Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    O to mi ale neslo, spatne chapes..jde mi o to ze snaha hrace je nulova..luk mas za tri vteriny a za dalsi dve uz kosis roboty jak ne bezicim pasu..tohle rozhodne ve Final Fantasy nefunguje, tam musis vynalozit daleko vic usili a zapojit mnohem vic mozkovych zavitu nez ti ty potvory na ten bezici pas zacnou padat.¨
    A jinak velke mece? Ze to je nesmysl? tak sleduj:)) Samo to ber s nadsazkou, ale rozhodne to je realna vec:)
    https://www.youtube.com/watch?v=vGkcgGf2Fzw
  • Rozhodně super hra, která stojí za koupi! To že máte PC nebo xBox je váš problem a nezmění to to, že ta hra je prostě super
  • souhlasim, anglictinu je dobre se naucit.
    problem vidim v tom, ze lidi pak casto zapominaji jak mluvit a myslet v materske reci.
    nejsem hnidopich karajici kazdou chybu nebo anglicke slovo, pouze je mi smutno kdyz vidim jak nekdo musi se krotit a namahat aby se dokazal vyjadrit zpusobem, kteremu porozumi i obycejny cesky clovek.
    umyslne pisu clovek a ne hrac ;-)
    na druhou stranu nauka slovanskeho jazyka, je podstatne lehci nez nektere germanske vezre.
    podle mne zapadocesi take casto tihnou spise k nemcine nez anglictine.
  • Vezmi si arkadovy zavody a simulator jezdeni v nakladaku a trochu se nad zamysli jake jsou vnich rozdily.

Pak ti treba dojde jaka je blbost srovnavat komplexnost tech dvou zminovanych titulu. A srovnavat grafiku na to uz nemam ani silu reagovat *6*
  • Velice trefne, za zminku o monster hunter davam +. Vzdycky, kdyz dojde na boj s watchery, tak si vzpomenu na tygrexe x]

Jinak AC bych se nebal zminit ve spojitosti s prirozenosti pohybu po svete a splhanim po skalach.
  • No vidíš flashi, to tvoje mektání je teda projev starecke demence? Kdyby mi nějakej 50 tohle tvrdil, klidně bych mu to řekl.
  • fiha, tady je solidne nabreceno... po delsi dobe zase jedna lepsi hra, tech 9 je zaslouzenejch, ty obcasny destiky sice moc nechapu, ale 9 uplne presne odpovida
  • Tak pokud zminujes takoveto hry tak se moc nedivim ze te horizon nezaujal. Ale to uz je o rozumnem usudku, nemam rad fotbal tudiz bych nesel hrat fifu a take bych pak nepsal do diskuze ze je to stupidni a melke .. Vytku ohledne zlute barvy na vsem, uznavam .. je to hrozne hloupa berlicka, ktera je tu do oci bijici stejne jako treba v mad maxovi, ale komentovat ze je problem kdyz aloy bojuje s roboty lukem? :D Zamyslel ses vubec jak ty boje probihaji v tebou zminovanych hrach? :D Banda emo teenageru v kabatech bojuje s bossy obrovskymi jako dum, zbranemi ktere by ty nekolika centimetrove platy kovu presekli leda tak ve vlhkem hentai snu. Ale to je v poradku, kazda hra ma sve zakonitosti. Co neni v poradku je vytykat jedne hre neco, co v tebou oblibene hre je urcitym zpusobem taky. A pak jeste nekde pis, ze na to pohlizis objektivne, todle je jen jeden z mnoha duvodu ktere tvrdi opak.
  • Tak ted nevim co je horsi ... odsuzovat hru na zaklade videii na youtube, nebo na zaklade toho ze sis to na stojaka zkusil 20min na prodejne XD

Sa popreberaj, omg.
  • No vidis tak stejnym metrem bys mel posuzovat i horizon, stim ze tech kladnych pohledu je kapku vic a ani u toho nemusis zavirat oci ;-*
  • Kdyby sis o horizonu aspon neco zjistil na vlastni pest tak tu pak nevypadas jak idi0t, jehoz narazky se te hry vubec netykaji.
  • Test
  • Rejsek
    Chtěl jsem napsat nějakou adekvátní reakci na tu tvoji subjektivní sexuální sebedefinici, ty herní onanisto, ale pak jsem to smazal a postnul raději tohle :-) Protože jsem uznal, že tvá reakce bude stejně nad věcí a oduševnělá, ať už sem hodím cokoliv. Nemýlil jsem se :-) Klidně se na to podívej, není to nic hrozného.
  • flash789
    Obrazky a filmecky misto radneho vyjadrovani muzes ukazovat opicim a ne mne rejsku. priste artikuluj slovne, na odkazy bez vysvetleni neklikam.
  • Co mate vsetci ps fanboji s tym youtube, hrabe vam?? V kazdom lepsom elektre je moznost si napriklad take psko skusit, nieco na nom zahrat. Niekomu tieto hry proste fakt nevonaju a nemusi byt kvoli tomu hned youtube hater. Sa popreberajte z tych fanbojskych snov, omg.
  • Virgi
    tak vlasy v DAI byla katastrofa to máš pravdu. Jenom doufám, že tam nebudou na výběr všechny účesy ala mužatka bloncka, fakt se mi z ní chce blít.
  • flash789
    Tak editor v DA:I urcite moznosti ma, ale porad pracuje s nejakym predefinovanym zakladem, a at jsem se snazil sebevic vzdycky v nekterych situacich a animacich ta postava vypadala blbe a genericky. Na vine jsou i vlasy a ucesy ktere jsou tak strasne bezpecne uniformni a osklive ze to zakonite musi hyzdit jakoukoliv postavu.
  • flash789
    Poukazovani na to ze nekdo nemel zenskou je akorat ukazka nevyspelosti a nizsiho veku. Obvzlast na internetu je to velmi oblibene, protoze tam neni nic prokazatelne. Skutecne bys tohle rekl cloveku v realu kteremu bude treba 50 a pritom by rekl presne to co tady nekdo rika? Pokud chces poukazovat na svoji zkusenost pres zenske na to nechod, od urciteho veku te budou mit lidi za pitomce, a ty mladsi za uchyla u skoly z cokoladou:)
  • Virgi
    Jestli myslíš ten editor co byl v DAI, tak ten se mi zdál celkem vypiplaný. Já jsem si udělala super postavu, takže jestli to dají do ME event. ještě vylepší, tak to bude moje záchrana. Ale bloncku stejně nevyměním bohužel. To bych i věřila, že ji navrhovala nějaká feministka:)
  • flash789
    V editoru postavy od Bioware hezkou postavu neudelas, nejde to:) Ale jde tam udelat aspon prijatelna postava..to jo..a podle me v Adromede editor vlastni postavy bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit