Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • By mě teda jako zajímalo, jestli dostal někdo z redakce banána za Darkest Dungeon ve strategiích.
  • To je naprosto v pořádku je to totiž hra a ne simulator života.
  • Mylis... klasicky sip rozhodne nema vetsi penetraci nez kulka.
  • Fascinuje mě, že tvojue výplody tu redakce ještě vůbec toleruje. Já jednou napsal, že nejlepší rpg roku pro mě byla Forza Horizon 3 (i se zdůvodněním s ohledem na obecnou specifikaci rpg žánru) a dostal jsem ban. Kolik si tu platíš?
  • Měl bys méně hrát a více se věnovat češtině, třeba o tom vÍkendu...
  • Bojujes tu s vetrnymi mlyny, jak by rekl adam hezky cesky "Haters gonna hate".

Temhle tvorum nejde o vytvoreni zajimaveho ci snad objektivniho komentare. Ale tak pokud se ti aspon na chvili ulevilo tak dobry...
  • Tak pokud vím, ty na něj neútočíš ustřílením, ale musíš právě mířit na citlivé části (oči, nádrže apod) to mi naopak přijde jako vcelku v pohodě
  • Tak pokud se nemýlím tak šíp má větší penetraci než klasická kulka. A pokud jsou ty šípy vytvořený ze stejnýho materiálu jako ty dinosauři tak proč ne.
    Navíc takhle velký potvory sundaváš úplně jinak :)
  • Hnisavec
    Keď vám mamka v JRC kúpi placku s hrou a blurayko sa vám v DVD mechanike na vašom drahom PC nerozbehne pls nechoďte sem plakať do fóra aká to je zlá hra a ako vás Adam oklamal.
  • No, horsi vytku uz asi neslo vymyslet.. *1*
  • Divím se, že ne. *1* Kadá taková hra je zplácanina.
  • Co? On někdo zavřel někoho do blázince na Civilizaci kde s oštěpama můžeš jít proti tankům?
  • přesně tak.. čechystán se tady nezapře, úroveň diskuzí je jak na novinkách, hlavně mi nezapomeňte naklikat mínusy :)
  • Na ja, vydat někdo hru, kde je námětem dřevěným lukem a oštěpem bojovat proti 16t náklaďáku nebo pancéřovému autu, zavřou ho do blázince. Ovšem když z té samé tuny oceli vyrobíte dinosaura a navěsíte mu na hrb kulomet pak to dává smysl? *1*
  • KrejciPetr
    Watch Dogs 2 a GTA je dost rozdílná hra. Já osobně WD 2 bral spíš jako stealth hru a vůbec jsem nevraždil a dává to story pak mnohem víc smysl :)
  • Já sem naopak rád, že si konečně někdo lajznul z hlavní postavy neudělat sexbombu a vůbec nějak extra sympatickou babu - už mě z té všeobecné dokonalosti trochu jebe. Navíc tohle je jenom zevnějšek, vůbec nemám tucha jak dobře je ta postava napsaná...

Až budu mít konečně PS4 (o výkendu), tak se do toho pustím.
  • Jste tady parta nesvéprávnejch hejtrů. Nadávat někomu, že jste si koupily, hru kterou pochválil a vám se nelíbila je vážně směšné. Na netu běhájí hodiny gameplay záběrů, recenzí a názorů. Takže materiálu podle kterého se můžete rozhodnout je opravdu hodně. Větší než u knih nebo filmů. Ale místo toho je tu samé bůůůů, ta hra je od Ubisoftu, bůůůů to hodnocení je moc velké, nebo moc vysoké, bůůůůů ta hra mě nebavila, jak psal recenzent bůůůů. Jednu věc si neuvědomujete, jste jenom malá smečka skučících křiklounků. Kterým nikdy nebude nic dobré. Ale vy nerozhodujete o tom, jak budou hry vypadat a jaké se budou dělat. O tom rozhoduje masa. Zatímco vy budete fňukat nad tou, či onou špatnou hrou. Zbylá masa lidí si ji spokojeně koupí a spokojeně zahraje a zajistí tak pokračování.
  • chtelo by to zminit v recenzi, jestli to bezi v stabilnich 60 fps na ps4 pro. to ze to jede plynule nestaci.
  • TheGGG
    ne neboj a jsem rád, že máš obavy o naše hry, každopádně je to ok díky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit