Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám PS4 ale není tak nějak moc mlhy a motion blur ?
  • TheGGG
    no prostě jsi masa jako my ostatní
  • A proc by holka nemohla s lukem strilet roboty?
  • Jenze si ho vzal, ta hra te nuti delat nesmysly a to me stve. Nuti te to chovat se hloupe (to vycitam treba i hlavni dejove lince). Ta hra dela z Geralta idiota, kterym nebyl, neni to dobre napsany.
  • Odulin
    Včera s dcerou úvodní hoďka dvě. Ale jo, zatím docela fajn. Holka z toho byla slušně vydřená...sice robo, ale furt jsou to pro ni zvířata. :) Vypnul jsem nám aim assist, dal to na hard a trefit hned ty prvni robosaury šípem do světel nebylo až tak easy. Těším se na dnešní pokračování.
  • Vypadá to skvěle ale Aloy mi je krajně nesympatická...
  • Ty tu hru odsuzujes, aniz bys ji hral aspon pet minut :-).
  • uaxpk
    Samostříl jsem nikdy v Zaklínačovi nepoužil. Máš na výběr.
  • Nebo si ji pucit v alze na 14 dni *5*
  • Overwatch
    Popravdě nevím. Tohle řeší Petr, já ne, takže stoprocentní přehled o tom co kdy máme včas, co máme později a co si musíme koupit nemám.
  • Overwatch
    Hele to zase ale vychází z toho, že ani já, ani na Games obecně, špatné hry prostě nerecenzujeme. Nebo jen výjimečně. Z toho pak logicky vychází, že se nám recenzované hry spíš líbí, než nelíbí. A zrovna já moc často nerecenzuju, takže když už, tak si většinou můžu vybrat něco, co mi přijde fajn, nebo mě to aspoň trochu zajímá a vypadá to, že to asi nebude úplně s*ačka.

A ne, Petr mě vážně nikdy do ničeho netlačil.
  • corfer
    Navíc tedy ještě jedna věc... Od Ubisoftu a od Sony review verze máte vždy, neříkej že ne.
  • corfer
    A nejde mi o čísla, opravdu ne. Jde mi o projev.
  • corfer
    Adame, díky za odpověď. Sám jsem psal recenze a moc dobře vím, jaké nároky na recenzenty klade vedení a jak to chodí... Mnohdy to až hraničí s tím, že tě šéfredaktor prostě trochu tlačí do polohy, kde se necítíš komfortně. Neříkám, že je to tvůj případ, ale problém vidím v tom, že jsi nejvíc slyšet ve chvíli, kdy tě něco dostane na lopatky, a když tě něco vyloženě s*re, tak si to třeba necháváš por sebe. Proto mně z téhle rovnice vychází, že každou hru chválíš a logické (schválně neříkám objektivní) problémy jakoby nevidíš...

EDIT: A dále oceňuji, že jsi ochotný reagovat na kritický názor. Většina redakce Games.cz tuhle kvalitu postrádá.
  • Overwatch
    U Wildlands bylo jasně napsáno, že jde o dojmy z prvních pár hodin hry. A na konci článku jsem jasně vyjádřil pochybnost, že by to takhle nemuselo bavit třeba deset nebo dvacet hodin. Obávám se, že zrovna Wildlands desítky hodin zábavná (minimálně v singlu) nejspíš nebude a že se asi dost rychle ohraje. Ale to jsem neměl možnost vyzkoušet, protože jsem psal článek na základě prvních pár hodin hraní. A těch prvních pár hodin bylo fajn. Vůbec tam nevylučuju, že to může jít za dalších pár hodin do kopru.

Watch Dogs 2 viz moje odpověď pro corfera, nebo prostě Metacritic...
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    Pravdupovediac, už aj s tými RTS značkami pre PC je to dlhé roky bieda. Nebudem preháňať ak by sa dali vymenovať na prstoch jednej ruky. Aj to by museli na tej ruke dva prsty chýbať.
  • Overwatch
    Ahoj, promiň, ale tady se už musím ohradit. Nemáš pravdu. Co ti brání v porovnání si mých hodnocení s ostatními českými a zahraničními recenzemi? Průměrným hrám nedávám sedmičky a nadprůměrným nedávám desítky. Hodnocení Watch Dogs 2 se ve světě víceméně točí kolem té osmičky, stejně jako se Horizon točí plus mínus kolem devítky. Proto nesouhlasím s tvrzením, že hry příliš vychvaluju. Můžeš si to sám velice jednoduše a velice rychle porovnat a zjistíš, že se mýlíš.

To samozřejmě neznamená, že se tvůj a můj vkus musí shodovat. Že se ti Watch Dogs 2 nelíbí je v pořádku. Mně se hra líbila. Každý má jiný názor, jiný vkus, jiné preference. Pro příště bych snad jen doporučil neřídit se jen podle názoru jednoho člověka a podívat se i jinam. Klidně koukni třeba na Metacritic a uvidíš, že Watch Dogs 2 vážně nedostává čtyřky nebo pětky. Hra se obecně líbí a mně se taky líbila.

A třeba na Halo Wars 2 jsem byl (recenze v Levelu) trochu přísnější. Tam jsem dal hře 3/5, zatímco na Metacriticu má průměrné hodnocení 79/100 (na základě 72 recenzí). Z hlavy mě teď napadá snad jen případ ReCore, kdy se mi hra trefila do vkusu krapet víc, než většině ostatních recenzentů, ale ani tam jsem nijak zásadně neustřelil - dal jsem jí sedmičku, zatímco na Metacriticu má ha 63/100 (a uživatelské hodnocení 6,6/10). Pořád to ale není žádný úlet, je to v podstatě jen o jeden bod navíc a v recenzi myslím docela jasně vysvětluju proč.

Pořizovací náklady bych do toho netahal, takhle to prostě u recenzentů funguje. Filmový recenzent taky za film zpravidla neplatí a jde na novinářskou projekci. A to my si navíc ještě leckteré hry kupovat musíme, protože ne všechno nám vydavatelé/distributoři pošlou.
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    Myslím že je to jedným z hlavných znakov autismu
  • Na Kotaku to pěkně shrnul (Good, the Bad, and the Boring).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit