Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Virgi
    Musela bych si s PS4 koupit i televizi a do toho se mi nechce investovat, takže bohužel Horizon nebude. Na Mass Effect se také těším, ale popravdě se mi nelíbí ty postavy, ani ženské ani mužské, tak si říkám kdo je proboha navrhoval. Měli se podívat do Zaklínače, jak mají ty postavy vypadat, ale to néé. Ty ženské postavy, hlavně ta vystřihaná bloncka je mi už na pohled nesympatická, a je škaredá jak noc... a jinak hlavní mužská i ženská postava vypadají absolutně neatraktivně a tak nějak šedý průměr. Což by se ale vyřešilo tím, že si můžeš vytvořit vlastní postavu. Pokud píšeš, že Aloy není hezká ani sexy, tak proti Mass efektu je to sexbomba. Postavy v Andromedě jsou naprosto unisex. Je to škoda, Shepard byl jiná liga.
  • flash789
    Podle me je treba dobra hra final fantasy 15 nebo Xenoblade Chronicles X. Ale spis bych to rekl tak ze dobra hra je takova ktera te bavi, takze pokud to je Horizon, tak to je pro tebe Horizon. Me taky evokuje nablble hry od Ubisoftu jako Far Cry nebo Assasin Creed, kde plno veci je tak tupych ze to je do nebevolajici, a prave Horizon je ma taky. Schovavani ve vysoke trave 30 centimetru od potvory, ale proste ses ve vysoky trave tak te nikdo za azdnou cenu neuvidi. Nebo ty vystupky zlute barvy na vsem moznem. nekdo holt postavil toho robota tak aby po nem mohla Alloy splhat, pocitali s tim. Zvireci roboti maji na sobe plno veci ktere jim ublizuji, nekdo myslel na to aby do nich aloy mohla strilet a ublizovalo jim to, proto maji po celem tele veci ktere jdou odstrelit a znicit. Chces luk? fajn, seber klacek a nejaky zelezo, na koleni to smontuj a hned zabijes 600 kilo tezkeho kovoveho robota. Je to vsechno tak naivni a hloupe poskladane ze me to nebavi hrat. navic porad nekde clovek trci v krovi a neco skenuje..celkem nuda..
  • Nevím. Všude kde jsem četl recenze hra měla minimalně 9/10. Nedíval sem se samozřejmě uplně všude. Drtivá většina lidí co to hraje to chváli, včetně přátel. Nevím kde je problem? Jedinej problem je u lidi co to nehráli, jen koukaj na youtube a hledaj jakýkoliv detail kterým odsoudit celou hru. Stejně jako já nemám rád Battlefield 1 tak někdo nemusí mít rád toto ale zatím sem nidke nečet (pouze tady) že by Horizon byl nuda.
  • Argumetnovat, že hra má všude 5/5 a 10/10 je hodně zoufalý. Nemá, lež. Průměr je 88. Odečti stovky z pochybných rukarukumyje webů, který nejvíc zkreslujou průměr (protože tahle hra fakt dokonalá není a na 10 nemá) a máme osmičkovou hru. *3*
  • Můžu se zeptat a jaká hra je podle tebe dobrá? Nebo respektive lepší jak horizon? Mě to vytřelo doslova zrak, nekecám. Nečekal sem od toho nic ale to co momentalně doma hraju (horizon) je něco na co myslím v prací ať už z tama konečně vypadnu zpět k dualshocku *1*
  • flash789
    tak to zalezi na kazdem co se mu libi, kdyz te horizon zaujmul a byl by to duvod ke koupi PS4, tak si ji kup. Ja ho hral par hodin a moc me to nebavilo, prislo mi to strasne melke, proste bez hloubky kterou moje subjektivni herni ja vyzaduje, coz neznamena ze to je automaticky blba hra. Taky Alloy mi prisla dost nezajimava a cely ten pribeh o vyhnanstvi, hodnem cloveku co se ujmul ditete a zasvetil mu svuj zivot mi prisel krapet pitomy. Taky ta neadrtalska stylizace me moc nezajima. Ja si to casem dohraju, ale momentalne se spis tesim na Nier a Mass Effect.
  • Virgi
    To by mě zajímalo jakou dobrou hru třeba z 2016 máš na mysli. Kdybych váhala s koupí PS4, tak zrovna Horizon mě přesvědčí, proč do toho jít. Když jsem sledovala gameplay, tak jsem litovala, že si tu hru nezahraju.
  • flash789
    nez nekoho napadnes over si jestli jsi v pravu. V tomhle pripade staci nalistovat zacatek diskuze a uvidis ze jsem to hral. Nejakou konzoli mam doma zhruba od roku 1998.
  • Rejsek
    https://www.youtube.com/watch?v=PN0BWbSnULs
  • Samozrejme, tedy pokud nezustaneme jen u wiki definice, ktera se vztahuje k filosofii... ;-)
  • Pravda to bohuzel je
  • Virgi
    No myslím, že tvoje teorie je blbost. Možná prostě tvůrci jen mají jiný vkus. Mě se postava Aloy líbí moc, přijde mi moc hezká a sympatická a nechápu, že ji někdo může vidět jako průměr. A sexy je podle mě taky,naopak v dnešní době, kdy mají všechny modelky a celebrity kozy ven, začíná být víc sexy když zůstane i nějaké tajemství. Ne nejsem feministka neboj, to jsou spíš nějaké ubožačky, co neví, jak by na sebe přitáhli pozornost. Ale máš pravdu s tím Mass Efektem, ta hlavní hrdinka je neslaná nemastná, že by mě za ni snad ani nebavilo hrát, a ta krátkovlasá bloncka je zas nějaká mužatka nebo co. Prostě na ME se hrozně těším, ale ty postavy jsou zatím nejhorší postavy od bioware, ten chlap se mi taky moc nelíbí, je nějaký moc zjemnělý na můj vkus. Ale Aloy dávám palec nahoru. Škoda, že si hru nezahraju, bo nemám PS4. Takže jen tiše závidím.
  • Hra dost dobrá, nemá moc slabých míst. Námět robozvířat je sympatický už jen proto, že bylo ve hrách kdeco, takže proč ne. Grafika je parádní, nevím co by někteří chtěli víc. Pamatuji si, jak jsem byl na haluzi z toho, když v GTA 2 zůstávali čáry po pneu na silnici. Grafika Quake 2 s Voodoo1.....
  • Kravicka
    To bude tim ze to je skutecnost
  • Hrál si to? Hrál si vůbec nějakou hru na PlayStationu? Proč si myslíš že ta hra má všude 9/10, 5/5, 5*. ?? Nemám spoustu času, příjdu z práce a jsem rád že si můžu sednout/lehnout ke konzoli. Hrál sem i ohavné kraviny které stali tak maximalně za to že sem hru hned odinstaloval. Horizon je ale pecka a tvé komentáře a tvůj očividně negativní, možna i marně skrytý závistivý postoj s tím neudělá absolutně nic *1* . A koukám že se snažíš furt někde něco koumentovat, vyvracet a přitom si to beztak ani nehrál...
  • Nezdegenerovals jen herne.
  • "Nechápu tady tu diskuzi, to tu půl osazenstva nikdy neměla ženskou?"

asi tak...
  • A neni uz lepsi se naucit tu anglictinu? Dnes je to prakticky zaklad pro temer jakekoliv zamestnani a pokud clovek neni uplny neschopa tak se to na slusnou uroven v pohode nauci treba jen hranim a koukanim na filmy.
  • Jestli je to pravda, tak jses kardinalni bambus, fakt...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit