Přejít na výpis diskuzí
Hráč prý spočítal, kolik lidí hraje SW: The Old Republic
25.5.2012 | Adam Homola
170 příspěvků
-
Na to se da rict jen.. Ja jsem vam to rikal:-)
-
-
This is the dawning of the age of GW2rius
The age of GW2rius
GW2rius
GW2rius
Předpokládám, že něco podobného si zpíváš před spaním, co? *3* -
-
urcite i na zachode, ale proc ne, kdyz to bude dobra hra, tak mu to preju :)
-
-
-
Co říct? Asi už nic, protože všechno možné tu už někdo vyřkl. A Cahir zase Cahiroval. *4*
Snad jen, že by mě zajímala skutečná finanční bilance SWtOR. Bez odhadů atd., kdyby prostě EA vypustili přesnej výpočet, kolik na tom ztratili. Samozřejmě se to nestane, ale stejně by mě to zajímalo.
Souhlasím s názorem, že F2P by hru mohlo oživit. Internetem se šíří zvěsti, že ti, co ze SWtOR unsubscribnou, dostanou dotazník jestli by hru hráli jako F2P atd.
Takže uvidíme. -
-
Já jsem četl trošku jiný pohled, na jedno americkém fóru,...v podstatě se mluvilo o tom, že rozhodně nebyla hra ztrátová, ale naopak velice zisková,...a že v podstatě bylo rozhodnutí akcionářů hru zastavit neb vyhodnotili jako aktuální zisk velice pozitivní v porovnání s dalšími investicemi a risku jež by to mohlo přinést pokud by se akutní skupina hráčů neudržela do budoucna....v podstatě dali na okamžitý profit.
-
-
tahle hra byla zastavena *8* jak to?
-
Zajímavé. Pokud by jsi to náhodou našel, tak bych si to rád přečetl.
-
-
Proč jsi vůbec nediskutoval o Diablu? *4*
-
-
Pod videorecenzí?
Přišlo mi, že už jsem svůj názor (o nebezpečí pro budouccí hry) řekl dostkrát. -
-
Pod kterýmkoliv článkem... Nevím, jestlis to zaregistroval, ale ony se ty diskuze od sebe moc neliší. *3*
-
-
protoze s trollem nema smysl diskutovat :)
-
-
To je rozumný názor, pokud řekneš, že to nemá smysl a neděláš to... Nejlepší však je, jak mi tohle věčně tvrdší staří známí přispěvatelé a přesto si nikdy neodpustí na mě reagovat. *4*
-
-
-
-
-
-
Tak znovu...)....přemrštěné poplatky??....vždyť je to levnější než wowko...)...a jestli si matně vzpomínám co jsem dělal po dosažení levelu 85 na dvou classach s příchodem cataclismatu zhruba před rokem než jsem se definitivně s wowkem rozloučil ?...tak pokud si dobře vzpomínám, tak jsem si dal arenu, ale na battleground jsem byl ve frontě 45 minut, a na HC dung jsem byl ve frontě asi 60 aby asi po 5 minutach jsem byl vykopnutej nějakým 12 letým frackem zato že jsem mu oprávněně něco vytknul...alá a mohl jsem čekat dalších 60 minut abych se někam mohl dostat....LFG (looking for game) byla hrozná věc, protože když si člověk před tím dal tu práci a sehnal si lidi a dal grupu dohromady už si byl aspoň trochu jsitej že se to s těma lidma dá dohrát...jenž s příchodem LFG už nikdo to ani jinak nedělal takže to pak mělo scenář jaký jsem napsal....takže jako běžný hráč který přišel z práce a chtěl se u hry pobavit jsem jenom jako d***l čekal v hlavním městě až se někam dostanu a po třech hodinach jsem to s frustrací vypnul.....z wowka se stal placenej CHAT...a k tomu sklouzl veškeré hraní a svět wow.....jsou tam, "znají se", kompenzují si tam své mindráky z real life....a kde je hra ?...zábava ?...atmosféra??......za 850 kč měsíčně?....SW:TOR je drahej???.....asi už stárnu děcka....anebo je tu většina z vás skutečně pošahaná...za své překlepy se omlouvám píšu to narychlo v práci.....
-
-
Tak to jsi asi ocividne hrál na DT kde je 90% populace horda se pak nediv, že musís cekat 45 min na BG než se najdou alici. Já jsem vždy cekal maximálne 15min. Areny 2vs2 behem 1-4min.
LFG byl asi nejhorší, protože se cekalo 20min na tanka, jenže ono stačí mít dobrou guildu a chodit s guildou a není problem sehnat 5lidi během chvilky. Navíc tim odpadá i ta možnost, že by jsi byl neopravnene kicknut.
A kde jsi proboha vyhrabal 850kč mesíčne ????????? Tady jde videt, že o tom nic nevís a hrál jsi to možná tak na freečku. -
-
Tohle už nebudu komentovat ju?...jistě číst umíš vid?....
-
-
Ale prosimte prestan uz tady brecet, pises tady opravdu hlouposti , nechci zde obhajovat wowko, jelikoz pro me osobne je wowko davno pase, ale s tema cekacima frontama jsi pekne ujel vedle , dale 850kc mesicne ? Asi preklep ze ? Jinak za 850 kc mesicne by to moc lidi nehralo :)
A co se SWTOR tyce ja mam take rad SW svet daleko vice nez nejakove trpasliky, ale co je moc je moc, hraci ze hry utekli tak rychle, ze za nima jeste nestacil dosednout prach na zem a uz jsou servery mrtve. Stacilo vsak opravdu malo a to udelat hru poradne a na trh ji dodat hotovou a dodelanou se vsim vsudy a dnes by se tady neresilo, ze hra je mrtva to jsem si naprosto jist.
BW svou sanci propaslo bohuzel -
-
Ano to jsem se překlepl, říkal jsem že píšu narychlo, je to za dva měsíce samozřejmě, a záleželo to kde jsem to koupil, v tescu v JRC 850 někde jinde to měli v akci za 750....alespon před tím rokem co jsem to kupoval naposledy....SW:TOR stojí 600 jestli se nepletu...což já celkem jasně vidím jako že je levnější...nevím jak je to ve wowku teď s čekáním ale před rokem to tak bylo. tečka. na nikoho tu nepotebuji dělat dojem a na tebe teprve ne. tedy, to co píšu nejsou nesmysli, ale můj pohled na věc. A rozhodně tu nefňukám....
Já nevím jak na tom bylo první dva roky wowko co se týče chyb a nedodělávek, ale myslím že na tom nebylo o moc lépe....co je důležité...mě ty tvoje chyby a nedodělávky v SW:TOR nijak neomezovali, nepostřehl jsem je, a nikterak neubrali na zábavě....já se u TOR bavil. kapišto ?? ...žvatláš -
-
Jenomze si musis uvedomit ze neni rok 2004 kdy v dobe kdy vyslo WoW proti sobe defakto nemelo zadnou konkurenci a jsem si zcela jis,t ze WoWko melo spoustu chyb a bugu, jenomze v te dobe se tohle vsechno tolerovalo, dnes jsou hraci zvykli na jiny komfort a za to co si plati pozaduji vice nez pekny singl se zabugovanejma MMO prvkama, protoze takhle presne SWTOR vypadalo v dobe vydani, dnes je to daleko lepsi, ale opravne patche prisly docela pozde a to nepocitam ned game hry ten je jeste doted nic moc.
Nicmene ve hre mel jiz davno byt dungeon finder, crossrealm pvp, raiting system pvp a daleko vice bossu v Ops operaci , kde by bylo podstatne men pocmaraneho treshe, coz doted nic z toho neni, tak se nediv, ze imbecilni DQ ktere ti zaberou pomalu 3 hodiny denne s loadovanim obrazovky prestane vetsinu hracu bavit, kdyz na fleetu neslozis zadny flaspoint a cekaci doby na WZ se rapidne zdelsily mnohdy pres 40 min.
Hra je opravdu nezazivna a nudna jedine co muzes si lvlovat do zblbnuti alty. -
-
Tvůj pohled respektuji...ale nesouhlasím...Hráči jsou zvyklí na lepší komfort?...nevím ale po pár letech hraní wowka není nic co by mi mohlo nabídnout...)...narozdíl od SW:TOR..... nic neva, už se mi nechce sem nic psát....nebavíte mě...))
-
-
Myslis si ze me to take nemrzi jak SWTOR dopadl, hral jsem hru 6 mesicu ? Take zadne dalsi MMO neminim hrat , protoze neni jina lepsi alternativa, momentalne jsem zrusil predplatne a uvidim co udela ze hry 1.3 potazmo 1.4 a konecne moznost transferovat, jelikoz soucastny stav v SWTOR je velice bidny a nema smysl do hry logovat.
Nicmene tva posledni veta cituji "už se mi nechce sem nic psat ...nebavíte mě ..." je kapanek nestastna formulace, jelikoz to vypada, ze ti dosly argumenty v opacnem pripade to poukazuje na tvou arogantni povahu a opovrhovani ostatnima. Takhle bych ja urcite nikoho do pr..le neposilal, ale je to tva volba, Tak ti preji mnoho zdaru a uspechu v SWTOR a hlavne pevne nervy, jelikoz je budes jiste potrebovat .
-
-
-
-
-
-
World of Tanks...odpoledne a vecer 65-80k nalogovanejch...pres vikendy i nad 100k...
-
-
A to hraje vetsina jen publik, zajimalo by me kolik hrajicich hracu si plati mesicne premium ucet :) *9*
-
-
vela ludi ma premium a to ani nehovorim o inych moznostiach minania goldov. staci ist na fora a najdes tam manikov co maju garaze pre skoro 100 tankov, jeden rok premium a vsetky premium tanky ake existuju. staci 10 takych a cele studio ma na rok zaplatene platy :)
-
-
-
Na nejmenovanym WoW serveru hraje prumerne 298 lidi. A vsechno to jsou alti naseho guildmastera.
-
Hrálo se to pěkně, singl super, pvp u některých class trochu nevyvážený.. co hru zabilo u mě (a troufnu si říct, že asi u hodně hráčů) jsou přemrštěné měsíční poplatky..
-
tak at zrusi mesicni poplatky, zlevni tak na 600-700,- a ja si to koupim a tak na ctvrt roku nez vyjde GW2 zahraju, verim ze by to udelala spousta hracu....zkousel jsem to ted o vikendu a pribeh me bavil i kdyz jsem za cely vikend potkal tak 10 hracu. mrzelo me ze to nemuzu hrat dal, ale nejsem silenec abych si to za takovy prachy kupoval a pak si jeste dokupoval karticku na hrani....to GW2 mam sice za 1200, ale jinak nic jinyho okolo platit nemusim
-
-
skoda ze to neudelali jako SP hru, nejak jsem tam ty MMO prvky nevyuzil a krome tech ostatnich 10ti hracu, kteri se na stejnem q ani nemeli chut spojit ani neobjevil. moh to bejt krasnej KOTOR 3, kde by si clovek nemoh stezovat ze po dolevleni postavy a dodelani pribehu tam neni co delat
-
-
Já to říkal!
-
Ano, to je netvrdím že není problém...a sám jsem to napsal i na offico stránky.....hra bez hráčů umře. A to je současný problém, že nemá hráče.....ale to zní nedělá hru špatnou....ale jen si vemte těch deset milionů stupidních hráču kteří hrajou X let wowko...oni nezačnou hrát jinou hru už jenom proto že do toho wowka investovali tolik času...a jejich achievementy před kterýma každý večer m.a.s.****.j.í. je o tom utvrzují....))))
-
-
Mam pre teba otazku. To mas tolko penazi si kupovat stale nove a nove hry? Dalsia vec. Laskavo si nemyl to ako clovek hra v hre s tym ako sa doticny uplatnuje v zivote. Zivot ti povie aky si naozaj.
-
tak to s tebou souhlasim, jine hry upadaji jenom kvůli natvrdlým hráčům WoWka, ale stále si nemyslím, ze SW mělo být tím nástupcem WoW..
-
-
A nebude to spise tim, ze hracu hrajici MMO je vicemene jedna skupina a tech MMO her, je cim dale vice a vetsinou jsou vsechny na jedno kopyto tzv kopie ? A krasny priklad je zrovna v SWTOR, kdy k smrti unudeni hraci WoW presedlali na SWTOR ,ale kdyz zjistili, ze jim hra prakticky nema co nabidnout ba co vice v mnoha smerech byla horsi, tak sli zakonite zpet . Trh je presycen a zadne evolucni MMO v dohledne dobe nevyjde, takze kopie a dalsi kopie si jen obcas propujci par hracu a zakonite padnou na zem. U SW zustanou jen skalni fandove SW sveta
-
-
ano, ale je par i trosku odlisnych her v posledni dobe hlavne Tera, ale vetsina lidi o te hre vlastne ani nic nevi a odsoudi ji - nerikam ze Tera je nejakej nxt gen skvost, ale asi bych ji hral radsi nez WoW :)
-
-
Tera muze mit super systemy, ale lidi daji i na grafickej kabat a tenhle vychodoasijskej vetsine (ty evropsky a americky) spis nesedne, proto treba nema sanci ohrozit wow i kdyby byla buhvi jak prelomova... Zajimalo by me, co to sakra kuti ten blizz jako MMO, nerikejte mi, ze neexistujou zadny informace, krome toho vyhozenyho sefa cisnky pobocky blizzu.
-
-
Jo to jak říkáš. Většině spíše nesedne. A co teprve Blade and Soul, které je 10000x asijštější... a v korejské uzavřené betě se mi hrálo snad i trochu lépe než TERA. Nemůžu se dočkat otevřené bety za měsíc.
A o Titanu toho fakt moc venku není. Ale jedno je jasné... jakmile to vyjde, tak po tom lidi půjdou jak slepice po flusu, ať už to bude jaký chce.
-
-
Teru jsem sledoval celkem dlouho ,aby ne hraval jsem Lineage2 i Aion, ale kdyz jsem videl, ze hru pro EU verzi cenzurovali, tak jsem si rekl ne, tohle si opravdu nekoupim. Vzdyt ty krasne zenstiny to bylo v tech hrach 25% duvod toho proc to hraci hraji :)))
-
-
-
-
-
Populace dnes rano okolo 8 hodiny na serveru LoL - fleet 2 hraci ano vidite dobre 2 hraci, bez moznosti dungeon finderu a crossrealmu pvp se muzete na 50 lvl akorat tak stourat v nose.
-
-
věřím tomu.. a to spousta lidí odešla pařit ještě D3 :)
-
Ráno v 8 hodin? Že by lidi byli v práci a ve škole a ostatní na to prostě nemají náladu, protože jsou po noční nebo si chtějí trochu přispat na odpolední?
-
-
Dobre jinak bez se kouknout na nejakovy server WoW tam slozis dungeon PvP a random raid kazdych par minut a je jedno jestli je rano, poledne, vecer,noc proste se tam hraje porad a v SWTOR neslozis nic ani kdy ze je rano, poledne, vecer,noc bohuzel.
-
-
Tyhle nerdí záležitosti jdou mimo mě
-
-
tak vecer v 8 hodin vsechny servy "LOW" :D
-
-