Přejít na výpis diskuzí
Hra o trůny: První epizoda sedmé řady očima herního redaktora
19.7.2017 | Václav Pecháček
81 příspěvků
-
Přijde mi, že někde vázne sebereflexe. Nejsem jediný kdo napíše, že bych radši recenze na hry, které tu nemají ani kartu hry a nevím proč je ignorujete. Kvůli serialum sem opravdu nechodím, ale smazat a banovat můj původni post?
-
Femtův náklik - check
-
Femtův mindrák z W3 - check
-
Ani Games TV se neváže pouze na hry, ale sem tam zmíní i seriály, filmy, hudbu. Se tu zblázněte, že si to prubli i tady. Já jsem rád.
-
kek jo? Del je zpátky *15*
-
*15*
Jasně proto Malíček cestuje po celém světě a vždy se vynoří tam, kde je potřeba.
Prosím tě neuč dědka chrchlat, četl jsem to x let zpátky, ještě to tady nikdo neznal... -
Witcher 3 článek - check
GoT článek - check
Tak nám už chybí od Pecháčka jenom článek o uprchlících, tím by mohl dovršit nesmyslnou trilogii... -
Takový článek sem nepatří.
-
Femto logic. On se vždycky musí zoufale chytit nějakýho ho*na, jen aby mohl kritizovat, viz jeho hate na Zaklínače...
-
Mimochodem, tuší vůbec někdo za zdi, jak dobře ti ledoví zombíci hrabou? Podle ryclosti jakou se na konci minulé řady prohrabávali do svatyně tak maj tunel Blanka za odpoledne, nebo by je mohli přes zeď střilet katapultem, vzhledem k tomu, že jsou nesmrtelní, tak se na druhé straně za chvíli posbíraj, pokoušou pár lidí, oteřvou bránu a hotovo *1*
-
Nerdoviny patří i na herní web. Get off haters.
-
Hodně pokrytců se tu sešlo :-D Opravdu je vidět, jak moc vás to nezajímá :-D
-
Tedy jasně autor dal najevo že mu to je šumák stejně jako Wiedzmin co se s jeho dílem/značkou bude dál dít smutné.
-
Zbydou naprostej majstrstyk co se tyce rozhovoru a v nich hereckejch vykonu, kvuli cemu na to i koukame ze ano.
-
Četl jsem knihy, co dosud G.R:R. Martin napsal, viděl pár dílů seriálu, nicméně dělat popkulturu z něčeho, co je postaveno pouze na pár brutálních scénách a poskakujících ceckách, to mi hlava nebere. *1* Odmyslete si násilí a ten sex a co zbude? Torzo něčeho jako Ordinace v růžové zahradě s drakem. Navíc, proč je článek tady?
-
prva sezona sa knihy drzala este celkom presne, potom cim dalej tak tym viac sa serial od knih odklana, v knihach je viac postav, ktore v serialy nie su a vela veci je tam inak... a ako uz niekto pisal serial je teraz napred, ale dej je tam velakrat iny a len niektore hlavne dejove body su zhodne
-
Dobrej díl, ale moc nechápu smysl článku, lidi co díl neviděli to čist nebudou kvůli spoilerům a tém co to viděli to nic nedá, protože je to defakto rekapitulace
PS: Dany nešla první, na začátku je vidět, že před ní jdou týpci s kopím a když pak vleze do hradu, už tam hoří louče, takže to tam před ní někdo vymetl *4* -
Ne dokud tam není ukázán nějaký násilný obrázek já si řáíkám ked chtěj hrát tak musej bejt předpřipravený. Začít by se malo co najdříve ;)
-
nechcem moralizovat ale toto fakt niej seria pre decka.. a sem chodia "aj" decka.
-
Aha tak to jo nechápu jak napřed ale ok. Díky za info.