cisto kauzalneho hladiska ale musim tu hru najprv hrat, aby som na nu mohol nadavat. A jediny legalny sposob, ako ju hrat, je kupit si ju. Takze neviem, ci mas tak uplne pravdu.
-
vsak taky tuhle hru by si mohl koupit jen uplny idiot ;)
-
-
50 euro za 3 a pul hodiny zabavy s hodnocenim 7? Ale prosim vas, to nemuzete myslet vazne. I kdyby hra vypadala sebelip, jeji kratka hraci doba hodnoceni musi "zakonite" srazit do kolen. Nebo je tohle snad jeden z dalsich trendu dnesni doby - prakticky casual FPS, cim kratsi, tim lepsi?
-
-
všechny bych vás nejradši vyfackoval za to jak berete hrací dobu a cenu v potaz hodnocení kdyby to něco pomohlo.
-
tohle je predevsim multiplayerovka ty pako, singl je jen pro ty, kteri jsou na Aljasce a nemaji net...
-
-
Představ si to: žiju v Praze a MP nehraju. Je nás sice menšina, ale existujeme.
-
-
Pro tebe je to 3,5h a pro ostatni to muzou byt desitky hodin zabavy :P
-
-
Tuto hru nikdy nepředstavovali jako MP hru takže má nabízet dostatek zábavy jak pro singl tak i pro multi hráče pokud tomu tak neni je to špatná hra a 7 bodů v hodnocení je jen špatný vtip. Dát 900 nebo v případě konzolí 1400 za max. 5 hodin trvající hru je pro singl hráče blbost. Co se týká recenzí čim dál víc to vypadá že zapomínají že existují i čísla 1 až 5.
-
-
50 euro? ale no tak. to je 1250,- ... hra i na JRC stojí 900,-, v Anglii 750,-. nebo se řídíš pouze podle ceny na steamu? proč záměrně zvedáš cenu hry o 40% (66% Anglie)? Mimochodem cena je jen cena, nevypovídá o kvalitě hry. Hrací doba může být taky mínus, ale to rovněž nemůže snížit hodnocení hry na nulu. a další věc je, co jsi prosím čekal od hry založené na multiplayeru?
-
-
A už vidím že to je na torrentech, tak začínám sosat! Ten svět je tak krásně spravedlivej!! *1* *1* Si jako někdo myslí, že někdo normální dá litra za hru která se dá dohrát za 4 hodiny? To si radši za ty prachy 2x zajdu do kina a ještě mi zbyde 8 stovek!!
-
-
Přesně ta, moje řeč *1*
-
-
ja nasel verzi ktera ma 2.5 giga a funguje bez problemu ale ten den jsem mel zpomalenej internet takze jsem hral hru stejne dlouho jako jsem ji stahoval 4 hodiny
-
-
wtf, sežeň si nediskriminantního providera, nechápu ty lamy co se nechaj omezovat.
-
-
-
mysleni parazita, takovy by bylo potreba serezat a poslat makat na verejne prospesne prace
-
-
a dementům jako ty vděčíme za to že nekvalitní hry vydělávaj jenom proto že zaběhnutý model je buy then play.
-
No hlavně že ty si všechno poctivě kupuješ a v PC nemáš ani jednu staženou věc ani třeba jednu MP3 písničku.
-
-
Je veřejným tajemstvím, že podle našeho kocourkovského práva je stahování hudby a filmů ( údajně) legální, tudiž je tvoje argumentace poněkud mimo. A možná by ses divil, ale spousta lidí nemá myšlení: á 4 hodiny za tisícovku, stáhnu to, ale spíš : hmm, tohle fakt ne a už se o tuhle hru nebude zajímat.
PS: Abych odpověděl na tvoji otázku, tak já v počítači nemám jedinou nelegální věc. Ne nejsem divný, spíš paranoidní *4* -
-
4 hodiny jsou na hru opravdu hodně málo a chtít za to tolik peněz je celkem hnus takže klidně ať to lidi stahují. Kdyby si to všichni koupili jen by tím podpořili špatně odvedenou práci.
-
-
Nechci dát litr,fajn, ale když mi za to ta hra nestojí, tak ani nestahuju nelegálně. Vždyť bych si sám odporoval
-
-
-
jsem nevěděl, že formát mp3 je ilegální, co všechno se tady člověk nedozví...
-
-
iso format je taky nelegalni? wake up...
-
Jak by jsi mi taky mohl něco vysvětlit když sám v tom máš guláš. Je hezké jakýho tu ze sebe děláš bojovníka za morální hodnoty ta anonymita internetu dělá divy co?
-
-
kronoss: ne, určitě nemám vždy a ve všem pravdu, chybovat je lidské a nikdo nemůže vědět všechno. v té naší dnešní krátké diskuzi se řešilo jen pár věcí a... a je to jedno, kdo měl pravdu a kdo ne. opravdu je zbytečné tě o tom přesvědčovat, to by měl vidět každý inteligentní člověk, víc nemám potřebu dodávat :)
-
Ano Ouško máš naprostou pravdu jako vždy a všude.
-
kronoss: ne, žádné své názory, které jsem zde kdy prezentoval, jsem nikdy neměnil a nikdy jsem si neodporoval. jestli z toho máš takový pocit, tak nerozumíš tomu, co píšu a pravděpodobně se to snažíš vytrhávat z kontextu. to je ale tvůj problém, ne můj. ale klidně přiznám, že jsem ochotný nějaké názory přehodnotit, pokud druhý diskutující přednese rozumné protiargumenty. to tak běžně lidé dělají, pokud je řeč o něčem, na co se dá pohlížet různě. promiň, ty ale žádné argumenty nepředkládáš, protože píšeš samé hlouposti. nejdřív to s mp3 v počítače (fail), potom s tou legálností stahování (fail), teď to zkoušíš na anonymitu internetu, tam jsi to podle mě taky moc nevychytal :) ve finále se tady ztrapňuješ pouze ty. no a já tady jako vždy zabíjím čas s někým, kdo mi za to nestojí :)
-
A hele Ouško má adresu no to je něco a já myslel že bydlíš někde v lesích v jeskyni. Na tebe argumenty nejsou potřeba názory měníš v jednom kuse a i sám si často odporuješ.
-
asi tě zklamu, ale nejsem to já, kdo je tady anonymně. a co víc, nejsem tady anonymně ani tímto účtem. kdybys uměl poškádlit trochu google, zjistiš i moji adresu bydliště. jaký argument vytáhneš teď, pane kronossi? :D
-
-
Formát ne ale ta písnička v něm může být.
-
-
kronoss: nechápeš rozdíl mezi hrou a hudou (mimochodem i proto se k tomu přistupuje jinak všeobecně). (mimochodem já jsem někde psal, že je hudba zadarmo? :) ). nemám ale už potřebu tady cokoli někomu vysvětlovat. bezpáteřní jedinci to stejně nepochopí, takže tak (boj s blbostí se nedá vyhrát).
-
Na to jak jsi tu vždy bojoval proti všemu co nějak ochuzovalo vydavatele je div že toto podporuješ. Stažení hudby sice neni nelegální ale ochuzuje to autora. Ale aspoň je vidět že bojuješ jen tam kde se ti to hodí.
-
já doufám, že ty se zde budeš projevovat co nejvíc, tvé komentáře jsou k popukání, protože jen poukazuješ na to, že nemáš sebemenší potuchy, o čem mluvíš. o zábavu postaráno :)
-
Ucho klid už tak se tu projevuješ víc než je zdrávo.
-
takže další novinka. od jaké doby je vlastnictví jakékoli mp3 nelegální, když ani stahování mp3 není protizákonné a pro vlastní potřebu si mp3 můžeš stáhnout bez sebemenších problémů?
-
-
-
-
-
Asi tak no ještě že tu ty torrenty máme.
-
-
singla som nehral .. zaujima ma MP a ten mna osobne velmi sklamal.
na prvy pohlad vyzera uchvatne - velke mapi, clenite prostredie , odomikanie zariadeni , proste vsetko co by ste si priali tam napchali - bohuzial az na tu atmosferu ta tam chyba... vsetky mapi su svietene rovnako... v PC verzii je nestabilny framerate... je to proste nedoladeny PORT. Grafika sa nechyta ani na battlefield ani COD. ktore mi idu na FULL uplne plynulo kdesto homefront mozem normalne hrat iba na low comu moc nerozumiem.. total dalsie co zabija atmosku su mega menovky nad hracmi ktore sa nedaju zmansit iba uplne vypnut... co vam v orientaci moc nepomoze... a ked su zapnute obcas skryju aj nepriatela ktory si vas potom hravo podaaaa. pri nacitavani servrov trva 2min kym mi prestane sekat mys aj muzika a mozem si vybrat nejaky server s ty ze sa modlim aby som to pri refresi nemusel podstupovat znova... a takychto detailov co vam zoberu chut hrat je vela , ale dufam ze to daju nejakym Patchom doporatku. -
To slovíčko na konci - děvka - není pro každého, určitě ne pro mladší čtenáře, autore. Jinak prima napsáno.
-
-
Nevidím v tom problém. Degenerace na úroveň nějakýho gadži začíná u dětí už v raném dětství :).
-
kristova noho *1*
-
*facepalm*
-
-
pegi 18
-
-
Jde o hru pro dospělé, takže by to teoreticky problém být neměl, praxe je ale samozřejmě jiná. I když podobná slova jsou v takové televizi docela běžná i před 22. hodinou.
-
-
Pán recenzent asi fakt nemá rád Black Ops :D
-
-
Aha... Zase se games.cz ukázalo... Někdo konstatuje fakt, a hned má mínus...
Kdo říkal, že BO mám rád ? Je to blbost, ale jen kostatuju fakt !!! -
kazdy trochu inteligentni clovek nema rad black ops *3*
-
-
A proto je to nejúspěšnější díl :-D
-
-
To je dosť smutné...
-
-
-