-
Na PC snad existuji nejake exkluzivity, kdyz vynechame ruzne rozpixelovane indie hruzy?
-
CZ titulky to nema, bez znalosti anglictiny se da hrat snad jakakoliv hra, tahle urcite zcela v pohode, ale pochopitelne pokud clovek nema ani nejakou zakladni znalost, tak z pribehu moc mit nebudes. Na stare PS4 to pry bezi i vypada velmi dobre.
-
Možná už se tady na to někdo ptal,nevím,nečetl jsem celou diskuzi,ale nevíte náhodou,jestli hra vyjde i s CZ titulkama?Popřípadě,jestli se dá hrát bez nějaké extra znalosti angličtiny?A ještě,jestli bez problémů běží i na klasické PS4??Hodně uvažuji o koupi,i když se mi tedy hra zdá šíleně drahá,ale miluji hry jako Turok nebo Far cry,ale ptám se,abych ty peníze nevyhodil zbytečně z okna.Dík za odpovědi
-
Každej zdravej heterosexuální chlap je vadnej na zrzky, to je přírodní zákon.
-
něco jiného než ad hominem komentáře k jiným uživatelům nemáš?
-
A ty jsi prece taaaaaak nadprumerny a hluboky... :D
-
Pripadaj ti ty nehotovy hry co jsi uvadel jako titul, co uz je na konzolich?
-
Mozna to hrat dele nez hodinu by stacilo...
-
No vidíš, mě se zas nelíbí nová Lara, ta je teprv děsně umělá :), modelína. Hrdinka z Horizon mi přijde daleko simpatičtější, přirozenější. Rozhodně mi její vzhled nebude bránit při ztotožňování s hrdinou hry. A pro "experty", žádný dready nemá, má jen sem tam nějakej copánek. Alespoň co jsem viděl obrázky, ale třebas tam jdou měnit účesy? Já bych jí dready klidně nasadil :D. No jo jsem holt starej pankáč a upřednostním trochu "alternativní" vzhled před nějakou diskantkou :D.
-
Eklektici, co kopiruji neci nesmyslnej nazor (prevazne od uzivatelu z megacritics) jen aby to strhali, me neprestavaji fascinovat :-D :-D
Jinak koupeno, spokojenej. -
Ten konec dost zklamal. Prakticky okopirovanej cervenej konec z Mass Effectu 3....
-
věř mi nebo ne, i kdyby ta hra byla na PC, tak bych ji nehrál, protože se mi prostě vůbec nelíbí. Nemám rád ani Far Cry ani Assassins Creed a tato hra je jejich klonem. Má nesympatickou hrdinku, má hnusnou grafiku, má infantilní motiv jako střílej s lukem do dinosaurů, vypadá neskutečně nudně a genericky a casualsky a mainstreamově a já bych s touto hrou neplýtval časem. S PS exkluzitivitou a jakousi hypotetickou "závistí" to nemá absolutně co dělat.
Když se člověk rozhoduje, jaké hry bude hrát (za jaké zaplatí), tak hrajou roli jeho preference, co baví a nebaví, co se líbí a nelíbí. Tato hra nevypadá jako něco, co by mne jakkoliv zaujalo. Je to přímo inkarnace současné herní průměrnosti a plytkosti. -
No jo, ale ty budes zrejme normalni...
-
Uz se tesim, jak se pocet komentaru pod nejblizsi PC exklusivitou prehoupne pres 200... :D
-
Bože to jsou zas kydy .... Co je na ní za "fetka styl"? Vždyť má jen sem tam copánek. Bych řekl, že na post-apo domorodkyni je až moc načesaná :). Já se teda podle ohlasů na hru moc těším, je fuk jak vypadá hlavní postava (osobně proti vzhledu hrdinky nic nemám).
-
Nechápu lidi, kteří maj za každou cenu potřebu něco shazovat.
Mně třeba nikdy nezajímalo WOWko a taky jsem nikdy neměl potřebu lízt do diskuze pod novym datadiskem a všem vysvětlovat, jak mně to nebaví. -
Toto je aj na troll trápne.
-
si hrajte treba oder 88 me to je jedno fanboyove, muzete pak prijit do diskuze s Wildlands lol
-
Kravicky toho obecne krome travy moc nevidi *3*
-
vlčiu hmlu? ale to je tvoj zdravotný problém nie problém hry