Přejít na výpis diskuzí
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - recenze
27.11.2017 | Adam Homola
57 příspěvků
-
Dá se změnit vzhled hlavní hrdinky?
Bohužel stejně jako u zaklínače mi vadí hlavní hrdina a rád bych si vytvořil vlastního. -
-
muzes si unlocknout dohranim ruznych obtiznosti tetovani/malovani na oblicej ruznych barev a tvaru. nebosi muzes nechat zapnuti zobrazeni helmy *3*
-
-
To zapnutí helmy jde zapnout/vypnout kde? Nebo to je jen na tu nejvyšší obtížnost?
-
-
Normálně ve vizual nastavení.
-
-
jj, už jsem to našel. Po odehraných 100 hodinách :D O důvod víc, proč to hrát dál :D
-
-
hmm, tak ted nevim. mozna sem se splet a nejde to. uz je to delsi doba co semto hral.
-
-
-
Zaklinac se nelibi skoro nikomu, ale tato holka je hezka. Holt nevypada jako modelka z casopisu ale z toho vyrostes az dochodis zakladku.
-
-
Ja zakladku dochodil pred 12 lety a nevyrostl jsem z toho. Co to je za blbost? :) Porad se mi libi holky z casopisu a jednu mam doma. To jako cim starsi clovek je tak tim horsi vkus ma mit? :) Spis az vyrostes ty tak prestanes zvatlat subjektivni blaboly :)
Btw s alloy problem nemam hru jsem si uzil ;) -
Tak zaklínač je takové chodící klišé a tady u toho mi zase vadí hrát za holku.
Holt u nás na základce jsme vedeni k vysokým standartům. *3* -
-
Tak to asi ty standarty moc vysoke nemate, bo jsou to standarDy.
-
Tak to už si toho moc nezahraješ. Prakticky vsěchno je dneska chodící klišé...
-
-
No a proto mám rád, když je umožněno si své klišátko vytvořit.
Pro někoho detail, pro mě v RPD důležitý prvek. -
-
Souhlas. Tvorba postavy je v RPG je důležitá. Škoda, že Horizon není RPG...
-
*rpg
-
-
-
-
-
*1* *1* *15* *6* nie nedá , len oblecenie . Nemusi sa ti pacit takto vzhladovo ale charakterovo je to velmi prijemna postava ktora ti prirastie k srdcu :D ale kedze ti vadia take blbosti ako vzhlady postav tak asi nemas vsetko pokope :D
-