Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Presne...
  • celoush
    Ale koupí... sám znám pár lidí kteří to nechtějí kupovat v alfě/betě a čekají na vydání plné verze a pak se teprve rozhodnou.
  • Když už jsi nasadil tu národnostní notu... střílíš do vlastních, kutí se i v Bratislavě :-D
  • MARTASLJ19
    Ja doteraz nechápem ako túto nekompletnú hru ľudia kupovali ako teplé rožky. A to ešte chcú vydať aj na PS 4. Ledva stíhajú dačo robiť s PC verziou.
  • LaraCroft
    Vtipné na tom je to, že až to vydají, tak si to nikdo nekoupí, protože ti co to chtěli už si to steně dávno koupili, early acces je prostě bullsh*t.
  • Diky za upresneni, mozna bys mohl jeste pro takove trubky jako jsem ja vysvetlit co je to "asset". *3*
  • Od Cauldronu jsou jen assety. Hra jako takova je ceska.
  • Johnny
    Velice krásné obrázky !! *14*
  • Je smutne, ze uz i nase republika svetu dala svuj vlastni esrly access scam. Nedik.
  • Arma 3: Breaking Point. Fanouskovsky mod, na ktery je pravidelne nekolik updatu tydne. Servery pro 100 lidi. Oproti DayZ je hra mnohem plynulejsi(mam v ni 2x vic FPS), graficky na uplne jine urovni, je tam vice moznosti (uzamykani baraku/hal, tvorba nabytku) , vice vozidel, vice helikopter, nahodne generovane eventy, milion zbrani, funkcni zombici, system class, o dost propracovanejsi strelecky model a na spoustu veci jsem urcite zapomnel.

To je me shrnuti, kdyz jsem se po pul roce podival do DayZ.
  • Pokud se u toho nechces porad vztekat, nelze to hrat jinak nez s obrovskym nadhledem a patricnou davkou humoru. *2*
  • No ja taky nemam prime informace, ale minimalne lidi kteri vyvoj ridi sedi na Smichove. A ten je od Bratislavy dost daleko. Rekl bych ze Cauldron je pobocka, ktera ma na starosti cast vyvoje. Pokud ji pripadne vyvoj uplne cely, nevim jestli to bude pro hru vyhra. Dosavadni produkce Cauldronu me o tom moc nepresvedcuje.
  • No nemam prime informace, naposled to bylo publikovane zde: http://g3ar.co.za/2014/03/31/new-studio-bohemia-interactive-slovakia-work-dayz-standalone/

Creator Dean "Rocket" Hall has announced the purchase of Slovakian game developer Cauldron by Bohemia Interactive, with 25 of that studio's staff set to work on the zombie survival sim.

Update: Bohemia have been in touch to provide the following clarification: they have acquired Cauldron's facilities, technology and staff for their new Slovakian studio, but not the Cauldron brand itself.
  • Jo v Bratislave na tom pry taky makaji, ale rovnez u nas. A pracuje na tom spousta cezpolnich z dalsich zemi. Tuto hru nelze jednoznacne oznacit jako narodni.
  • Ještě prosím řekni že to dělá EA, dělaj to na Cryenginu, bude to F2P a bude se to ve finále prodávat jenom na DVD
  • Shaker
    Dej mi alternativu k arme a dayz a poslu bohemku do p*dele... Aha, ona totiz zadna neni.
  • Ne ceska ale slovenska - viz muj prispevek nahore :)
    Tahle hra se kuti v Bratislave - je to defacto hra od Cauldronu jelikoz mnoho clenu vytvorilo nove studio na Slovensku (Bohemia Slovakia) a makaji na tehle hre.
  • No ne ceska ale slovenska :)
    Tahle hra se kuti v Bratislave - je to defacto hra od Cauldronu jelikoz mnoho clenu vytvorilo nove studio na Slovensku (Bohemia Slovakia) a makaji na tehle hre.
  • Ale ja jsem FRANKIE a ta hra neni ceska, ale jinak dobry eh eh.
  • Bohemka = Ubisoft jako nekupovat bugfest... je jedno jestli to je early access nebo final výsldek je pořád stejný...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit