Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DwaR
    úprimne závidím všetkým, ktorých GoT baví. produkčné kvality sa seriálu uprieť nedajú. na moju škodu mne nesedí príbeh, čo u mňa celý seriál pochováva. po prvej sérii som to vzdal (knihy som zvládol dve, ale druhá doslova "bolela").
    nič to, užívajte si ľudia, kvalitnej fantasy je menej ako šafránu (vlastne fantasy je všeobecne minimum, hoc aj tej brakovej)

P.S.: pekný článoček. niketo tu chce fušovať do remesla chlapcom z MZ? :D
  • TheGGG
    očividně by asi bylo lepší, kdyby tam všichni reálně cestovali na koni přes kontinent, půl roku, jo to by byla pecka... *7*
  • Asharak
    No fakt je že se nedá na 100% říct že scény navazují stejným časem a může to být i mírný throwback.
  • TheGGG
    ty a milion dalších, whats your point... seriál je špatný, protože se jednou za pět dílů někdo někam přesune bez toho aby tam musel pět dílů cestovat...? LoL tragédie...
  • TheGGG
    to je fakt "strašná tragedie" když se postava mezi síznama někam přesune bez hodinového vysvětlování...
  • TheGGG
    pán nevkusu se ozval, ale pls tvé mokré sny mě nezajímají... a jediný kdo v tom seriálu má pořádný sexappeal je night king
  • Asharak
    Jako GoT fan by sis toho měl všinmout, že se nějak rychle dostala z Bravosu k věžím a ještě k tomu po těžkém zranění *1* dosrali ji tím jak ji tam přizabili no, to je fakt ale *7*
    (jo aha vlastně ona není ona, jako Jakem není Jakem a je nesrtelná *5* ,škoda že to neuměla ta pěkná blonska a teď leží někde *9* )
  • Asharak
    A ejhle. Bitva o zeď a i kratší zelené peklo stálo za to stejně jako první série *1*
  • Tak tu kinopremieru docela zavidim. Jinak pekny clanek za ktery by se nemusela stydet vetsina filmovych kritiku *4*
  • Hoši měli by jste se v létě více ochlazovat, protože tu z toho zase děláte gayms... *7*
  • Jack1947
    Prdlajs, naopak Walking dead se konečně dostává někam...
  • však my víme o co ti jde. Svalovec Jason Momoa v roli khála Droga, tmavovlasý Kit Harington jako levoboček Jon Sníh nebo jednoruký prototyp křiváka k pomilování Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) se v jednom kuse svlékají a nazí ladně vcházejí do jezera či do lázně, nechávají se hladit a laskat a – ach.
  • Femto
    Ano, mám problém s chápáním děje u této TV Show, možná je to tím, že jsem to četl *3*
  • Super článek. Díky za něj. Kino premiéru závidím. Pro mě GoT bezkonkurenčně nejlepší seriál co kdy byl natočen. I mimo jiné kvůli novým sériím GoT jsem kupoval HBO a novou TV.
  • TheGGG
    "Arya si klidně skoro mrtvá procestuje celý svět během půl dílu, pak zabije dědka, pak se za něho obleče a nikdo ani neví jak" ty máš asi trochu problémy s chápáním děje co? No u weeaboa žádné překvapení...
  • jamar28
    Jo no, to mě taky zmátlo. Pak jsem se někde dočetl, že poslední díl se odehrává během několika týdnů, možná až měsíců, takže skoky jako kr*va.
  • TheGGG
    banda zdejších artových hošků si může brečet jak chce, ale GoT je prostě v současné době nejlepší fantasy seriál a na tom se nic nemění, 7. řada bude famózní a já se velice těším... takže kráj more
  • KrPa
    Já se na to od 4. serie dívám jen tak ze setrvačnosti a čekám, jakou další kravinu vymyslí. Je to stejné, jako s Big Bang Theory, jen pritahnou masu a dolarky, serial jde s puvodnim planem a kvalitou dolu.
  • michaliuz18
    zial , kazdy serial ktory nevie kedy dost sa stane cim dalej suchším . Vidno to na walking dead ze je to uz umelo natahovane . Kazdemu serialu staci maximalne 5 serii , potom je to uz moc
  • Paulcz
    Ono to má nějakej scénář ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit