-
To musis vic herne zdegenerovat, trva to leta, ale pak konecne zacnes byt mlsnej jak starej kocour a dobrou hru budes hledat celej rok a najdes tak jednu co te bude skutecne bavit. Ale dle toho co pises mas jeste spoustu casu, uzivej si to:)
-
Jj jsem typickej ovcan kterymu nevadi kdyz hlavni hrdinka neni modelina s vystrihem az na zada.
Jeste stesti ze to neni cernoska...
Jinak hlavni hrdinka se mi libi i kdyz nema dusi. -
Pro tip:
Nepiš na games posty delší jak 10 řádků. -
Ne nejeblo, to spis ty zijes nekde pod kamenem a nevidis moc na svetlo..nebo te to nezajima:)
-
Škoda, že si neuvedl argument proč, asi žádnej nemáš. Vzhledem k tomu, že tu nebyla řeč o žánrech, ale o exkluzivitách, takže můžu logicky uvádět cokoliv. Že by rage z toho, že je to pravda? *7*
-
Asi bys mel zmenit prasky...
Ne vazne mam pocit ze ti uz opravdu definitivne jeblo.
Ten jeji kozenej oblecek spis zensky rysy zvyraznuje protoze to dela jeji pas uzsi a sirsi boky ale to mas fuk.
Jestli umis obstojne anglicky tak doporucuju si udelat herni kanal ve stylu infowars. Myslim ze podobne jeblejch lidi na internetu najdes kopec a muzes na tom jeste vydelat. -
Teda, už mám nějakou hodinu nahranou a musím říct že tohle je nejlepší PS exkluzivita vůbec. A to sem hral last of us a uncharted v den vydaní na PS3.. Tohle může odsuzovat pouze člověk co to vidí na youtube nebo obrazcích. Ta hra má luxusní story, netradiční hlavní hrdinku a nehorazně drsny soundtrack! Parádní hratelnost dělanou jen pro PS4. Miluju tu hru! RIP Xbox a PCkaři mě mrzí že si toto nemůžete zahrát. PS: Hraju to na obyč PS4 a ty vaše fps kraviny si nechte hra je plynula nádherně...
-
Čeština = rozumím
Angličtina = čeština = rozumím
Němčina = chápu smysl
Španělština = trochu se chytám
Polština = naprostá tatařina, luštil jsem manuál ke kočárku, sni online překladače si s tím neporadily. A prej slovanskej jazyk. -
To je pláče *15* *15* *15*
-
Jasne, protoze cist glorious srance jak je ta hra hnusna, jak je hnusna postava a jak to nikdy hrat nebudou je taaaaaaaak neskutecne k veci... :D
Ale jako diky hosi, bavite me vazne skvele...tohle clovek zazije jedine na gamesech, nepolevujteve svem smysluplnem boji! -
mne ubisofťácke open worldy ako také nevadia. zapneš na pár minút jednoduchej bezmozgovej zábavy. pobehám, pobijem pár enemákov, vyzobem nejaké drobnosti okolo ktorých prejdem, trošku vylevelujem postavičku... taký herný popkorn keď je správna nálada. nemusím hrať každý recyklát (zdravím FC a assassinov), ale ak je pútavé prostredie, príbeh aspoň na úrovni komixu z ABC-čka tak prečo nie?
-
Já nemluvil primo k tobě tak na pul tak sorry ale moc se řeší její vzhled a k tomu co jsi psal tak s nějakou nahotou nebo proporcema třeba v takovim gta nebo zaklinaci také tvůrci problem nemeli.Myslím ze naopak to hře přidá na prodejnosti,vůbec kdys je hra od18 tak v tom problém nevidim.Asi se jim nechtelo nebo svet horizon zero je skratka chladný na nějaké to odkriti :D me osobne to nevadi
-
tak sú tam... ale pre mňa osobne veľa z nich nespĺňa na konzole komfort, ktorý dostávam na PC. to by bolo na dlho a zbytočne. je to vážne len a len o preferenciách a požiadavkach. obmedzovať sa na jednu platformu lebo je "najlepšia" je v priamom rozpore s mojou filozofiou hrania :)
-
To jsi me moc nepochopil, ja mluvim spis obecne a o principu veci...a obcas to doplnim necim beznym jako je treba ,,pohonit,, aby to nepusbilo moc vedatorsky a suse. Chapu ze pro ty slabsi z nas je tohle slovo nejdulezitejsi z celeho mojeho prispevku ale skutecne o tohle mi neslo:)
-
Porovnej jeho konzolovou verzi, ktera pada k 20 fps.
-
a nie len s RTS. všeobecne by sme sa vedeli baviť o úpadku/ústupe viacerých žánrov. na druhej strane, ako píšem. môj čas je dosť obmedzený, takže 1-2 dobré žánrovky mi stačia na rok. medzery vyplnia iné hry.
-
Nezajem se projevuje hejtovanim v diskusi? Od kdy? Ja myslel ze ignoraci.
-
Hrdinka je prostě taková jaká je,myslím ze do te hry patří.Nebo snad potrebujete na ukojení nějakou sex bombu??Asi ji měli umejt vlásky,zmalovat a projet retuší a nejlépe vysleknout na pamelu :DD tak honite nebo hrajete??
-
mužeš sem prosím postnout fotku tvojí manželky?
-
Ja mam rad nezavisly holky, me se Aloy libi. Tim chci rict, ze je to individualni. Ty bys mozna rad nejakou prsatou skoro nahatou barbinu, ale me je Aloy blizsi.