-
vyhoda polstiny je, ze se da naucit ji cist doma za mesic. a byva casteji volitelna ve hrach nez cz/sk.
je to relativne podobne jako slovenstina. akorat si clovek musi zvyknout na š=sz, ř= rz apodobne. pak jen dohledavas rozdilne slova. a idealne koukas na nejake filmy abys pochopil jak mluvi. a prectes zajimavou knihu v pl, treba sapkovsekho.
samozrejme moravaci maji vyhodu polskeho vysilani kdyz hodne lidi rozumi smyslu aniz by se kdy polstinu ucili.
na jazyky jsme kazdy jinak staveni, ale je opravdu poznat ze je to slovansky jazyk :)
spis mi je smutno jak jsem sledoval jejich snahu o mluveni ceskych nazvu behem videa. krasny priklad proc neni moc dobre trvat na tom, ze lidi se maji ucit anglictinu aby si zahrali.... pak zapomenou cestinu A TO je podle mne skoda
jako PC hrac mohu rici, ze hra je pekna svet a mechaniky jsou moc pekne, hrdinka se mi sice moc nelibi, ale to jsou me osobni preference. behem hrani, pri rozhovorech, se rad divam na hlavni hrdinku s potesenim( neplest s ukojenim ;-) ) a nelibi se mi, ze vypada jako vystrizena z serialu "zena za pultem" -
Pokud vim, tak se v afghanistanu lukem podarilo pri stastnem zasahu sundat i vrtulnik. Jestli se dobre pamatuji, tak presekl nejakou trubicku s mazacim olejem do rotoru.
-
Zas ve stredoveku pry ti nejlepsi strileli az z 200 libernich luku.
-
Oba na to jdete spatne. Nezalezi na kulce a sipu, ale sile, ktera je vystreli. Ja ti garantuju, ze lovecky sip vystreleny z 50 liberniho kladkoveho luku na kratkou vzdalenost ma daleko vetsi penetraci (lepe se ale bavit o energii) nez .22LR z malorazky. Samozrejme kulka z ostrelovaci pusky je na tom mnohem lip.
-
Pravdoláskař a kavárník se projevil. To už dneska jedete v koženejch oblečcích a virtuálních hrdinkách??? Ne, teď vážně, je to normálně vypadající hrdinka s Dobrým dabingem. Nechápu tady tu diskuzi, to tu půl osazenstva nikdy neměla ženskou?
-
Holt je nekdo povrchni a nekdo ne :-).
-
Nesmysl. Me osobne je tento styl "normalni" zeny prijemny, protoze mi prijde stupidni abych hral v horach v zime s bojovnici v provedeni polonahe sexbomby. Pokud se autori snazi ztvarnit promysleny uveritelny svet, tak se to do nej jednoduse nehodi. Pokud se o neco takoveho nesnazi a cili na nactilete mlade chlapce, tak nemaji zadny problem ztvarnit zenu jako eroticky objekt, viz treba NieR. S feminismem to nema nic spolecneho. Cim je grafika her dokonalejsi, a postavy mene schematicke, tim vic zalezi na rozumnem a uveritelnem ztvarneni postav.
-
Nevim o cem pises, ale urcite ne o Horizonu.
-
A proc by nekdo srovnaval PC verzi jedne hry s PS4 jine hry verzi? Copak snad nekde nekdo psal, ze Horizon je nejhezci hra vsech dob napric vsemi platformami?
-
anebo nebejt kravička
-
jo, já bych měl. jak si přišel na tu hnusnou grafiku?
-
Tu prirucku kdysi vydal UBI nekdy tesne potom so vydali prvni asasin creed :)
Ale Horizon neni tak spatna hra, aspon plebs to dost ocenuje, a o ty jde predevsim. A kdyz uz nic tak ta grafika je vazne super. -
mix etna a pseudokyberpunku či prostě scifi z technologické budounosti bude pršvih vždycky, bez ohledu na exkluzivitu či hrdinku :) Na druhou stranu chápu, že hry s ultra kometčním záměrem dělá marketingové i designové oddělení ruku v ruce. Nejlépe dle legendární příručky o tom ,jak pejsek a kočika dělali dort. Hráči chtějí luk! JO! Hráčky chtějí ženy, ženy. JO! Malý hráči chtějí při nejmenším nezranitelnost! JO! Na příběh kašlem, stačí omáčka. Utáhnout to roboti! JO! Je něco co jsme tam ještě nedali? JO! Chtělo by to hodit všechno tak něka do pravěku! JO! Hele a co káry a motorky? To tam dáme kdy? TO tam dáme s DLC 2. DLC2? Co je DLC1? Laserový pazourky přece!
-
Ja? Ani ne, jen tvrdim ze to zas takova hruza nebyla, z urcityho pohledu..
-
pouze se zajimam. nevim proc te to hned popudilo. imho by to v recenzi melo bejt zmineno. btw uz sem si nasel ze to ma 30fps lock ale je stabilni. to se fakt u konzolovych her nemuzete normalne bavit o fps aniz by ste z toho udelali flame?
-
Tak proto sis mlaskal u No Man's Sky? :D
-
Chápu. Negativní názor ti nevoní. Co se dá dělat, asi nic. Nicméně pokud ti to vadí fakt hodně, zkus konzolistu. Tam je to samý srdíčko, rip pc&xbox, masterpiece a SONY je nejlepší. Můžete si notovat.