-
Tak jsem objednal ps5 + cerny ovladac + Miles morales na Mamutu. Jsem zvědav:-).
-
Planeo, jeden týden od objednání.
-
Taky jsem si jel svojí obíbenou figuru snipera, hrál jsem na nejtěžší obtížnost a neměl jsem s nikým problém, zapotil jsem se v pozdější fázi asi jenom u Stormbirda.
Možná by stačilo git gud? 😉
-
Pokud je to mamut, tak ano, co se dá objednat, to mají skladem. Doručení 2-3 dny.
-
Přesně :). Recenze fajn, hra vypadá hezky. Docela se těším až si to za pár let koupím v kompletní edici na PC :D.
-
60 USD zaplaceno a 60 GB (zatim) stazeno ;) Uz aby byl patek ;)
-
Ja nejsem nadsenec, spis se cejtim jako pacient :D
Kazdej to mame jinak, a jak se rika, proti gustu... :D
Hlavni je, ze nas porad bavi hrat;-) I kdyz ja uz se k tomu hodne premlouvam, spis me o tom hrani bavi premyslet nez hrat :D
-
Nechci dělat reklamu, ale u zelenýho skřeta jsem měl PS5 za 2,5 měsíce (říjen-prosinec). Takže tentokrát pochvala.
-
Tak ty jsi tedy dobrý nadšenec. Já mám ještě předkovidovou RTX 2080 a jdu spíš po rozlišení než fps. Ale pod 40 se mi fakt nic hrát nechce a vždy vše naladím tak aby to vycházelo. Ale prostě 4k musím už mít. Je to o zvyku a všechno ostatní je už pro mně rozmazaný. Když už jsem pořídil 4K monitor... Jinak já tak náročný nejsem (lupa mně fakt pobavila). Mně stačí že je hra ostrá a barevná (HDR) 😂 a skybox ani nevím co je 😉 Prostě typický konzument 😇
A Ubi hry hraju moc rád, tedy než zařízli češtinu 😠 Vím že je to repetetivní, ale zkrátka mně vyzobávání otazníčků baví.
-
Jo a ještě, čím větší FPS, tím je to lepší na oči.. ne naopak ;-)
-
20T za kartu je pořád ještě dobrý, já přesně před rokem kupoval 6900XT za dvojnásobek a hádej co... 4K prostě ta karta s Ryzenem 5800X a 32GB-RAM pohodlně nedává, musíš dělat kompromisy. Tak si vesele hraju ve 1440p s frame capem na 80 FPS a jsem naprosto spokojenej. Za mě 60 FPS je naprostý minimum, ale upřímně už si nedokážu představit hrát pod 75 FPS na 165Hz monitoru, prostě plynulost je u mě daleko před nějakou grafikou.
A co si budeme povídat, aktuálně není na trhu titul, který by mě graficky uspokojil. Nevím jak Horizon 2, ale jednička měla statickej hnusnej 2D skybox. Nechápu jak někdo o tý hře mohl říct, že je hezká... tohle je základ a skybox tvoří cca 1/3 rendrovaný obrazovky. Já jsem na grafiku pes a koukám na to zblízka, tak ze 2 centimetrů a jdu po pixelech, někde dám i lupu na 16x abych dobře viděl, když si nejsem jistej... a můžu říct, že řemeslně po stránce grafiky dnes nevychází moc dobré hry, je to odfláknuté / šetří kde se dá... dřív se hry graficky dělali mnohem řemeslně kvalitněji (samozřejmě s ohledem na tehdejší HW a technologie), každý druhá měla dynamický nebe a dýchala životem, dneska to má tak 1 z deseti.
Vyjímka je MAFIA remake, tady opravdu můžu zaškrtnout všechny checkboxy, naprosto kvalitní provedení.
A taky hry od Ubi jsou graficky naprosto zmáknuté a světy perfektní, bohužel se to nedá absolutně hrát :D
-
RPG. Jel jsem svoji oblíbenou figuru snipera. Dojel jsem na prvního bosse, bez buildu bojovníka na blízko se to nedá. Prostě ti dovolíme udělat postavu podle tvých představ, ale pokud si ji neuděláš podle našich představ, nevyhraješ. Tento dnes oblíbený model "zabij bosse v doupěti" mě jeduje a děkuji, první díl jsem vráti a dalšího se nedotknu ani vidlemi.
-
Píšou že je skladem a posílají do pár dnů. Mají napsáno, že když se dají objednat, tak jsou skladem a je možné hned odesílat. Pár lití mi to taky říkalo, tak se uvidí.
-
Ona se nenačítá 20 minut, tohle optimizing shaders dělá na pc po každém spuštění hry i po patchích, ignoruj to a spusť hru.
-
njn klasika...mezi slepymi, jednooky kralem...
-
nejspis ne, to by melo udelat jen poprvy
-
Njn já vím, když jenom karta mě stála 20k a PS stojí 13. Asi jsem myslel že to mají pořádně optimalizovaný. Zvlášť exkluzivity. No naivita. Jasný. Možná z těch 30 fps tady nebudou tak oči bolet. Uncharted se ale nedalo. Pak by ale celé 4k/30 fps ztratilo úplně smysl když to nejde hrát.
-
I tak nejspis chvilku pockas. Svagr si ted konecne minuly tyden predobjednal PS5 u CZC, tak jsem zvedav, jak dlouho mu to bude trvat
-
Čekat na PC verzi několik let se mi asi ani nechce, tak jsem dneska objednal PS5 :D
-
By me celkem zajimalo, zda by me mohla dvojka bavit vic nez jednicka.
Strasne me stvalo, ze skoro vsichni roboti na me utocily, byly skoro na kazdem kroku, genericke ukoly i v hlavni linii byly dost opruz, tech problemu mela jednicka plne hrsti.