Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tech modu (i alternativ) je povicero, a ac sem nezkousel zdaleka vse, podle reakci hracu v tuhle chvili temer drtive plati, ze cokoli, co se da aspon spustit, je na tom lip. A to jen kam moje skleroza saha, se maka na minimalne 10ti obdobnych projektech, ktery jeste nejsou ke hrani.
  • Lidi kupovali na zaklade modu, ktery je vyrazne lepsi, a lip i funguje. Ocevali, ze kdyz zaplati, stane se z modu plnotucna hra. Skutek ale jaksi ...
  • Jestli jim dochazej prachy?
  • Ono je to jeste horsi, v kazde hre zaplatuji po vydani vzdy presne tytez bugy, coz znamena jedine, oni to vubec nepromitnou do engine. Jako bonus zustavaji dlouhodobe neresene kdyz ne bugy, tak aspon poradny masarky (tupa AI, ktera neumi udrzet auto na silnici, je povestna).
  • Mozna jsem to napsal nesrozumitelne, ale s tvym prvnim odstavcem naprosto souhlasim a myslim ze muj koment mu nijak neodporuje. Vyslovil jsem pouze nadeji, ze v pripade dayz to bude jinak. *3*
    S tim druhym si dovolim nesouhlasit. Pokud dayz skutecne dotahnou do profesionalni podoby, ten nejvetsi zisk je jeste jenom ceka az vydaji konzolove verze.
  • Ty spi nechapes, co to znamena vyvoj. Prochazeni zdma je bug, kterej se da vyresit maximalne behem par (2-4) tydnu, to pokud to bude problem tzv "zapeklity". Pridavani textur hadru, je z hlediska vyvoje naprosto nezajimavy, a svedci vyhradne o naproste neschopnosti, pripadne pristupu "mame vas v p...".

Ostatne, viz minecraft ktery zminuju niz. Pokud se proberes changelogem, zjistis (jake prekvapko) ze se pridava FUNCIONALITA. Vizual si muzou poresit hraci pluginem.
  • Ja si koupil minecraft, v prepoctu asi za 3 kilca. Uz to je peknych par patku, a porad dostavam novy obsah. Ovsem v okamziku, kdy jsem hru platil, jsem dostal zcela funkcni a velmi slusne odbugovanou hru. Fak bych musel bejt blazen, abych nekomu poslal prachy, s tim, ze mozna, pokud mu po chlastacce zbude, mi za to posle nejakou prealfa verzi cehosi.

V tomhle pripade pokud vim, nekolikanasobek lidi hraje mod. Ktery je, jake prekvapko, gratis.
  • Cece, ty asi nejses zenatej vid? Jinak bys vedel jakym fofrem mizej prachy, ve zcela neomezenym mnoztvi. Spis naopak, kdyz jich mas 10x vic, mizej 20x rychlejs.
  • Trochu nesouhlas. Bohemka se zpozdila s Armou 1, tak i s Armou 2 a 3. Delay byl titul od titulu vetsi a zduvodnovalo se to vylepsenym enginem. Bohuzel jejich vylepseni tam sice byli, jenze nejen dobu nedohnali, ale ta jejich propast se stale prohlubuje.
    Co se tyce greenlightu... popravde to promysleny tah do budoucnosti neni. Spis bleskova zaplata. Pokud chteji platit projekt, budiz, ale je potreba pocitat s tim, ze moc nevydela. Kdo bude chtit, vetsina si uz hru koupi. Takze budou platit vyvoj dalsi 2 roky z toho, co utrzili v dobe vydani alphy.
  • Ja chapu lidi kteri dayz dopredu pohrbivaji, je to dano zkusenostmi s hrami od Bohemky. Ackoliv nejsem vyvojar, principialni veci funguji obecne, je to syrova analytika. Pokud chce firma uspet v konkurenci, musi byt schopna resit s dlouhym vyhledem, promyslene dopredu a investovat na spravne mista. Pokud ve firme rozhoduji nekompetentne od stolu, resi se za chodu az to co nejvic hori, a pricinou muze byt i nedostatek financi, coz logicky zpusobi i nedostatek schopnych lidi, toto spousti dominovy efekt. Zaplatuje se momentalni potreba, to vyrabi necekane problemy, ktere se zase solichaji za chodu a pyramida se hromadi, je stale tezsi a tezsi udrzet ji pohromade. Takova firma ma sanci prezit pouze v pripade, ze vyrabi neco co nevyrabi nikdo jiny. A to byl podle mne pripad Bohemky, byla to specifika Army, bez zanrove konkurence, ktera nutila hrace tu hru kupovat a to umoznovalo Bohemce prezivat.
    Ted ale s dayz vstoupila na tenky led mainstreamu. Prozatim ma naskok, protoze komercni engine nejsou pro tento zanr stavene. Jenomze slusna poptavka muze situaci zmenit
    A pokud Bohemka nevystoupi ze sveho stinu, zustane u zbrklych kratkodobych rozhodnuti, nedokaze vyuzit ziskane finance pro stavbu solidniho zakladu na kterem se pak bude promyslene stavet, pak souhlasim s temi, kteri povazuji dayz za chodici mrtvolu.
    Ale je taky mozne ze jim to v Bohemce doslo a prave to zdrzeni ve vyvoji je znamkou ze se resi zaklady.
    Nevim jak vy, ale ja bez informaci neumim rozlisit ktera varianta je pravdiva. Proto hru dopredu nepohrbivam. Pokud nekdo z vas ty informace ma a urcite vi ze v Bohemce se jede postaru...
  • michaliuz18
    zrazu je slovenska, doteraz som cital komenty na moju adresu ze mam byt ticho ze my slovaci nemame ziadne kvalitne hry v dnesnej dobe, ze cesi su lepsi v robeni hier :DD ale zrazu sa dozviete nieco ine tak je to hned slovenska hra :D
  • Ja naposled koupil Early Access Shadows: Heretic Kingdoms a nelituji.
    Byla to skvela hra uz v EA a kdyz ted vysla plna hra tak je to jeste lepsi. Vyvojari opravili mnozstvi bugu, vyslechli hrace, pridali kopec novyho obsahu a ted je to bomba! Takze neni treba hazet vsechny hry do jednoho pytle.
  • tak určitě, Dean Hall je Čech jak poleno, jen se tedy původně jmenoval Děkan Chodba
  • Ceny v článku jsou pomotané. Z 24 eur se to zvedá na 28 eur. Cena 35 je sice v oficiálním blogu taky, ale až když se mluví o cenách v dolarech.
  • celoush
    je to furt normální...vždyť nikdo nenutí nikoho ty alfy/bety kupovat. Já už sám delší dobu early access víceméně nekupuju. Asi jsou vzácné výjimky, kde bych přivřel oči, ale jak je někde napsáno early access a nebo freetop(l)ay, tak už má hra u mne víceméně stopku.
  • Rejsek
    Nebylo to kdysi normalni?:-)
  • celoush
    Jasně a Simpsonovi jsou korejský seriál...
  • celoush
    Arma 3 to měla stejné a nic se nedoplácelo. Nevěřil bych tomu.
  • Proč humus ? spousta dmtu to s radosti zaplatí
  • Nějak mi nesedí články na různých webech zaměřující se na PC hry. Na zahraničním píšou, že pokud vlastníte early access verzi tak budete muset zaplatit 10 eček aby se vám hra update na final verzi. jestli je to pravda tak to je humus největšího kalibru od zrodu DLC :(.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit