-
No musim říct, že na celý recenzi je nejlepší číst ty výtky, který tady někteří plodí :D
-
Já už hraju... mám za sebou tak 2 hoďky. Kvůli téhle hře sem se dokopal pořídit PSko ( pro jistotu PRO ) nelituju :-) někdo chlastá, někdo mastí bedny... Já si radši po tom co přijdu z práce a odjedu tréning sedu na křesílko a dáchnu si. Btw. těm kdo se Aloy nelíbí... kucííí vždyť je to jenom postavička ze hry. Možná kdyby jste měly real ženy a vztahy nebudete potřebovat číču v telce :-) PS: Spoustě zarytých pcčkářů se ta hra určitě líbí, ale zavídí tak radši hate hate hate...
-
Ta tvoje "kulka" o ktere mluvis je docela sirokej vyraz.... Jedna kulka se muze zdeformovat, pretocit a roztrhnout uvnitr mekke tkane a jina muze projet skrz jak prd. Porad to ale neznamena ze sip ma vetsi "penetraci".
-
Ve videu jsem se schválně vyhýbali questům a příběhu obecně, takže "běžné hraní" může vypadat i dost jinak. Klidně můžeš plnit jeden příběhový úkol za druhým a po mapě běhat díky fast travelu minimálně. Ale máš pravdu, je to hra typu Far Cry/AC. Jen je, podle mě, udělaná fakt dobře.
-
Rikas tedy, ze kritika, ktera kritikou je, by nemela vubec existovat?
Jdi se zabit, nelido. -
Jo, to je pravda, takový potvory totiž sundaváš panzerfaustem. Nesnaž se lovení robotů lukem obhájit logickejma argumentama - to se nedá. Jediný, co se dá říct, že v reálu by ti byly luky i běžný střelný zbraně asi stejně užitečný. Párkrát by to cinklo o pancíř, a pak by tě robosaurus zašláp. Jenže je to hra, at tak se takovejma věcma nemusíme zabejvat.
-
Taky jsem myslel, že šíp má větší sílu, ale zagooglil jsem. Projektil z kladkové kuše má cca 200 j, z luku jen asi 140 j, z reflexního dokonce asi 90. Kulka z 9 mm pistole má naproti tomu sílu 500 j, útočné pušky pak kolem 2000. Takže ti musím dát za pravdu.
-
Vzhledem k tomu, jak strasne nesmyslna ta hra je, bys mel byt rad, ze neni obezni.
-
Po přečtení recenze by na hru člověk dostal chuť. Ale po skouknutí cca 45 minut včerejšího hraní tady na Games mi to přišlo hrozně nudný. Nemůžu si pomoct, ale neustálí běhání po mapě a kosení robotů mi nepřišlo moc zábavný. Nemůžu hru soudit, protože jsem z ní neviděl dost, ale nemůžu si pomoct. Působí to na mě jako hra typu Far Cry a Assassin's Creed, kde se po pár hodinách dostaví stereotyp.
-
Hru urcite v budoucnu vyzkousim, ale od zacatku mam problem s hlavni hrdinkou. Proc je tak strasne oskliva? Je odula, dredata, zcela neatraktivni a ma tupy vyraz v obliceji. Jako by si vyvojari modelem vzali nejakou levicovou obyvatelku amsterodamskeho squatu proti par jointum. Je pak hodne narocne za tak nesympatickou a nehezkou postavu hrat. Na rozdil treba od Tomb Raidera nebo Assassin's Creed, kde jsou hlavni hrdinove vzdy atraktivni a clovek jim vice fandi a rad se s nimi ztotozni.. V Horizon to moc nejde.
-
Kulka a šíp fungují jinak. Největší rozdíl je v tom že kulka je postavená tak aby veškerou kinetickou energii vydala na poškození uvnitř objektu, zatímco šíp prostě tohle omezení nemá, tudíž je schopnej tím objektem "projet".
Samozřejmě jak to funguje na objekty se stejným složením(tzn nějakej druh kovu) nemám ponětí. Na organickou hmotu šípy fungujou super ale na kov bych si bral jenom přece něco jinýho. -
Choť topiče *6*
-
Já jsem jim ho dal a 24 hodin jsem games nečetl.
-
V jednom mas pravdu. Opravdu ses dinosaurus, pak uz je na tobe jestli na to muzes byt hrdej
-
Mam strach se vubec zeptat co bavi takoveho myslitele jako ty. Je smutne ze nekteri proste nepochopi ze hledat logiku a realismus v nametech her je proste do nebe volajici blbost.
Mas pravdu, svet se zmenil a stale se meni a otom to taky je. Nekdo zustane u cs 1.5 dokud nezacne sedivet a nekdo si hleda v hromade odpadku unikatni kousky do rubriky hernich prozitku :] -
člověk tu napiše že má radost, že na PS4 konečně vyšla dobrá hra a už ho banují, některym lidem se nezavděčíš *1*
-
ale vis co.. todle neni ubisoft
-
RPG je hlavne o roleplayingu...nakoľko vo Forze nemáš žiadneho hrdinu, tak si úplne mimo. RPG nie je o tom že vylepšuješ štatistiky ako to tu máte podaktorí pomotané v hlave
-
A ty bys nemel marnit cas opravou pravopisnych chyb anonymu na internetu... Tak si podejte ruce a tydlikujte se o dum dal
-
Zajimalo by me jestli si aspon u nekoho nekdy neco na ps4 videl, protoze je rozdil mezi 30fps na pc a na konzoli, tezko rict jestli to maj schovany za nejakej motion blur, filtr ci co. Ale u ps se da na mensi snimkovani v pohode koukat, u PC kdyz neco jede na 30fps tak to hned vypinam.
Nestojim o tvou reakci, pokud tu zkusenost nemas tak prekonej sve ego a zkus to, mozna budes prekvapen