Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi tak
  • Kravicka
    nebo nebyt fanboy a videt mlhu
  • nightborne
    Jak můžeš v jedný větě použít atraktivitu a objektivitu =)?

Ale ne, není to archetypální kráska, to souhlasím.
  • nightborne
    K přepínání, řek bych.
  • Draken69CZ
    No a tady "PCMR" má komp a panel na 60FPS proto je pro něj všechno pod trhanice a všechno nad zbytečnost. Se koukni na LVého, donedávna médium ve FHD na 40+FPS a jak je to super oproti konzolím pak 100+FPS ultra na FHD 60Hz panelu jak je to úžasný a pak objevil Ameriku s 144Hz panelem a najednou medium v 1440p je lepší než FHD na max. Prostě klasika. Těch 200FPS vychází z nějaké studie kdy nad tuto hranici už oko není schopno poznat rozdíl a dalo by se hovořit o max plynulosti.
  • A k cemu by bylo takoveho prepinatko?
  • samsung UE55JS9500
  • njn, ono to chce si obcas umyt bryle
  • Kravicka
    Lide rikali ze ta hra ma krasnou grafiku, ale ja pres tu mlhu nic nevidim.
  • Nene, je tam prepinatko medzi 30fps/4k a 30fps/1080p ;)
  • Nevim, proc toto vubec nekdo srovnava se Zaklinacem - to jest o 2 roky starsi hrou uplne jineho zanru v polovicnim rozliseni. Pokud budem srovnavat obe hry na stejne konzoli a nikoliv s PC verzi Zaklinace, tak je Zaklinac tak o 2 levely horsi.
  • hele kdyz mezi nami bude betonova zed a ja budu mit v ruce ,,AKcko,, a ty jakoukoli kusi nebo luk....hadej kdo vyhraje :)

a co se tyka tech robotu, tak nejaka solidni sovetska protitankova puska z WW2 by na slabsi kousky stacila a na ty vetsi by to chtelo uz aspon to RPG s kumulativni hlavici a taky by to se stestim slo...
  • Tak vetsina (ne-li vsichi) ti hateri to jaksi nemaji na cem hrat. :)
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    Už aj 60fps si vymysleli milovníci soup opera efektu. Vieš mi vysvetliť, na čo je 200FPS mimo ešportov? Keď som mal 8 rokov, považoval som za plynulé a hrateľné aj 20fps, jednoducho preto, že som mohol hrať len na tom, čo som mal k dispozícii.
  • Supeer ta hra vsude sklízí úspěchy a vidím tu jen sami hatery a nikdo to pořádně nehrál :D a divnej KSICHT??Skuste to dohrat,treba na něj budete ještě spominat.Hru sem nehrál takze můj postoj je neutrální..tfuj
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    Aké máte telky ak sa smiem spýtať?
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    Zrovna kingdom come mi príde graficky ako vystrihnutý z ábécéčka. Vlastne aj tam sú tie krajinky zaplnenejšie.
  • Je tam volba favor resolution a favor fps, jestli to s favor fps jede stabilnich 60fps nevim, ale co jsem cetl jinde tak plus minus asi jo. Osobne ale radeji u single player hry dam prednost UHD pred 60fps.
  • Holt nekdo je na osklivky, ale objektivne vzato je Aloy nepekna a naprosto neatraktivni zena. Pusobi nejapne (takova vykulena) a ma odule tvare, zcela ji chybi zakladni "atributy krasy" (vyrazne oci, plne rty, jasne ohranicena a vyrazna celist, uces) - srovnani s Larou nesnese. Navic po proslunenych a teplem zalitych planich pobiha v kozichu, coz je dost trapne.
  • Mimochodem i hnusni retardovani a osklivi jedinci si vzdycky najdou partnerku a maji deti, o cem svedci priklad tvych rodicu. Pise se o tom i v Bibli: retardi splodi retardy 10x vetsi nez jsou oni sami

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit