Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s HDR to vypada o hodne lepe nez na screenech a videich, HDR screenshot ani video capture holt nevyrobis
  • bezi to tak i tak, je tam prepinatko 60fps/1080p nebo 30fps/2160p (checkerboard)
  • Popisujes sam sebe (podle sebe soudim tebe)? Tak to mas fakt smutny zivot
  • Zatím si musíš vystačit s rukou a ubrousky. Vlastně nejen zatím, napořád až do smrti. Ale nebreč, vždycky můžeš skočit z mostu. *1*
  • Podle me by herni postavy mely byt "hezke". Ta Aloy je navic oskliva az takovym iritujicim zpusobem, vypada jako ty pseudonahodne generovane modely z rpg, kde si vytvarite postavu sami. Podle me je to ulitba aktivistickym liberalum, kterych je v Nizozemi (a ostatne i vsude jinde) plno, aby hlavni postava nebyla redukovana na sexualni objekt, coz je pry sovinisticke a ponizujici, tak ji radeji udelali osklivou a zahalenou az po krk.
  • Výbornej postřeh!
  • To nemáte vy maďaři žádný vlastní herní portál že musíte furt otravovat tady? Jdi se prosím tě uklidnit k nějáký ovci a vrať se až tvoje máma doplatí to PSko jo? :)
  • Zaklinace jsem nehral ani nevidel ale nabusena grafika vypada jinak. Napr. tak jako v kingdom come deliverance nebo Star Citizen.
  • Mne se libi, bral bych ji za manzelku hned
  • Hnisavec
    Kto pindá na vizáž hlavnej hrdinky, tak len tolko: " You know nothing Jon Snow!"
  • Draken69CZ
    Plynulé je kolem 200FPS, to 60FPS si vysnili pseudoPCMR...
  • nightborne
    A mně se docela líbí, čéče.

Ono to bude asi tim, jak sem vadnej na zrzky, žeano.
  • "která údajně podle místních jejdásků strká Zaklínače 3 "

Tak hlavně, že na BW a dalších magazínech, že je to hezčí než Zaklínač. *15*
  • Lukass
    Plynule je 60FPS a podle videii z Youtubu tohle bezi 30 FPS ii na PRO ale pred patchem, coz je celkem ostuda. Mel vyjit patch ale jestli zveda framerate prave nevim.
    Jinak vzhledem k malymu FOV a tune bluru to pusobi tak jak rikas..
  • Kde to najdu ? :-) sorry sem celkem lama. Ale spíš než číslo ti řeknu tohle: běží to nádherně plinule. Třeba FF 15 na Pro když ses prudce otočil byl tam takový ten "záškub" - než tě dojede kamera. tady mi to přijde úplně krásně čisté bez trhání.
  • Mám. Sem blázen spíš na filmy takže nemůžu říct protože nemám srovnání. Ale asi jo. Každopádně se myslím, že in real na HDR televizi to na mě působí hezčí než co se dívám na videa třeba na youtube. Tak jak tak je krásná hra. Ta grafický stylizace není tak "reálná" jako se třeba snažili u witchera 3, ale má to prostě svoje kouzlo :-)
  • Lukass
    Hlavni hrdinka je odpudiva, proste se me tenhle fetka styl nelibi *11*
  • A ja si zrovna rikal ze je moc fajn ze i do pocitacovejch her se dostanou postavy se zajimavym oblicejem.
  • Neni ze dreva
  • Lukass
    V kolika FPS to jede na PRO? Opravdu 30 FPS?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit