Přejít na výpis diskuzí
Hra o trůny: První epizoda sedmé řady očima herního redaktora
19.7.2017 | Václav Pecháček
81 příspěvků
-
Seriál už je napřed.
-
Nedělá se to soubžně s knihou ? *7*
Byli i horší seriály které navíc nijak nedopadli (Lost a jiné hle) -
No to je tvůj názor já to mám tak že konečně se to nějak začiná rozjíždět někam to směřuje, společně s spin offem Fear the walking dead supr seriál. Dokonce uvažoval tvůerce na začátku že by zabil Ricka a nahradil ho Shane hlavně jsem přestal číst komiks protože ted se to přiblížilo nejvíce k němu a mě se zase líbí že to ctí předlohu. Negan je konečně záporák tam kde má být *5*
-
Se štěstím by se to jen opakovalo podobně jak ze začátku a zvraty by byly stejně chladnokrevné, ale už by nikoho moc nepřekvapily. Prostě pro mě není moc co zabít tak, abych se s tím už nesmířil. Ať už vypálí celý King's Landing, všichni draci chcípnou (což se nestane nejpp), rozboří Zeď nebo oživí a znovu popraví Eddarda. *12*
-
frasier mal 11 serii, friends 10, two and half men 12 (sice len so sheenom stali za nieco, tak 8), takze max 5 serii je blbost...
to kolko serii bude v GOT je dane tym ze sa chcu dostat niekam kam smeruje kniha, takze nechapem to vyplakavanie, ziadna sezona nebola nudna tym co sa tam stalo, bolo to skor nudne tym ze v X castiach sa nic skoro nedialo a potom 2 casti sa stalo velmi vela, to je chyba ich davkovania a snahu o natahovanie do konca sezony... -
teleporty je zbytocne riesit, aj v knihach autor vysvetluje (aspon tych anglickych), ze jednotlive chapters sa mozu casovo prelinat, alebo byt aj casovo velmi vzdialene, to ze ti neukaze ze niekto cestuje hore dole neznamena ze sa teleportoval, chces vidiet 1/3 serialu ako sa presuvaju postavy alebo ako sa nieco deje ?
-
Jako jo, na blbosti, které autoři vymysleli v minulé sérii snad jen tak nenavážou, ale prostě od okamžiku, kdy se knihy a seriál rozešly, mi seriálový děj připadá v úpadku. Buď se dějové linie uzavírají naprosto idiotským způsobem (viz Dorne) nebo se tvůrci uchylují k fan servisu (Jon nejen Targaryenem ale i králem Severu, Benjen je Studenoruký). Zkrátka žádné zvraty ala Krvavá svatba se už nekonají, protože teď to mají v tlapách D&D.
Pořád je to supr seriál, ale zachraňuje to spíš supr vizuál než děj. -
Hm, já taky čtu Shaymuse a Boba, ale nechodím s tím otravovat tím, že bych psal články na games. Tohle opravdu moc originality nepobralo.
-
je to uz desat rokov co vysla posledna kniha, Martin miesto toho pise ine pribehy. treba sa zmierit s tym ze mu to prerastlo cez hlavu a uz nedokaze tento pribeh dopisat. co je skoda.
-
jedine plus novej serie je, ze uz je uplne mimo kniznej predlohy. este minula sezona palila napisane stranky, tato uz nieje nicim zvazovana a zrejme Martin uplne rezignoval na jej dopisanie. Inak tu bude super podivana. som zvedavi kolko drakov a ci vobec to nejaky prezije.
-
Václav je asi první člověk z redakce Games co tenhle seriál sleduje, ne?
-
V případě Walking Dead by stačila i jedna série. Jako ta druhá série, která se najednou proměnila v telenovelu a která mě naučila smrtelně nenávidět hlavní rodinku, která pořád řešila city, to byl fakt mazec, jaký jsem v seriálu nikdy nezažil.
-
Bohuzel uz prvni scena s vyvrazdenim Freyu ukazala ze tlustyho dedka zadnej scenarista nenahradi. Takovych spisovatelu se narodi jenom par za stoleti a kuciii zatim jen proskrtavali co se nehodi. Neverim ze to GRRM nekdy dokonci, a neverim ani ze to zvladnou dokoncit se cti scenariste HBO...
-
ano, kohokoliv... běž spát weeaboo
-
*CoD
-
Hele díval jsem se na Walking dead, ale u Negana jsem viděl snad jenom nohu. Prostě to je taková Ordinace(Ulice) občas tam někdo umře, vlastně cíl seriálu žádný neni, nesnaží se najít protilátku, nic. Seriál prostě skončí tím že na ně nabehne banda zombie(walkeru) a oni je nepozabíjí, Ricka zabije Judith a Deryla zabije Carl, Carla zabije Carrol, Meggie spáchá sebevraždu. A zbytek zabijí zombiici. Možná že Judith už bude zombie a tak zabije Ricka.
Je to seriál kde se sice nebojí někoho zabít, ale stejnak hned v dalším díle ho nahradí někdo jiný.
P.S. nevím jestli ty co jsem jmenoval ještě žijí. -
Je zajímaví že u konce 6. série se řešilo teleport Varyse(jak se dostal na tu loď) a prostě tam je časový skok.
-
popravdě, nevím, jestli můžeš někoho nazývat pánem nevkusu, když se ti líbí GoT *3*
-
očividně je to fantasy duh, aria je OP bezxichťák a bůh ví co má za schopnosti... třeba je autoheal mezi nima. Fantasmagorie je slovo starých důchodců, tak ho nepoužívej na diskuzi plné mladých a progresivních lidí u seriálu, který je v žánru fantasy
-
ano jistě. Jen mě sere ten autohealing a jak to začíná být konečně fantasmagorie v porovnání se začátkem, kdy prostě byly chyby skoro neodpustitelné a měly razantní dopad. Aspoň to tak začíná vypadat, stejně jako Sníh vs. šípy *11*
//jo omluva Bravos je vlastně nahoře né dole