Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 😃😃😃

• Jevo83

problem jednicky bol, ze 90% pribehu sa odohralo v prvych 5 a poslednych 10 hodinach

a zvysnych 50 hodin hry bol open world, ktory bol chvilami zabavny, chvilami opruz.... 

• zanek.s

Aha. Tak sice nevím proč to mám jako mít, ale děkuji za vysvětlení. Asi budu muset ve svých 46 letech už konečně zajít k psychiatrovi  😂

Jo, tak už vím. Vyzobávání otazníčků a žádný nesmí na mapě zůstat. Tak to jóóó 😂😂

• Derp_1337

(OCD) Obsessive-compulsive disorder

Je to neurotická duševní porucha, kdy člověka trápí různé nutkavé obsese.

Např. vadí vám různé nedokonalosti v okolí a máte je potřebu napravovat, máte potřebu si neustále mít ruce, atd. atd.

• Dneska mi přišel meil od DPD, že balík je na cestě a zítra budou doručovat, tak super :)

• Derp_1337

Pokud jsem to pochopil dobře, tak on chce hrát nějakým konkrétním bojovým stylem (na který si nejspíš zvyknul v jiné hře)... jenže ten jeho bojový styl nefunguje moc dobře v Horizon.

• zanek.s

Já vím a ani se za to moc nestydím. Těch her odehraji za rok fakt celkem dost a to zejména otevřené světy (ideálně RPG, nebo akční adventury). BTW co je OCD? 

• unicz

Tak jasně, ale RDR2 a The Witcher 3 jsou hry, která vzniká jedna za dekádu. Za tím je prostě to ostatní. A z toho ostatního je Horizon ten lepší (asi lepší než cokoli od Ubi např.).

• unicz

Konzument a OCD, ideální zákazník vydavatele😆 Ale rozumím.

• unicz

No počkej počkej😀

AMD RX5700XT (tzn GPU před dvěma roky a ceny PS5) s FSR dává 50+fps v poměrně vysokém nastavení. I u mě s lehkým CPU bottleneckem (1. ZEN).

Jak nedává? 🙂

• unicz

No třeba i po update ovladačů GPU. "Nový" HW.

• Já ti asi pořád nerozumím.

• Sniper- co největší účinnost na co nejvetší vzdálenost na jednotlivý cíl za cenu pomalého nabíjení. Kruhová aréna o průměru 20m, kde se není za čím krýt, a když, tak to brání ve střelbě, není dálka a hrát za blba, který 20x za hru jako šašek vleze do pasti s bossem a nepoučí se z toho, mě nebaví. A ano, boss se dá rozstřílet i na krátkou vzdálenost, pokud hrdina dokáže couvat a netočí se dokola, ovšem takové hry se kvůli konzolím téměř nedělají.

• Nebo tím, že podle streamů, které jsem viděl potřebuje konzolista od  bosse 5 ran, zatímco já lehnu na PC po dvou při stejné obtížnosti.

• Tak prej že objednávka už je na cestě. Masakr. Moc díky za tip. Člověk čeká, že ps5 není a ona je normálně skladem za normální cenu (ano v bundle, ale cena bundle odpovídá normálním cenam).

Díky!

• x_ander

Jestli to nebude spíš rukama...

• Nedá se to pořád koupit z Polska? Cca před rokem jsem to tam kupoval a dodání bylo do tří pracovních dnů od objednání. Nějak nevěřím tomu, že to teď bude horší. Ceny měli lepší. A reklamace se řeší přímo přes Sony, takže je nákup ze zahraničí fuk.

• Asi vůbec nechápu co je to v Horizonu "figura snipera". Vždyť tam máš k dispozici snad všechny zbraně a bez buildu na blízko (jestli se něčemu takovému dá vůbec v rámci skillů říkat) jsi tam úplně v pohodě, protože ta hra je stejně o kombinaci Stealthu a u bossů o boji na dálku.

• michaelfoucault

Tato hra není RPG. Jde o akční adventuru v otevřeném světě. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit